FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoce li biti live pressice
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Me nek' smo gospoda, pa i neka ne dodje.YNWA je napisao/la:Nisam ja napisao da nema nista od toga, nego da nije istina da je blizu, da ima dogovor sa nama, u transferima je sve moguce.FrancescoTotti je napisao/la:Kenco dobar si lik, al ako ynwa kaze da od ordagica nema nista onda nema nista, to ti je isto kao kad ti zena kaze da ovaj mjesec neces dobit nista, znaci ma koliko ti tvrd bio, NEMA NISTA
Amer ima dogovor samo sa Slobodom, mi ga zelimo, to nije tajna, spremni smo ga kupiti od Slobode, nismo cigani da zovemo igrace i molimo ih da tuze klub i uzmu papire, a glumimo silu, pokusali su tako i sa Amerom, ali dzaba im, **** ih odmah, dzaba pozivi i onih kvazimenadzera Stanica i Zivkovica. Amer ako ne potpise ugovor sa Slobodom, a ovisi samo o njima, ako ispostuju dogovor potpisati ce, onda imamo neku sansu, nije velika, jer oni ce ga prije zadrzati do kraja ugovora nego pustiti nama za cifru koju smo spremni ponuditi. Mislim da oni nisu glupi da ga pokusaju izigrati, i da ce ispostovati dogovor i da ce uskoro potpisati sa njima ugovor.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mi ih samo pozovemo u shoping i oni dodu bez srkleta i problema 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Kobiljar u Zrinjskom 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Memara je napisao/la:![]()
SUTRA U 14h!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šteta, stvarno. Mogu razumjeti da ga Hurtić nije trebao za prvi tim ali je glupa odluka bila da ga se ustupi Olimpicu kad je i u Travniku prošle sezone sa svojih 18-19 godina bio među najbojima. Mogli su ga posuditi Olimpicu i sad ga eventualno vratiti u prvi tim Sarajeva.kengur je napisao/la:Kobiljar u Zrinjskom
ješić je raskinuo s njim ugovor.. Zvali su ga naši u Novembru na pregovore, rekao mu javiti Ihtijarević za 20tak dana, nikad ga nije nazvao..Septerra je napisao/la:Šteta, stvarno. Mogu razumjeti da ga Hurtić nije trebao za prvi tim ali je glupa odluka bila da ga se ustupi Olimpicu kad je i u Travniku prošle sezone sa svojih 18-19 godina bio među najbojima. Mogli su ga posuditi Olimpicu i sad ga eventualno vratiti u prvi tim Sarajeva.kengur je napisao/la:Kobiljar u Zrinjskom
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 11 jan 2017, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da je Kobiljar igrac za male klubove, sumnjam da ce on nesto napraviti u Zrinjskom. Vrijeme ce pokazati.
SARAJEVO
Da, provjerio sam i u pravu si. Crni Ješiću...zlo87 je napisao/la:ješić je raskinuo s njim ugovor.. Zvali su ga naši u Novembru na pregovore, rekao mu javiti Ihtijarević za 20tak dana, nikad ga nije nazvao..Septerra je napisao/la:Šteta, stvarno. Mogu razumjeti da ga Hurtić nije trebao za prvi tim ali je glupa odluka bila da ga se ustupi Olimpicu kad je i u Travniku prošle sezone sa svojih 18-19 godina bio među najbojima. Mogli su ga posuditi Olimpicu i sad ga eventualno vratiti u prvi tim Sarajeva.kengur je napisao/la:Kobiljar u Zrinjskom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pustite debila, ovaj je vrijedjao i lagao sve zivo sto se tice Sarajeva, ograniceni idiot.
ako je za vrijeme Ješića, vjerovatno nije lažf0rest1946 je napisao/la:Laž velikaZeljo92 je napisao/la:halalite na upadu ali od Kobiljara ste trazili ogromnu sumu novca da bi igrao u Sarajevu. Njegovi roditelji mi to rekose, dino i co jbg.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Meni uopste nije žao sto je Kobiljar otisao u Zrinjski. Gledao sam ga vise puta, par puta i uzivo i mislim da ne bi kod nas dobio veliku minutazu a sumnjam da ce i u Zrinjskom.
Jel se desava sta kod nas? Jel neko otisao na trening, imal kakvih slika i novih lica?
Jel se desava sta kod nas? Jel neko otisao na trening, imal kakvih slika i novih lica?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo cekamo portale, valjda je u 2 u klubu i press.SiouxLukavac je napisao/la:Meni uopste nije žao sto je Kobiljar otisao u Zrinjski. Gledao sam ga vise puta, par puta i uzivo i mislim da ne bi kod nas dobio veliku minutazu a sumnjam da ce i u Zrinjskom.
Pa Zrinjski je mali klubfico je napisao/la:Ja mislim da je Kobiljar igrac za male klubove, sumnjam da ce on nesto napraviti u Zrinjskom. Vrijeme ce pokazati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
http://scspo....rt.ba/mobilna/vijesti/trojica-juniora-prikljucena-sarajevu-na-prozivci/124160
Nema Balića.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Moguć transfer Dulje sljedece sedmice.
Znaci dulja najvjerovatnije ide nikoga nismo jos doveli nema se love za velika pojacanja ili kriju nesto ili ce biti i ova godina natezanje nadam se da je ovo prvo
Nek ide ako je ponuda konkretna
Trenutno korisnika/ca: trunks1946, Vanja8 i 23 gosta.