FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 jan 2017, 15:46

Evander je napisao/la:Hipoteticki, da birate, Stojcev ili Ordagic?

P.S. Ja bih glasao za Ordagica u ovom trenutku bez ikakvog razmisljanja.
Bilo koji kad bi došao bio bi veliko pojačanje. Naravno, ja sam za Ordagića, ali bio bi presretan kad bi se i Miloš vratio, obzirom kakvu imamo vezu.
Ordagić je nerealan jer ne plaćamo obeštećenja a vjerovatno i Stojčev jer će vjerovatno u neki drugi Grčki klub.

Ja se nadam da ćemo uz kvalitetan rad i postepeno napredovanje uz jasan cilj i viziju kluba moći, za par godina, uspješno završavati transfere najboljih igrača iz lige sa ugovorom, kao što je slučaj Ordagić. Istina, ne možemo parirati ponudama iz inostranstva ali možemo klubu ponuditi dobar procenat od sljedećeg transfera tog igrača a svakako te i slične ekipe ne mogu prodati igrača za neke veće pare pa bi im se ovo višestruko isplatilo jer smo u mogućnosti prodati igrači za dosta veće pare. Da bi do toga došli, moramo ponuditi bolje uslove igračima, tj. povećati plate u odonosu na ostale ekipe lige.

High

Post Postao/la High » 09 jan 2017, 16:29

KenChoo je napisao/la:@Memara, vrlo moguće je da je Miloš. Dogovorili su nekog veznjaka.
Garant su Misimovića vratili iz penzije! :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jan 2017, 16:52

High je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:@Memara, vrlo moguće je da je Miloš. Dogovorili su nekog veznjaka.
Garant su Misimovića vratili iz penzije! :bih:
Pa nadajte se da nije , jer to znaci automatski da Dulja nije produzio i da od Saida nema nista.... :? :shock: :crazy:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 09 jan 2017, 17:01

Da, raskinuo unosan ugovor u Kini da bi ovdje igrao za kikiriki :crazy:
Ako niste procitajte njegovu intervju gdje je malo opisao iskusvtu iz Kine i razlog povratka u Evropu tj Minhen. :salut:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jan 2017, 17:10

Hoćemo li igrati protiv Vratnika na pripremama? Neodstaje zanimljivih i atraktivnih protivnika, pa pitam.
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 jan 2017, 17:11

BordoBolesnik je napisao/la:Da, raskinuo unosan ugovor u Kini da bi ovdje igrao za kikiriki :crazy:
Ako niste procitajte njegovu intervju gdje je malo opisao iskusvtu iz Kine i razlog povratka u Evropu tj Minhen. :salut:
A furas me da si ozbiljno shvatio :facepalm:
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jan 2017, 17:13

ThrillerHz je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Da, raskinuo unosan ugovor u Kini da bi ovdje igrao za kikiriki :crazy:
A furas me da si ozbiljno shvatio :facepalm:
Ja tek sad pročitao šta frajko reče :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jan 2017, 17:33

Sabinho je napisao/la: Ne mora to nista znaciti. Dao je Krstanovic kombinovano za Dinamo i Rijeku 45 golova na 110 utakmica, pa ovdje nije nikakva prevaga.
Kakvo poredjenje :facepalm: Krstanovicu 40 godina :facepalm:
Krstanovic je u SB dosao sa 32 godine, Benko i Ahmetovic kod nas sa po 31. Kakve to veze uopste ima, kad je u sezonama pred dolazak ostvario taj bilans? Dobar igrac u nasoj ligi moze dominirati do 36-37.godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 09 jan 2017, 17:46

Sto ce nam desetka pogotovo skupa kao stojcev?
UPRAVA NAPOLJE!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 jan 2017, 17:48

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ne mora to nista znaciti. Dao je Krstanovic kombinovano za Dinamo i Rijeku 45 golova na 110 utakmica, pa ovdje nije nikakva prevaga.
Krstanovic je u SB dosao sa 32 godine, Benko i Ahmetovic kod nas sa po 31. Kakve to veze uopste ima, kad je u sezonama pred dolazak ostvario taj bilans? Dobar igrac u nasoj ligi moze dominirati do 36-37.godine.
Pogledas koliko Wagner ima godina i dalje je jedan od boljih, onda ti sve jasno bude.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jan 2017, 17:52

PitarBordo je napisao/la:Hoćemo li igrati protiv Vratnika na pripremama? Neodstaje zanimljivih i atraktivnih protivnika, pa pitam.
U prvom prijateljskom meču na pripremama u Antaliji, izabranici Mehmeda Janjoša odmjeriti će snage s slovačkim Slovanom iz Bratislave. Bordo klub će stići u turski grad početkom mjeseca februara, a tokom boravka u Turskoj planirano je da se odigra četiri ili pet ispitnih susreta. Prvi protivnik biti će Slovan, bivši klub prvotimca FK Sarajevo, Nermina Crnkića. Datum odigravanja, satnica i druge informacije biti će objavljene naknadno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jan 2017, 17:54

