Drugačije je doba druže @titova. Ti sada trebaš da se pomiriš sa činjenicom da većinu Veležove RAje na tribinama čini Bošnjački dio stanovništva. Odmah da se zna da moja namjera nije u ovom slučaju da zadirem u politiku i slično, samo govorim kako jeste.
Mi svi znamo šta zapravo treba da predstavlja Velež, njegov grb, njegova tribina, njegovi navijači. Ti dođeš na tribinu i vidiš da je ono što se na njoj dešava, od povika, do grbova koje nose vođe, navijači i ljudi koji su tu zato što jednostavno osjećaju nešto prema Veležu, potpuno drugačijeg ponašanja, mišljenja i stavova od onoga što je nekadašnji Velež propagir'o.
Opet ponavljam ono što sam napisao u prethodnom postu, ja ne podržavam nikakve psovke, urlike, nacionalističke ispade ili slično, niti pokušavam da opravdavam ono što su uradili, al vremena su takva, i ono što današnja djeca pjevaju nije bratstvo - jedinstvo, nego ono što su od kuće ponijeli i čemu su ih mater i ćaća naučili. U tome je velika razlika, i na to se ne može uticati.
Može se uticati na vođe navijača da se ponašaju u skladu sa onim što je nekada bio Velež, a ne da pušu neki novi vjetrovi. Nažalost, mislim, da nema ko da utiče na te momke jer su svi oni koji bi mogli nešto da kažu, da se njihova pika , te iste već gore pomenute u postovima drugih forumaša tribine davno napustili.
Koji je razlog njihova napuštanja ??? E o tome bi se već moglo da piše, i navodi milion i jedan razlog.
Forzza Velež
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!