AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Manchester City have offered €25m + Tevez for El Shaarawy, according to Gazzetta dello Sport
Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng
Odbit i jednu i drugu !
Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng
Odbit i jednu i drugu !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nikad gluplju spekulaciju u zivotu nisam procitao.Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Mogu da rasprodaju sve i da kupe nove igrače ja prestat navijeat za Milan NEĆU!!!
Ne dovode se Honda, Poli i Kucka kao zamjena za Boa. Oni će biti umjesto ambrosinija, nocerina...
Ako se proda Boa onda bi kao zamjena trebao doći Diamanti.
Ne bih volio da prodaju EL92. Mislim da će još više pokazati u novoj formaciji kada bude igrao bliže protivničkom golu sa manje obaveza u odbranu.
Citam City nudi Teveza + 25 mil. Ako ga već hoće prodat nek uzmu Dzeku + 25 mil pa da imamo tandem Dzeko-Balo
Ne dovode se Honda, Poli i Kucka kao zamjena za Boa. Oni će biti umjesto ambrosinija, nocerina...
Ako se proda Boa onda bi kao zamjena trebao doći Diamanti.
Ne bih volio da prodaju EL92. Mislim da će još više pokazati u novoj formaciji kada bude igrao bliže protivničkom golu sa manje obaveza u odbranu.
Citam City nudi Teveza + 25 mil. Ako ga već hoće prodat nek uzmu Dzeku + 25 mil pa da imamo tandem Dzeko-Balo
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Trampa Tevez+ 25 mil. € za Shaarwy-a je više nego smiješna . Vjerujem da ni ćelo nije toliko mutav da pristane na to .
Dovesti problematičnog Argentinca , sa velikim zahtjevom za platu je preveliki rizik . Da ne spominjem da ima skoro 30 godina , to samo budala može uraditi . Još da u suprotnom pravcu pošalje 20-ogodišnjaka , koji je budućnost ne samo Italijanskog već i svijetskog fudbala . Momka koji navija za Milan i čija plata ne opterećuje budžet Milana , to mi još uvijek zvuči kao velika medijska glupost .
Mjesec je Jun , nemaju puno posla a treba nešto prodati čitateljima , pa onda pišu gluposti .
Dovesti problematičnog Argentinca , sa velikim zahtjevom za platu je preveliki rizik . Da ne spominjem da ima skoro 30 godina , to samo budala može uraditi . Još da u suprotnom pravcu pošalje 20-ogodišnjaka , koji je budućnost ne samo Italijanskog već i svijetskog fudbala . Momka koji navija za Milan i čija plata ne opterećuje budžet Milana , to mi još uvijek zvuči kao velika medijska glupost .
Mjesec je Jun , nemaju puno posla a treba nešto prodati čitateljima , pa onda pišu gluposti .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 09 jun 2013, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
@franco brate slazem se sa tobom u svemu, ali tako je pocelo i sa Ibrom i TS-om pa znamo kako zavrsi. Jes da su tad bili finansijski problemi, ali ona dvojica ce zacas skontat jos kakvu laz da namaknu para. Sjecam se ovde bio @Mecong svima nam covjek govorio da ce otic i Ibra i TS a mi se cojku smijali 
Vidim povezuje se Tevez sa vama, samo da vam skinem kamen sa srca, kladionica je već počela isplaćivati novac onome koji se kladio da će Tevez u Juve :ugeek: Riječ je o kladionici koja je sponzor Cityu ..
Ja te volim, volim Željo..
- francobaresi
- Kontakt:
Ja samo govorim da ćelo neće prihvatiti tu ponudu , ako ima makar malo mozga i zdravog razuma . Ako to ipak uradi , to će uraditi po naređenju Berlusconia , a jučer sam lijepo napisao ko je po meni najveći i jedini problem u Milanu .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja da navijam za Milan, poslije Ibre i Silve nista Ćeli nebi vjerov'o 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Niko mu i ne vjeruje , on sam sebi ne vjerujechi3llo je napisao/la:Ja da navijam za Milan, poslije Ibre i Silve nista Ćeli nebi vjerov'o
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sjecam se da se celo prosle godine poslije prodaje Ibre i Silve zakleo da klub vise nece prodavati zvijezde.
Pa da vidimo koliko je bio iskren ...
Jedino mi se ne svidja sto se uprava usutila, vec dva dana nas drze u neizvjesnosti.
