Penaltiky je napisao/la: Sad je Majka Pejkovica citiro, al mozda da zavara trag
Boje gjob nego job !
Majko, Kjajevic Majko
Moderator/ica: insider
Penaltiky je napisao/la: Sad je Majka Pejkovica citiro, al mozda da zavara trag
Majkica Pejic je moj konačan odgovor.Derdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: Sad je Majka Pejkovica citiro, al mozda da zavara trag
Boje gjob nego job !
Majko, Kjajevic Majko
Čujte srpski dobrovoljci bando četnicicillian je napisao/la:zapalicu dva tri srpska staba
da ja nisam dolazio dzaba
Kako prođe praznični dan ? Prola zidan prolazi noćlegenda reala je napisao/la:
Stići će vas naša ruka i u Srbijilegenda reala je napisao/la:Čujte srpski dobrovoljci bando četnicicillian je napisao/la:zapalicu dva tri srpska staba
U spavanjuDerdiyok je napisao/la:Kako prođe praznični dan ? Prola zidan prolazi noćlegenda reala je napisao/la:![]()
Jel' sve spremno za večerašnju utakmicu i odlazak na +17
Ej Anice Anicecillian je napisao/la:zapalicu dva tri srpska staba
Nisam čitao šta se pisalo nakon ovoga, ali znaš li možda koja je tema doktorske disertcije Denisa Bećirovića?Monolog je napisao/la:Znao sam da si bezobrazan, ali nisam znao koliko.Hendo je napisao/la:Doktorirao čovjek na zločinima komunjara nad Bošnjacima muslimanima.
Isto, komiro selegenda reala je napisao/la: U spavanju![]()
Ma večeras ne bi trebalo biti zime, sutra sunce
Pa jesi li za Denisa ili nisiHendo je napisao/la:Nisam čitao šta se pisalo nakon ovoga, ali znaš li možda koja je tema doktorske disertcije Denisa Bećirovića?Monolog je napisao/la:Znao sam da si bezobrazan, ali nisam znao koliko.Hendo je napisao/la:Doktorirao čovjek na zločinima komunjara nad Bošnjacima muslimanima.
Ma nek grije, i noć će biti toplijaDerdiyok je napisao/la:Isto, komiro selegenda reala je napisao/la: U spavanju![]()
Ma večeras ne bi trebalo biti zime, sutra sunce
Džaba sunce kad smo noćna

JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!
Ma Madjari su generalno stoka. To ce ti reci svako ko ne nekad bio u Madjarskoj.JackTheStripper je napisao/la:Pazite ovog nesoja turkijsko-mongolskog (Madari su srodni Turcima i Mongolima, nista lose, ali treba se imati u vidu kada god krenu o europejstvu) i sta on drzi u svom uredu, etnicku mapu BiH nakon ciscenja;
Kawhi je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!
Ma Madjari su generalno stoka. To ce ti reci svako ko ne nekad bio u Madjarskoj.JackTheStripper je napisao/la:Pazite ovog nesoja turkijsko-mongolskog (Madari su srodni Turcima i Mongolima, nista lose, ali treba se imati u vidu kada god krenu o europejstvu) i sta on drzi u svom uredu, etnicku mapu BiH nakon ciscenja;
Jesam, on je naš čovjek. Čeka se samo pravi vrijeme za promjenu dresa.Pa jesi li za Denisa ili nisi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.