PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
mukija pretresli jednom kad je bio na koncertu svog idola zmaja iz sipova
http://hiddenlolcdn.com/i/66723.gif
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ko ce biti glavni sponzor ove manifestacije 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sto se vadis kad sam tebe vodio donnice zmaju.amazon je napisao/la:mukija pretresli jednom kad je bio na koncertu svog idola zmaja iz sipova
Nego gdje si da sredis frantu. Najjaci si!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Šta bi za lokaciju?
Ako ništa, brato je obećao apartman dole.
Ako ništa, brato je obećao apartman dole.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- amazon
- Kontakt:
Njega moze sredit samo Dragan Covic kad mu ga metne do jaja.MuhamedTM je napisao/la:Sto se vadis kad sam tebe vodio donnice zmaju.amazon je napisao/la:mukija pretresli jednom kad je bio na koncertu svog idola zmaja iz sipova
Nego gdje si da sredis frantu. Najjaci si!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jel maca diskrecija jos na farmi? Ako nije povedite nju umjesto frante 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- amazon
- Kontakt:
Zmajeve, cuce, cice, prati izgleda samo muki. Upucen je malac u sve. Online 24h uz macu i baca drkicuRinuka je napisao/la:Jel maca diskrecija jos na farmi? Ako nije povedite nju umjesto frante
Sta zelis da znas o mjau mjau. Normalno da sam upucen zmaj za tebe dade stado ovaca. Kaze daj donnu evo sve.amazon je napisao/la:Zmajeve, cuce, cice, prati izgleda samo muki. Upucen je malac u sve. Online 24h uz macu i baca drkicuRinuka je napisao/la:Jel maca diskrecija jos na farmi? Ako nije povedite nju umjesto frante
Ti si ko Vesna Rivas amazonko moja.
Opet nisi najgori franto te uzima ko beba sisu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ti bi sidu i jos 3 neotkrivene bolesti, a ?Rinuka je napisao/la:Jel maca diskrecija jos na farmi? Ako nije povedite nju umjesto frante
mozel samo maca, bez tih dodatakaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ti bi sidu i jos 3 neotkrivene bolesti, a ?Rinuka je napisao/la:Jel maca diskrecija jos na farmi? Ako nije povedite nju umjesto frante
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Zraci gore od Cernobila, ne bi ja to tebi zlo preporucioRinuka je napisao/la:mozel samo maca, bez tih dodatakaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ti bi sidu i jos 3 neotkrivene bolesti, a ?Rinuka je napisao/la:Jel maca diskrecija jos na farmi? Ako nije povedite nju umjesto frante![]()
Nista onda..Nasminkacemo frantu..Poslije flase ljutog i 10 klipaca dobar je i onNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Zraci gore od Cernobila, ne bi ja to tebi zlo preporucioCisce su one sto pocaste kamiondzije na Sickom
A nisi ni ti losRinuka je napisao/la:Nista onda..Nasminkacemo frantu..Poslije flase ljutog i 10 klipaca dobar je i onNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Zraci gore od Cernobila, ne bi ja to tebi zlo preporucioCisce su one sto pocaste kamiondzije na Sickom
![]()
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ti nisi moj tip pichkeDoeTz je napisao/la:A nisi ni ti losRinuka je napisao/la:Nista onda..Nasminkacemo frantu..Poslije flase ljutog i 10 klipaca dobar je i onNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj kad se sastane začarani trokut, ti, muha i joker...DoeTz je napisao/la:A nisi ni ti losRinuka je napisao/la:Nista onda..Nasminkacemo frantu..Poslije flase ljutog i 10 klipaca dobar je i onNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Daj neke milfare, stara koka dobra juha!
Onaj hoce I bebeka da kara, ovaj drugi frantu uz dosta šminke, poslije 10 klipaca.
Mozemo onu dalilu ako je mjau mjau zauzeta.
Onaj hoce I bebeka da kara, ovaj drugi frantu uz dosta šminke, poslije 10 klipaca.
Mozemo onu dalilu ako je mjau mjau zauzeta.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Jokeru ćemo dati Šejlu Vrabac.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Jokeru ćemo dati Šejlu Vrabac.
Pas se dresira keksom, a muskarac sexom.
Velika mudrost i citat Sejle Vrabac koji pamtim i dan danas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Muziku nek odradi franto, nek pocne jednu sevdalinku. "Mejra šeta" onda nek dj uskoci s sand-storm pa onda Doetz zapjeva "ti propadas" od Minele.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Šenluk bi trebalo otvoriti isječcima iz Deftera hefte. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.