FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 07 okt 2024, 19:35

harden je napisao/la:
07 okt 2024, 16:15
Bundesliga je napisao/la:
07 okt 2024, 12:44
Nisam znao da bunkerisanjem postigneš 94 gola u ligi i 21 u Ligi Prvaka :kafa:. Da i to čujem.
I ligu uzmes cisto jer postoji jedna ekipa koja je toliko nesposobna da nadmasi sve moguce granice luzeraja

U LP krhnes sve igrace u odbranu i opet izgubis jer si sabijen u svoj sesnesterac i ne mozes do centra doci
Ne vredi raspravljati sa budalom, prvo te spusti na svij nivo pa te onda pobjedi na iskustvo. Kostur je davao golove na početku dok ga nisu skužili. Zatvori se i onda na kontru da neki pa kad protivnik napadne da par jer Bayern je imao bolji tim nego kompletna liga da napravi. Onu jednu što je dobio 8:0 tek u drugom su dali golove kad je slabašni protivnik ostao sa 2 igrača manje. Posle ga karali i Bochum i Bremen, i Leverguzen 3:0 i Dortmund i ko je god htio. Na kraju 18 bodova manje i treće mjesto. Da Zubalo nije koliko toliko osvojio bodova, da Dzemo nije trefio frljoku u zadnjim minutama, da ne govorim o Luzerima iz Dortmunda. ne bi ni onu prvu uzeli. Protiv Rejala najsramotnija utakmica koju je Bayern ikada odigrao. **** mršavi ubjedljivo najgori trener u našoj history. Trenutno je Bayern lider, sa primljenim golom u 94 minuti. Na kraju + 10 bodova minimum, imali muda neko turiti 5 stoja ojra???

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 07 okt 2024, 20:20

Dilah je napisao/la:
07 okt 2024, 19:35
Protiv Rejala najsramotnija utakmica koju je Bayern ikada odigrao.
Nisi ti onda gledao puno Bayernovih utakmica ako ti ja ta najsramotnija. Ili mozda mislis na onih Pepovih 0:4 protiv Reala, tu bi se haj i mogao sloziti.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 okt 2024, 20:24

Samaram ovu nejac isto malu djecu argumentima. Oni meni samo gluposti navaljaju, jos daču ko da su iz Srbije. Da nije ovaj ovo, da nije onaj ono. Da je babi muda bila bi djed.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 okt 2024, 21:44

Pep je osramotio Bayern, nikada do njega nismo bili tako poniženi kući, a kroz periode smo imali mnogo lošije timove nego taj,što je i logično. Ne radi se samo o rezultatu. To je fakt.

Mi generalno smo plaho lutali sa trenerima u zadnje vrijeme. Previše za jedan veliki i vrhunski tim.

Vi dečki nekako iz krajnosti u krajnost. Možda da se fokusiramo na ovog zadnjeg, za kojeg mislim da neće dugo jer nije to taj materijal što kaže Amar Osim, i samo gubimo vrijeme i trošimo najboljeg CF na svijetu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 okt 2024, 22:25

Ejh, ti bi češće mijenjao nego @Jup ili njegov sestrić @ eaglebvb09 :lol: :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 okt 2024, 22:36

Zlaja83 je napisao/la:
07 okt 2024, 20:20
Dilah je napisao/la:
Nisi ti onda gledao puno Bayernovih utakmica ako ti ja ta najsramotnija. Ili mozda mislis na onih Pepovih 0:4 protiv Reala, tu bi se haj i mogao sloziti.
Najdominantnije utakmice u skorijoj istoriji Bayern je odigrao protiv Cityja i Juventusa.
Prve tukao ja mislim 3:1 na njihovom bunjištu, kao što je i Juvea u Torinu pobjedio 2:0.
Isto tako, apsolutna dominacija je bila protiv Atletica u revanšu 2:1.
Nije Pep bio sprdnja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 07 okt 2024, 22:47

Najvece bruke u zadnjih 15 godina smo dozivili sa katalonskim prevarantom i tabletasem na klupi. 4 komada od Reala na AA, razvaljivanje od Barce (nikad necu zaboraviti kako je debil krenuo sa 3 pozadi protiv MSNa :lol: ), bruka protiv Villareala itd. itd...svaki put "strucnjaci" krenuli u napad kao muha bez glave i dobili instant hladan tus.