FrancescoTotti je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Hoćemo li igrati protiv Vratnika na pripremama? Neodstaje zanimljivih i atraktivnih protivnika, pa pitam.
U prvom prijateljskom meču na pripremama u Antaliji, izabranici Mehmeda Janjoša odmjeriti će snage s slovačkim Slovanom iz Bratislave. Bordo klub će stići u turski grad početkom mjeseca februara, a tokom boravka u Turskoj planirano je da se odigra četiri ili pet ispitnih susreta. Prvi protivnik biti će Slovan, bivši klub prvotimca FK Sarajevo, Nermina Crnkića. Datum odigravanja, satnica i druge informacije biti će objavljene naknadno.
Šalu na stranu ja nikako nisam za Tursku ove godine.
Samo Saraj'vo.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 09 jan 2017, 18:21

Ne zanosite se , prvo sto nam nije neophodan a drugo sto je njegov manager trazio cifru od 40.000 za sebe. Sve price portala FB stranica pa i onaj debilni snimak pirica sa curom u ferhadiji (skoro da je bio kratkih rukava) mozete popiskiti.Sa njim se prestalo pricati kada je ovaj zatrazio cifru koju sam rekao, i tada je stala sva prica.Hvala Husaricu pa ostadosmo samo na jednom njegovom igracu u klubu...Dusan Hodzic

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 09 jan 2017, 18:26

Iskren je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:Neka Handžića daleko od FK Sarajeva...ko voli klub i ko je išao na utakmice kad je on igrao, zna o čemu pričam.
I o cemu pricas?Ja neznam posjeti me
A Handzic je jos uvijek igrac Rijeke pod ugovorom suvisno je bilo sto pisati jer nikad neznas kakav smek ima Gospodin Kek...
Dobro bi dosao al sve je to trenutno daleko....
O qrcobolji, nabijenim loptama preko/pored gole, nepokretljivosti itd.
Nije igrac koji moze donijeti ista dobro ovoj ekipi...

@Denchi
O snickersu da i ne pricamo :D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 jan 2017, 18:37

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 jan 2017, 18:56

Ja sam mislio do prozivke da ce se imat bar jedan taj vezni i sto nam fali da moze odigrati nesta sa pocetka i da neku zamjenu ozbiljniju od Bekica za Ahmetovica nabavimo , sto neki kazu i kad ganjas rezultat da mozes ubacit drugog spica. Stojcev bi meni ko san bio. Samo kad se sjetim kako je covjek proigravao npr Dulju koji moze probit svaku odbranu . A za Dulju jest cinjenica da je predobar da igra krilo u ovoj ligi . Samo mu daj prostora i covjek ode, Zabijanje njega na krilo bi bila greska . Ja bi ga sa Stojcevom il igracem njegove klase stavio da igra laznu devetku sa Ahmetovicem. To bi bio neki 4 4 1 1 sistem, nes slicno sto Dybala igra u Juveu . Jer je Dulja toliko dominatan da moze proc , ima pas , ima sut ,centarsut , za nasu ligu to je pihhhhh. Uglavnom neinformisan sam do Tibeta i nazad , svaki drugi dan uletim i procitam sve sto sam fulo , al nista , ni insajderskih sema nema.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

High

Post Postao/la High » 09 jan 2017, 18:59

Memara je napisao/la:
Zamisli kazne - Hrustemovića gledati dva mjeseca na ovom čudu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 jan 2017, 19:13

Sabinho je napisao/la:
Pa nije mu jos uvijek kasno da daa 50 golova u 110 utakmica tako da mu je rano sudit. Nije on kalibar benke, a sad nije ni da je Ahmetovic dao nesto vise golova. Handzic ako je uspio po Ruskoj ligi zabijat i bit na vrhu liste strijelaca mislim da bi i u nasoj ligi mogao. Sad u Rijeci nije dobio neku minutazu a ni Rijeka iz vremena Krstanovica nije ista kao Rijeka danas. Dovest ga na posudbu uz neku opciju otkupa (?!), pa nek se on i Ahmet bore za poziciju, a u nekim utakmicama i s 2 spica igrat.
P.S. kad kazem nije ni Ahmet dao nesto vise, ne znaci da smatram da je los bio, on je vise timski igrac bio, nego sto je gledao gol, sto s Benkom nije slucaj bio.
1946~

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 09 jan 2017, 19:18

High je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Zamisli kazne - Hrustemovića gledati dva mjeseca na ovom čudu.
hahahahahaha
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

High

Post Postao/la High » 09 jan 2017, 19:21

I ovo sa fotografijama fudbalera na kalendaru je ogavno. Umjesto njih, za svaki mjesec trebali su staviti neke bitne događaje u vezi s Klubom (titule, bitne utakmice i sl.), pa i naše legende Kluba, a ne ove prolazne amatere. Zamisli da Bekića gledaš dva mjeseca - :lol: .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google [Bot], Rule_hz, skoJaa, Vanja8 i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []