Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta ste se natovarili prokomentarisite malo i ostala dešavanja večeras.
Ma ja kad sam vidio da Obradov i Jaganjac opet ulaze da prelome tekmu nisam morao vise ni gledati, mogli su ga samo primiti.
Pri 1:1 na poluvremenu izvodi frajer najvisocijeg igrača.
Pri 1:1 izvodi frajera koji ima vise golova u 90+ nego u svih ostalih 90 minuta
Pri 0:0 razjebaje stoperski par koji je djelovao kao jedini dobar dio ekipe
Ganja rezultat Jaganjac Odinaka i Obradov jesi lud
Igra mu Radovac bez takmicarske utakmice od prve minute
Najbolji mu igrač na klupi ulazi tek kad je u problemu
Stvarno je frajer fulio fudbal moralo ga je kaznit ovako
Kapiten mu na terenu, Krpa uzima loptu
Možda je Madzid s trakom ali on nije kapiten sigurno
Sad će nekad i raja s tekme pa da fino prokomentarisemo
Ma ja kad sam vidio da Obradov i Jaganjac opet ulaze da prelome tekmu nisam morao vise ni gledati, mogli su ga samo primiti.
Pri 1:1 na poluvremenu izvodi frajer najvisocijeg igrača.
Pri 1:1 izvodi frajera koji ima vise golova u 90+ nego u svih ostalih 90 minuta
Pri 0:0 razjebaje stoperski par koji je djelovao kao jedini dobar dio ekipe
Ganja rezultat Jaganjac Odinaka i Obradov jesi lud
Igra mu Radovac bez takmicarske utakmice od prve minute
Najbolji mu igrač na klupi ulazi tek kad je u problemu
Stvarno je frajer fulio fudbal moralo ga je kaznit ovako
Kapiten mu na terenu, Krpa uzima loptu
Možda je Madzid s trakom ali on nije kapiten sigurno
Sad će nekad i raja s tekme pa da fino prokomentarisemo
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2025, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
De bolan kakvo sklanjanje. Ljudi veze s vezom nemaju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:04Braca iz prijedora kulturno se sklonili, jos uzeli pare na kladionici 5+ bravo tako i treba u ovoj šengen ligi. Cudno gorac nije mogo u dvije utakmice da dadne 6 komada andori? Interesantno. Soccerbet zasluzeno bod uzeo, dzelo prelosa ekipa, krpic im je kancer u ekipi nemoguce da to ne vide gledajte samo kakva je komunikacija njega i drugih igraca kao da se mrze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li sad ovo znači da i Radnik, hipotetički, ima šanse za titulu? Ipak je odigrao remi sa prvim favoritom.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Mi ismijavamo Želju do našeg kiksa. Onda oni ismijavaju nas i tako u krug. Prođe sezona pokušavajući da se naslađujemo kiksevima a kamenjari i snsd prčija osvajaju titule.
Mi ismijavamo Želju do našeg kiksa. Onda oni ismijavaju nas i tako u krug. Prođe sezona pokušavajući da se naslađujemo kiksevima a kamenjari i snsd prčija osvajaju titule.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Aaadzeeeemeeeee

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tek je prvenstvo počelo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
nadobudni kepec sa tiktoka donosi melji titulu
Vjeruj mi.

Željezničar pobjedom u Mostaru protiv Zrinjskog na sjajan način najavio početak nove sezone.
Laku noć.
Laku noć.
Pendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Mi ismijavamo Želju do našeg kiksa. Onda oni ismijavaju nas i tako u krug. Prođe sezona pokušavajući da se naslađujemo kiksevima a kamenjari i snsd prčija osvajaju titule.![]()

U pravu si, ali mi ne ismijavamo Želju, nego sljedbenike istog. Željo nek je živ i zdrav, šura mi je željovac, ali ove treba poklopit nakon njihovih izjava i pokušaja u šukanju. Bilo bi lijepo gledati ih iza nas na drugom mjestu.Pendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Mi ismijavamo Želju do našeg kiksa. Onda oni ismijavaju nas i tako u krug. Prođe sezona pokušavajući da se naslađujemo kiksevima a kamenjari i snsd prčija osvajaju titule.![]()

