FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ovo ti je ono, pokupili sa foruma, pa da mallo to uoblicimo u tkst i eto , to su informacije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Raja blizu je Ordaga pravo, ako ga sad ne dovedu, neće nikada.
koja fb stranica je ovo Morteme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
izvor?
stranica balkan fans, niđe veze, ljudi ne vjerujte nista sto se pise tamo, kupe sa foruma 100%
cekajte da nasi objave, sto kaze aco KONZERVE, nemojte misliti da nema se para, ima se ali ovi ljudi sada rade OZBILJNO!
nE ZELE RASKIDE UGOVORA, NEGO KADA DOVEDU, ONDA DA DOVEDU IGRACA A NE PROLAZNIKA
cekajte da nasi objave, sto kaze aco KONZERVE, nemojte misliti da nema se para, ima se ali ovi ljudi sada rade OZBILJNO!
nE ZELE RASKIDE UGOVORA, NEGO KADA DOVEDU, ONDA DA DOVEDU IGRACA A NE PROLAZNIKA
Put putuje Rustem aga
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije istina.KenChoo je napisao/la:Raja blizu je Ordaga pravo, ako ga sad ne dovedu, neće nikada.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- TobeYarabi
- Kontakt:
vrelo bosnerevolt je napisao/la:izvor?
Svako ti može potvrditi. Potvrdio je i jedan bivši igrač FKS.YNWA je napisao/la:Nije istina.KenChoo je napisao/la:Raja blizu je Ordaga pravo, ako ga sad ne dovedu, neće nikada.
Sutra na pressu Čala , Pirke , Lelic i Ordaga 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Molim sve navijace bordo boje koji imaju fb da prijave ovu laznu stranicu!
https://www.facebook.com/fksarajevobalkanfans/
Ako neko iz firme koja je jedan od glavnih partnera kluba ima neku vijest onda tu mora da ima nešto. I naravno da ću njemu uvijek vjerovati, jer mnogo puta do sad mi je mnogo prije zvanične potvrde javio neke stvari i nikad nije pogriješio, a ne nekim koji su se prije par mjeseci registrovali iz ko zna kojih razloga. Kreće se čovjek sa pravim ljudima.zagorski je napisao/la:Kad aco ima insajdersku onda je to smijesno i simpaticno,a kada insajdersku ovdje imam memara ili neko drugi onda ga nalijepis i urezilis i po nekoliko puta prozivas.hilmo je napisao/la:Ma ako si ti "našnjuhao", joj izraza, onda mora da je tako.
Daj nam malo više materijala.
Ima jedan termin kojim se to lijepo moze definisati...
A koji je to termin, reci slobodno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nek' pola potrefe dobro je 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ova djeca nahajcaju raju, pa onda poslije bude depresije što nisu došla "najavljena" pojačanja..Memara je napisao/la:Molim sve navijace bordo boje koji imaju fb da prijave ovu laznu stranicu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne mogu oni bolje od mene znati.KenChoo je napisao/la:Svako ti može potvrditi. Potvrdio je i jedan bivši igrač FKS.YNWA je napisao/la:Nije istina.KenChoo je napisao/la:Raja blizu je Ordaga pravo, ako ga sad ne dovedu, neće nikada.
Sarajevo i Liverpool
@high, @besic, @tobeyarabi bez trolanja molim
Od YNWA ne moze niko,ali niko bolje znati,prema tome ti sto tvrde se izgleda malo zanijeli...KenChoo je napisao/la:Svako ti može potvrditi. Potvrdio je i jedan bivši igrač FKS.YNWA je napisao/la:Nije istina.KenChoo je napisao/la:Raja blizu je Ordaga pravo, ako ga sad ne dovedu, neće nikada.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Evo hilmo je tu i ostala bordo braća.. Hoću da kažem hilmi da me slobodno banuje ako ne dođe Ordagić u Sarajevo u ovom prelaznom roku. Slobodno me banuj, ustvari ne moras me banovati sam ću se povući. Možete mi vjerovati, a i ne morate, Ordaga je nikad bliže, ako mu ne isplati Sloboda što treba i ne produži ugovor, on je naš bilion posto. A šanse da će produžiti su ravne šansama da će Rustem preći u Manchester. Toliko od mene, znači ako ne dođe kod nas, ako ga ne vidite u Butmiru s dresom, s kezom do zuba, ja odo sam, časno ću okaćiti tastaturu o klin. Pozdrav za sve forumaše. 
u fudbalu imena nikada nisu igrala, dobro jesu kada je to ekstra ekstra ekipa.. kada su ekipe ujednacene ,, tu igra tim...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam stvarno, neko zna od raje, kad je zadnji put se desio prelazni rok bez mnogo promjena? Moze li to biti najvece pojacanje?
kod nas je cala stvorio jednu EKIPU, porodicu, sto kod prijasnjih trenera nije bio slucaj... zato sam molio Boga da ne mjenja se sastav nego da se upgrade .... dovesti par mladih zbog konkurencije i eventualno dva pojacanja... sve u okvirima trenutnih plata i primanja igraca da svlacionica bude mirna
kod mehmeda nema foliranja, nema frizurica i curica... kod mehmeda kad se izadje na teren ili dajes 100% ili letis vani... koliko god izgledao kao fini cikica (sto u zivotu i jeste) cala je zeznut lik na terenu i u svlacionici... bit ce ti kao otac dok ga slusas i ponasas se i boris, kada pocnes hvatati krivine....
zato je mnogo bitnije da se ekipa uigra jer ima potencijal veliki, da se samo malo sredina popravi ... i to je to
cetkovic je pravio probleme oko toga koliko igra i otisao je... znas cala sta radi.. a bio sam pomalo skeptican kada je dosao ...
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
YNWA je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Evo hilmo je tu i ostala bordo braća.. Hoću da kažem hilmi da me slobodno banuje ako ne dođe Ordagić u Sarajevo u ovom prelaznom roku. Slobodno me banuj, ustvari ne moras me banovati sam ću se povući. Možete mi vjerovati, a i ne morate, Ordaga je nikad bliže, ako mu ne isplati Sloboda što treba i ne produži ugovor, on je naš bilion posto. A šanse da će produžiti su ravne šansama da će Rustem preći u Manchester. Toliko od mene, znači ako ne dođe kod nas, ako ga ne vidite u Butmiru s dresom, s kezom do zuba, ja odo sam, časno ću okaćiti tastaturu o klin. Pozdrav za sve forumaše.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 12 gostiju.