Mada ja stvarno ne vjerujem da ce otici, mali zeli da ostane i nije paroljubac ( to je dokazao u dva navrata ), nikoga ne mozes na silu otjerati na drugu adresu ako NECE.
A i sumnjam da bi ostavio svoju ljubljenu curu zbog koje je prestao zabijati gdje treba.
Pa da vidimo koliko je bio iskren ...
Jedino mi se ne svidja sto se uprava usutila, vec dva dana nas drze u neizvjesnosti.
Mada ja stvarno ne vjerujem da ce otici, mali zeli da ostane i nije paroljubac ( to je dokazao u dva navrata ), nikoga ne mozes na silu otjerati na drugu adresu ako NECE.
A i sumnjam da bi ostavio svoju ljubljenu curu zbog koje je prestao zabijati gdje treba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Što se tiče Ibre ja nisam imao ništa protiv što je otišao jer nam se sva igra vrtila oko njega, a kad ga nema na terenu (često zbog glupih crvenih kartona) onda smo jadno izgledali.
A prodaju T. Silve im nikad neću halaliti
A prodaju T. Silve im nikad neću halaliti
Milan pustio u prodaju sezoneske ulaznice, na kojima pise da igraci koji se nalaze kao promoteri na tim ulaznicama ne znaci da su sigurni da ce ostati u Milanu, i da je moguce da ih od kraja avgusta vise nece biti u Milanu. pogodite ko je na ulaznicama?,,, Boateng, Balotelli i EL92
:( balonja nigdje ne ide to je sigurno. a ove dvojice bi mi bilo pravo zao da odu, pogotovo sarafa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
To je radi Boatenga, jer on sigurno odlazi
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Gori smo mi, sto slusamo svakakve price 
Al' najgore sto su se svi nasi usutili, umjesto da odmah demantuju ovakve vijesti oni nas peku ko janje na raznju
Faraon mislim da ne ide nigdje, pogotovo ga ne bi dao za jednog Teveza, lik propao u zadnje vrijeme, problematican i jos ga hoce nama uvalit. Ma evo vam k..., necete nama smece prodavati.
Jos citam po njihovim forumima, svi se cude sto njega traze jer im uopste ne treba LW, vec neki spic poput Cavanija.
Boatenga bi mi bilo zao, strasno mi drag lik mada je lose odigrao, ostavio bih ga jos jednu sezonu jer ce u ovoj formaciji imati priliku igrati na svojoj staroj poziciji, pa mozda cojk i proigra napokon.
Da ja znam da ce mi dovesti Kaku, Pastorea, Pjanica, Hernanesa pa hajde, slobodno idi, ali radije cu njega gledati nego nekog Polija ili Kucku.
Faraon mislim da ne ide nigdje, pogotovo ga ne bi dao za jednog Teveza, lik propao u zadnje vrijeme, problematican i jos ga hoce nama uvalit. Ma evo vam k..., necete nama smece prodavati.
Jos citam po njihovim forumima, svi se cude sto njega traze jer im uopste ne treba LW, vec neki spic poput Cavanija.
Boatenga bi mi bilo zao, strasno mi drag lik mada je lose odigrao, ostavio bih ga jos jednu sezonu jer ce u ovoj formaciji imati priliku igrati na svojoj staroj poziciji, pa mozda cojk i proigra napokon.
Da ja znam da ce mi dovesti Kaku, Pastorea, Pjanica, Hernanesa pa hajde, slobodno idi, ali radije cu njega gledati nego nekog Polija ili Kucku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od ovog neće biti ništa.Zbog problema sa Badstuberom prodaja Boatenga ne dolazi u obzir.IlPrincipe je napisao/la:
Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng[/b]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Faraon odbio City, hvala Bogu. Jest da ako Celo odluci da ga proda tu ce se on najmanje pitat
. Taman kad sam pomislio kako vise nemamo zvijezda sad imamo Faraona i Balu a uskoro nadam se i De Sciglia kao novog kapitena 
ma Faraon je igracina a i ljudska velicina bgm. pokazuje to evo i sad, svaka mu cast
ako ga prodaju oni nda stvarno nisu zdravi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
AC Milan News @Milanello Galliani: "Boateng will stay if he accepts to play on the left side in our three-man midfield."
Hajde Boa pristani makar radi nas sa ovog topicamilanist je napisao/la:AC Milan News @Milanello Galliani: "Boateng will stay if he accepts to play on the left side in our three-man midfield."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.