Haj prihvati prijateljsku da vidim na cemu samSarmelino je napisao/la:Pobjeda 4:0
iznenadjujem sam sebe

Edit: Super ima pozitivnih stvari

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Haj prihvati prijateljsku da vidim na cemu samSarmelino je napisao/la:Pobjeda 4:0
iznenadjujem sam sebe
Tu smo negdje, u prvoj prijateljskoj bio remi?Ramsey16 je napisao/la:Haj prihvati prijateljsku da vidim na cemu samSarmelino je napisao/la:Pobjeda 4:0
iznenadjujem sam sebe
Aha remi pa sad moja pobjedaSarmelino je napisao/la:Tu smo negdje, u prvoj prijateljskoj bio remi?Ramsey16 je napisao/la:Haj prihvati prijateljsku da vidim na cemu samSarmelino je napisao/la:Pobjeda 4:0
iznenadjujem sam sebe
Bore se svi osim ove zadnje 2.Suljo20002 je napisao/la:Iznenadio sam sam sebe jer sam na 4. mjestu i imam realne sanse da se borim za ulazak u 1. ligu
Super su ovi s njima cu tek da igramSarmelino je napisao/la:Bore se svi osim ove zadnje 2.Suljo20002 je napisao/la:Iznenadio sam sam sebe jer sam na 4. mjestu i imam realne sanse da se borim za ulazak u 1. ligu
Sta bi, da ostanem ili da udjem u prvu da igramo zajedno sljedece sezoneMramic je napisao/la:Ronaldo pocrvenio , prva zamjena 58 .... kuknjava kuknjava
Nemoj samo da se mimoidjemo....Ramsey16 je napisao/la:Sta bi, da ostanem ili da udjem u prvu da igramo zajedno sljedece sezoneMramic je napisao/la:Ronaldo pocrvenio , prva zamjena 58 .... kuknjava kuknjava![]()
Ne dam reci da je iznenadjenje, kampovalo seSuljo20002 je napisao/la:FC Bologna napravila iznenađenje kola.Uspjeli su pobijediti ekipu Gorazda koja je sve do sada bila 1. na tabeli rezultatom 2-1
Lahko ti je samnom ja u gostima potpuno bezopasanSarmelino je napisao/la:Zapustio sam tim nekoliko zadnjih kola, sad utakmica protiv slobode a u mene igraci skoro pa umorni, a u pm
Ekipa ti vrijednija 20 M od moje, uzimas ovo laganoRamsey16 je napisao/la:Lahko ti je samnom ja u gostima potpuno bezopasanSarmelino je napisao/la:Zapustio sam tim nekoliko zadnjih kola, sad utakmica protiv slobode a u mene igraci skoro pa umorni, a u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.