FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tiago Faria Najbolji klub! OK
Like · Odgovori · 32 · 1 h
Brat
Like · Odgovori · 32 · 1 h
Brat
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zna to OkElegant je napisao/la:Zna li on engleski ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
djedovic01
- Kontakt:
Da se i ja tuspasim sa OK! Hvala!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- jaludovolimte
- Kontakt:
Treba sljedeću domaću tekmu malu koreografiju napraviti "OK" ili ako ništa onda trans
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Tiago Faria, OK!
Hvala.
Odavno navijaci nekog nisu ovako munjevito zavoljeli. A i on je drama gotivan lik, mislim da nema cestitke na koju nije odgovorio.
Hvala.
Odavno navijaci nekog nisu ovako munjevito zavoljeli. A i on je drama gotivan lik, mislim da nema cestitke na koju nije odgovorio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ali baš na svaku... Suze su me zalile kad sam mu vidio komentar " OKRooney88 je napisao/la:Tiago Faria, OK!
Hvala.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nismo ga bas zavolili ali je furka bas dobraAjzea je napisao/la:Ali baš na svaku... Suze su me zalile kad sam mu vidio komentar " OKRooney88 je napisao/la:Tiago Faria, OK!
Hvala.
Odavno navijaci nekog nisu ovako munjevito zavoljeli. A i on je drama gotivan lik, mislim da nema cestitke na koju nije odgovorio."
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jaludovolimte
- Kontakt:
Mogu misliti šta bi tek bilo da je ZK zabio gol u predprošlom derbiju 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
OK
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Yebi me ako nije imao 1000 notifikacija danas 
Treba se zaloziti da dobije novi dres na kojem će pisati "OK"..
Postat će čovjeku nadimak Okinho..
Postat će čovjeku nadimak Okinho..
Meni je isto 45 min nakon derbija napiso, ok hvala.
OK
OK
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: antibot, LoveFootball1987 i 28 gostiju.