Sanjin Lelić, mladi igrač sarajevskog Olimpika, nije se pojavio na prozivci koju je danas obavio novi trener Vukova s Otoke, Faruk Kulović. Ovo je još jedan znak da će Lelić ostati u Sarajevu, ali će zeleno-bijeli dres zamijeniti bordo bojom. Vrijedi istaći i to da će se devetnaestogodišnji Lelić će se pojaviti na prozivci FK Sarajevo, koju je šef stručnog štaba, Mehmed Janjoš, zakazao u srijedu (11.1.). Službena potvrda ovog transfera se očekuje uskoro.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
ThrillerHz je napisao/la:Sanjin Lelić, mladi igrač sarajevskog Olimpika, nije se pojavio na prozivci koju je danas obavio novi trener Vukova s Otoke, Faruk Kulović. Ovo je još jedan znak da će Lelić ostati u Sarajevu, ali će zeleno-bijeli dres zamijeniti bordo bojom. Vrijedi istaći i to da će se devetnaestogodišnji Lelić će se pojaviti na prozivci FK Sarajevo, koju je šef stručnog štaba, Mehmed Janjoš, zakazao u srijedu (11.1.). Službena potvrda ovog transfera se očekuje uskoro.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Orangina85
- Kontakt:
Nakon sto bi se trebalo zavrsiti ovo sa Lelicem kako je planirano, jos dva mlada igraca bi trebala doci u Sarajevo. Klub izgleda uzima novi zalet sa mladim igracima. Ovo vjerovatno znaci da nam je cilj evropa a na sta ce to sve liciti ostaje da vidimo. Pored Hadzica iz akademije bi trebala na pripreme poci jos jedan ili dva igraca.
- PitarBordo
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Lelica ja sam zadovoljan,nije skup,mlad,a mi u rosteru nemamo profil igraca kakav je Lelic.ThrillerHz je napisao/la:Sanjin Lelić, mladi igrač sarajevskog Olimpika, nije se pojavio na prozivci koju je danas obavio novi trener Vukova s Otoke, Faruk Kulović. Ovo je još jedan znak da će Lelić ostati u Sarajevu, ali će zeleno-bijeli dres zamijeniti bordo bojom. Vrijedi istaći i to da će se devetnaestogodišnji Lelić će se pojaviti na prozivci FK Sarajevo, koju je šef stručnog štaba, Mehmed Janjoš, zakazao u srijedu (11.1.). Službena potvrda ovog transfera se očekuje uskoro.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prezadovoljan bi bio da Dulja produzi ugovor i da dovedemo veznog i napadaca .
- franklampard8
- Kontakt:
- Orangina85
- Kontakt:
Ken choo...glavom i bradom
Hahahahahahaha
Samo malo vise zrinjski pratim
Hahahahahahaha
Samo malo vise zrinjski pratim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa rekli su da ce krenuti par juniora sa ekipom na pripreme, Hadžić i još dvojica meni se cini.Orangina85 je napisao/la:Nakon sto bi se trebalo zavrsiti ovo sa Lelicem kako je planirano, jos dva mlada igraca bi trebala doci u Sarajevo. Klub izgleda uzima novi zalet sa mladim igracima. Ovo vjerovatno znaci da nam je cilj evropa a na sta ce to sve liciti ostaje da vidimo. Pored Hadzica iz akademije bi trebala na pripreme poci jos jedan ili dva igraca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ispravan potez je odvesti par juniora na pripreme, neka treniraju sa ekipom, ako koji pokaze da je sazrio, ostaviti ga u ekipi. Ako nije, neka i dalje trenira sa ekipom, a neka igra za juniore.
U Akademiji rezultati ne bi trebali biti na prvom mjestu, bitnije je da se izbacuju igraci..i onda ce se i rezultati poklopiti. I dalje smatram da moraju bolje edukovati trenere u Akademiji, jer je to vrlo bitno, da nam djecu nauce osnovama...
U Akademiji rezultati ne bi trebali biti na prvom mjestu, bitnije je da se izbacuju igraci..i onda ce se i rezultati poklopiti. I dalje smatram da moraju bolje edukovati trenere u Akademiji, jer je to vrlo bitno, da nam djecu nauce osnovama...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- franklampard8
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Izvini veliki patrioto, ali kad je Ljupko Petrovic mog'o, onda se nema sta dalje raspravljat.franklampard8 je napisao/la:**** vas Ceca na ovoj temi, vidim imate obraz..
Ceca=Obraz
1946~
- franklampard8
- Kontakt:
Poredis Ljupka Petrovica i Cecu?ThrillerHz je napisao/la:Izvini veliki patrioto, ali kad je Ljupko Petrovic mog'o, onda se nema sta dalje raspravljat.franklampard8 je napisao/la:**** vas Ceca na ovoj temi, vidim imate obraz..
Ceca=Obraz![]()
![]()
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva Ceca ba jeste li dobri
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Pa naucnik ti stavlja Cecu po temi.MortemHz je napisao/la:Kakva Ceca ba jeste li dobri
Evo skont'o je pa obrisao.
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa oboje ih je Arkan karao.franklampard8 je napisao/la: Poredis Ljupka Petrovica i Cecu?
P.S. nisam ja obrisao post, ocigledno je nekom moderatoru zasmetao... Hmm interesantno.
A i nije bila ceca u pitanju, koliko tekst vezan za produzenje ugovora, al velike patriote to pogadja, a dodik nam juce u sred drzave slavi genocid, bravo Bosnjo
1946~
jes off ali porediti cecu i ljupka je smijesno, covjek uopste nije bio na balkanu u vrijeme rata dok je ova silikonska spodoba po logorima pjevala cetnicima...s time bih da zavrsim raspravu, i banovo bi svakoga ko psostavi pjesmu ili video doticne silikonske spodobe.
E sad, sto se tice produzenja, ako ostane dulja, dodju dva vezna i naapadac, mislim da smo onda favoriti br. 1 za titulu!
zAsto?
zATO STO BI PRVI PUT od kada je dosao tan ostavili isti kostur ekipe, samo ga nadogradili bez odlazaka, a to nije mala stvar
E sad, sto se tice produzenja, ako ostane dulja, dodju dva vezna i naapadac, mislim da smo onda favoriti br. 1 za titulu!
zAsto?
zATO STO BI PRVI PUT od kada je dosao tan ostavili isti kostur ekipe, samo ga nadogradili bez odlazaka, a to nije mala stvar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma nidje veze se rasprava napravi, bez ikakve namjere. Nisam taj lazni moralista, nit se zamaram glupostima raznim, al bezveze se offtopic stvori.
Evo da zadovoljimo onda masu moze i ovako:
Upravo pristaj na sve i produzuj Dulji!
Evo da zadovoljimo onda masu moze i ovako:
Upravo pristaj na sve i produzuj Dulji!
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 10 jan 2017, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
Šemsa voli FKS, pa ova može proći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Morao sam se oprat nekakoHigh je napisao/la:Šemsa voli FKS, pa ova može proći.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.