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Iduce sedmice ako mi kiksamo sa Radnikom onda ce nas podyebavati.Ma najludja liga na svijetu.Kakvi Englezi,Liga Prvaka i ostale zayebancije.Pendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Ideee stabilizacija i u 14-tu godinu i to u kontinuitetu.
Golemo brate,pregolemo.
Inace ovaj mudrovan u pokusaju moze kod sablje na seminar komotno.
Poslije svake tekme najavljuje nove igrace,sad 6 ni manje ni vise,i tako nastavlja pljuvati po igracima koje satro trenira i ocekuje od njih da ga kao nesto respektuju.
Nastavi i izdrzi nekako do derbija.

Golemo brate,pregolemo.
Inace ovaj mudrovan u pokusaju moze kod sablje na seminar komotno.
Poslije svake tekme najavljuje nove igrace,sad 6 ni manje ni vise,i tako nastavlja pljuvati po igracima koje satro trenira i ocekuje od njih da ga kao nesto respektuju.
Nastavi i izdrzi nekako do derbija.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma nema niko nista protiv Zelje i ne bi bilo komentara nikakvog da ovde nema raznih slucajevaPendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Od Nodija da je ovaj Zeljo bara bara sa nama Zrinjskim i Borcem i da se napada titula, do onog danas o parama i transferima, pa onog drugog sa sipom i interpolom.
-
- Kontakt:
Ma ja ih ne podhebajem,ovo je za njih standard, umjesto sto se nesto stalno porede sa nama bolje im je da u 21 vijeku napokon krenu da igraju fudbal bez krkanluka,ovo sto igraju godinama je zivi ocaj.
Taktika za danas

-
- Kontakt:
Ma dobro pola ekipe mu je otislo,doveli vagon igraca i tesko je to sve sloziti,problem je sto sad placaju dobro a nema nikakve igre,trebace mu vremena da malo slozi igru. Fascinantno kako je Zeljo rasadnih ovakvih ratnika i specijalaca kao Adzem i Mulalic.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 27 jul 2025, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ni ja ih Boga mi ne podyebajem zbog kluba kao kluba.
Da se poklope i postanu malo objektivni ne bi bilo sada 5-6 stranica ismijavanja ali stvarno imaju svakakvi slucajeva sa raznim izjavama "tu je to negdje,u 5 deka" "nista vi bolji niste od nas" "mi da imamo pare prosetali bi se ligom" "ne znate" i slicno
Ne trazim ja da nas neko velica ali za njih zaista jesmo Real Madrid u svakom segmentu i oni su najzadnji koji imaju pravo da nas nesto podbadaju.Uz to imaju rijetko odvratnu,seljacku i klosarsku ekipu koju vodi klan Krpic-Boljevic sa klaunom na klupi.Kako oni vole reci 'filozofija' ali daleko je to od pravog Zelje
Vise puta sam istakao da bi volio da se mi i oni borimo za titulu.
Da se poklope i postanu malo objektivni ne bi bilo sada 5-6 stranica ismijavanja ali stvarno imaju svakakvi slucajeva sa raznim izjavama "tu je to negdje,u 5 deka" "nista vi bolji niste od nas" "mi da imamo pare prosetali bi se ligom" "ne znate" i slicno
Ne trazim ja da nas neko velica ali za njih zaista jesmo Real Madrid u svakom segmentu i oni su najzadnji koji imaju pravo da nas nesto podbadaju.Uz to imaju rijetko odvratnu,seljacku i klosarsku ekipu koju vodi klan Krpic-Boljevic sa klaunom na klupi.Kako oni vole reci 'filozofija' ali daleko je to od pravog Zelje
Vise puta sam istakao da bi volio da se mi i oni borimo za titulu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ekipa kojoj rudar uzme bod neka momentalno rasformira sve selekcije do pjetlica i trenere otjera. Kod njih se ne zna sta je gore,sto nemaju kvalitet ili sto su nespremni totalno
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Lokomotifa, muhamedhulk, ronaldo99 i 35 gostiju.