Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Chat
Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!

Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 01 mar 2018, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Pazite ovog nesoja turkijsko-mongolskog (Madari su srodni Turcima i Mongolima, nista lose, ali treba se imati u vidu kada god krenu o europejstvu) i sta on drzi u svom uredu, etnicku mapu BiH nakon ciscenja;

JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!
Ma Madjari su generalno stoka. To ce ti reci svako ko ne nekad bio u Madjarskoj.JackTheStripper je napisao/la:Pazite ovog nesoja turkijsko-mongolskog (Madari su srodni Turcima i Mongolima, nista lose, ali treba se imati u vidu kada god krenu o europejstvu) i sta on drzi u svom uredu, etnicku mapu BiH nakon ciscenja;
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- JackTheStripper
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!
Ma Madjari su generalno stoka. To ce ti reci svako ko ne nekad bio u Madjarskoj.JackTheStripper je napisao/la:Pazite ovog nesoja turkijsko-mongolskog (Madari su srodni Turcima i Mongolima, nista lose, ali treba se imati u vidu kada god krenu o europejstvu) i sta on drzi u svom uredu, etnicku mapu BiH nakon ciscenja;
Stoka mongolska. Umislili si da su "predzidje krscanstva", a ne pokatoliceni konjanici s centralnoazijske stepe...
Uostalom, dobro smo mi i opstali kao narod, obzirom kakvi nas okruzuju.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 01 mar 2018, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Jesam, on je naš čovjek. Čeka se samo pravi vrijeme za promjenu dresa.Pa jesi li za Denisa ili nisi
Otkriće se kao i 2012. ko je bio za ovaj cirkus. Samo ovaj put završit će u zatvoru.
Kocka je bačena
Nije ti Denis fašista.
Nadam se da ce Bakir dobit kakav rak pa da se raspada par godina samo zbog ovog obecanja
Nadam se da ce Bakir dobit kakav rak pa da se raspada par godina samo zbog ovog obecanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma on je neka sredina između tebe i Henda npr, za nase standarde okPenaltiky je napisao/la:Nije ti Denis fašista.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne moze biti sredina izmedju njih kad su oni isto.legenda reala je napisao/la:Ma on je neka sredina između tebe i Henda npr, za nase standarde okPenaltiky je napisao/la:Nije ti Denis fašista.
-
jolicnikola
- Kontakt:
nisu to Mongoli, to su majmuni 
Ja podjebavam ovakve ko on, on bi raznosio ovakve ko ja, nije to baš isto.Kawhi je napisao/la:Ne moze biti sredina izmedju njih kad su oni isto.legenda reala je napisao/la:Ma on je neka sredina između tebe i Henda npr, za nase standarde okPenaltiky je napisao/la:Nije ti Denis fašista.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakve su ovo mualime skroz desno?JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!
Daj sad i meni sta nadji, kad si vec sebe obezbijedio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Dođe na isto, problem ste obojica, pravi političar mora znati balansirati vi ne znate
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Reci im ledjendo.legenda reala je napisao/la:Dođe na isto, problem ste obojica, pravi političar mora znati balansirati vi ne znate
Smijesno kako ministar unutrasnjih poslova Topcagic, Kukiceva desna ruka, namjerno nece da upotrijebi silu na borcima zato sto i njima odgovara trenutni nered nakon sto su izbaceni iz SDA.
Da me neko ne skonta pogresno, nije da zelim da se tako nesto desi, naravno da podrzavam nase borce.. Samo mi smijesno kako cak i ovakve situacije nekim glavonjama odgovaraju
Da me neko ne skonta pogresno, nije da zelim da se tako nesto desi, naravno da podrzavam nase borce.. Samo mi smijesno kako cak i ovakve situacije nekim glavonjama odgovaraju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Uhvatili se u kolo da igraju na protestima.
Danas iznad Mostara podigli daytonku umjesto ljiljane. E kad budale ne drže do svoga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.