Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
kakav konj je ovaj Vidal 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
vdimo sada gdje su mesari Vidal kao da je na bojnom poljuJuveSissoko je napisao/la:kakav konj je ovaj Vidal
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
CRVENI VIDAL
a ovo je strasno pu ebem ti m.....er sudia
nije ovo za crvenog
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko mi Matria bude kritikovao,znat će dobro!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:
Mexes i Vam Bommel su nivo za sebemeho-medo je napisao/la:vdimo sada gdje su mesari Vidal kao da je na bojnom poljuJuveSissoko je napisao/la:kakav konj je ovaj Vidal
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja bi mu crveni dao samo sto je glup a kamoli za prekrsaj.mdss je napisao/la:CRVENI VIDAL![]()
a ovo je strasno pu ebem ti m.....er sudia
nije ovo za crvenog
p.s. Vidal bi trebao na klupu u narednim mecevima, forma mu je u kurrcu
Po mom ukusu najpožrtvovaniji ubjedljivo i svaka mu čast na partiji večeras.JuveSissoko je napisao/la:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- sarajlija89
- Kontakt:
Bicemo prvaci na kraju i eto...
kad sad nismo izgubili, necemo nikad...poslije malo o utakmici

kad sad nismo izgubili, necemo nikad...poslije malo o utakmici
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odlicna utakmica, na kraju sam zadovoljan osvojenim bodom...
Offside

Offside

Zadnja izmjena: BigBen, dana/u 25 feb 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam zadovoljan bodom kako smo igrali 70 minuta ovi zadnjih 20 bilo je odlicno i gol matria za 1-1 vidal glupost al onaj start nije bio za crveni karton
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
I DALJE SMO NEPORAZENI

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
I DALJE SMO NEPORAZENI
- JuveSissoko
- Kontakt:
imamo karakter, onaj pravi stari Juventusov, al zato imamo glupe igrace braco draga.Conte radi pravo dobro al nam treba jos kvaliteta.
Ovaj Matri je kako ga neko nazva prava ubica 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja danas rekoh ubica,ali me poklopi raja,kaže nije.dzenan01 je napisao/la:Ovaj Matri je kako ga neko nazva prava ubica
MITRA ubica,sad će na avatar ići.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Najrealniji rezultat nisu priznati cisti golovi na obje strane, prvi put kad je sut Muntaria presao najmanje metar liniju, i drugi put kad je sviran nepostojeci opsajd.
Mi Juventini trebamo biti zadovoljni bod na gostovanju protiv trenutno najvecih konkurenata za titulu je ko tri.
Mi Juventini trebamo biti zadovoljni bod na gostovanju protiv trenutno najvecih konkurenata za titulu je ko tri.
- harebianconero
- Kontakt:
1+Oxygen je napisao/la:Po mom ukusu najpožrtvovaniji ubjedljivo i svaka mu čast na partiji večeras.JuveSissoko je napisao/la:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidal izgubio loptu, a onda krvnički s leđa faulirao Van Bommela. Apsolutno zasluženo dobio crveni karton. Iz aviona se primijetilo da nije išao na loptu, što jest jest.
Juventus pritiskao u 2. poluvremenu, a Milan se odlučio na kontre (kojih se baš i ne sjećam), što im se na kraju osvetilo. Drugi linijski sudija katastrofalan, te je svojim odlukama upropastio meč. Iz kola u kolo sudije griješe, tako da ne mogu reći da ovo nisam očekivao.
Juventus pritiskao u 2. poluvremenu, a Milan se odlučio na kontre (kojih se baš i ne sjećam), što im se na kraju osvetilo. Drugi linijski sudija katastrofalan, te je svojim odlukama upropastio meč. Iz kola u kolo sudije griješe, tako da ne mogu reći da ovo nisam očekivao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
I sta bi za ovaj ofsajd za Milan jel ili nije?
Ne znam ako je ko vidio izjavu Abetea danas:

Ne znam ako je ko vidio izjavu Abetea danas:

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj Milan samo nek se zahvali Conteu i Bonucciju što nije primio 3 komada. Conte je napravio kiks u prvom i na vrijeme je u drugom povukao prave poteze i došli smo do zasluženog boda.
Ne znam, pun sam emocija, ovaj remi je jednak pobjedi, mi smo u velikoh psihloškoj prednosti sad.
Vidal je kralj, legenda, šah, zaslužio je ono Van Bommel odavno.
VOLIM TE JUVE!
Ne znam, pun sam emocija, ovaj remi je jednak pobjedi, mi smo u velikoh psihloškoj prednosti sad.
Vidal je kralj, legenda, šah, zaslužio je ono Van Bommel odavno.
VOLIM TE JUVE!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uh sto se provukosmo ...ovo je prelose bilo, ne samo veceras vec poslije nove godine svaka utakmica nam je patnja.. ali kakva utakmica Kijelinija, pa lik je stvarno nevjerovatan, samo zbog njega smo zasluzili izjednacenje. Nemam rijeci jednostavno BETON...
od ostalih Bufon i Vidal do crvenog prolazna ocjena, ovo ostalo od pocetnih 11 je NULA.
veceras se pokazalo koliko je ovaj tim limitiran i koliko su nam potrebna PRAVA pojacanja, a ne ova neka Borijela, Garibe, Ete bete game delte pi.cke materine, kako ga vec zovete, zapakovat i prvim vozom nabit iz Torina dok jos postoji neko ko ih hoce.
od ostalih Bufon i Vidal do crvenog prolazna ocjena, ovo ostalo od pocetnih 11 je NULA.
veceras se pokazalo koliko je ovaj tim limitiran i koliko su nam potrebna PRAVA pojacanja, a ne ova neka Borijela, Garibe, Ete bete game delte pi.cke materine, kako ga vec zovete, zapakovat i prvim vozom nabit iz Torina dok jos postoji neko ko ih hoce.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- harebianconero
- Kontakt:
Vidal baš kao što reče @oxygen, dobar je bio požrtvovan. Samo mi je krivo što van bommelu nije nogu slomio.
Pepe isto pravo dobar bio.
Kako mexes udari Borriella.
Šta bi poslije utakmice, onaj kreten ambrosini nešto Chielliniu se.re
Pepe isto pravo dobar bio.
Kako mexes udari Borriella.
Šta bi poslije utakmice, onaj kreten ambrosini nešto Chielliniu se.re
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.