Ancelotti i Tuchel su poslije Juppa i Flicka bili najblizi osvajanju LP, to je fakt. 2 trenercine koje tacno znaju kako i sta treba u velikim utakmicama za razliku od pojedinih prevaranata. Samo su imali nevjerovatan peh i jedan i drugi jbg.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 07 okt 2024, 23:15

Balon je napisao/la:
07 okt 2024, 22:47
Najvece bruke u zadnjih 15 godina smo dozivili sa katalonskim prevarantom i tabletasem na klupi. 4 komada od Reala na AA, razvaljivanje od Barce (nikad necu zaboraviti kako je debil krenuo sa 3 pozadi protiv MSNa :lol: ), bruka protiv Villareala itd. itd...svaki put "strucnjaci" krenuli u napad kao muha bez glave i dobili instant hladan tus.

Ancelotti i Tuchel su poslije Juppa i Flicka bili najblizi osvajanju LP, to je fakt. 2 trenercine koje tacno znaju kako i sta treba u velikim utakmicama za razliku od pojedinih prevaranata. Samo su imali nevjerovatan peh i jedan i drugi jbg.
Evo osvrt za tu dvojicu sto si naveo.

S ove distance mi je tesko shvatiti kako smo jeftino potrosili strucnjaka kakav je don Carlo, covjek koji ima fudbal u malom prstu i koji je osvojio sve sto se osvojiti moze. Ne znam gdje je tacno tu puklo je li na relaciji s igracima ili s upravom, ali se sjecam onih 3:0 protiv PSG kad igra zaista ni na sto nije licila, kruzenje s jedne strane na drugu do iznemoglosti. Nije dalje moglo s njim, a da je strucnjak stoji.

Tuchel je na strucnjaka licio jedino u tim dvomecima s Arsenalom i Realom, da su iskoristili onu kontru na 0:1 koja je bila 10x izglednija od onih Marmusovih jucer mozda bi imali jednog klempu vise, ali nisu. Sve ostale utakmice su bile muka i patnja za oci, par puta su i bruke pukle, tako da ni za njim ne treba plakati.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 07 okt 2024, 23:28

Kod Carla je puklo kad je pokušao obračun sa primadonama, Tuchel je na kraju prošle malo izmješao te primadone i rezultat je stigao, dokle god budu igrači vedrili i oblačili, igra i trofeji će biti vrlo upitni i ovisni o njihovim raspoloženjima.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 08 okt 2024, 04:10

Zlaja83 je napisao/la:
07 okt 2024, 20:20
Dilah je napisao/la:
Probacemo jednom, 5 pitanja svako svakom postavi iz utakmica recimo lige sampiona ne racunajuci grupnu fazu u zadnjih 40 godina i ovaj drugi ima 10 sekundi da napise odgovor?? Smislicemo sta ce da radi ko izgubi...mogao bi nesto napisati u stilu nepoznavanja fudbala i da prizna da je levatina?? Najsramotnija kao nacin da izgubis dobijenu utakmicu, a da tacno vidis da ces je izgubiti, kao da je namjerno hoces da izgbubis jer zatvaras utakmicu na petercu...Vise ni jednu necu o temi gdje je ukljucen Tuchel, jer mislim da je bas budala svaki onaj navijac koji voli njegov sistem i smatra ga dobrim trenerom te njegov period u Bayernu ocjenjuje pozitivnim. A sa budalom rasprave nema.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 okt 2024, 10:37

Nisam znao da bunkerisanjem postigneš 94 gola u ligi i 21 u Ligi Prvaka :kafa:. Da i to čujem.
Želio bih te podsjetiti da smo završli 3. u ligi u kojoj se inače sami sa sobom borimo za titulu.
Honourable mention: ispadanje u drugom pretkolu DFB kupa

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 okt 2024, 10:46

Ti si pričao o bunkerima, ne o pozicijama na tabeli. Pisao si fake news, jer sa bunkerom se ne postiže ni blizu toliko golova. DFB kup se sramote već godinama sa različitim trenerima, od Flicka, Tabletaša, do Tuchela.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 okt 2024, 11:59

Tuchel je od Bayerna napravio kontrašku ekipicu, koju je svaki protivnik mogao sabit do peterca, igrali smo reaktivan fudbal, koji kada ne bi uspio branili bi se u duplom bloku od svake ekipe, što je uvreda za Bayern.

U zadnjih 5 ključnih mečeva Tuchel je ostvario 3 poraza i 1 neriješen rezultat, a prije toga je nabio zaostatak od 15 bodova, koji će na kraju skočit na 18 iza Leverkusena, a gubio je i od Leverkusena, ali i od Bochuma, dakle nije ni za male ni za velike tekme, Kompany za sad nema problem s fenjerašima makar.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 08 okt 2024, 12:12

Zašto čitav mandat Tuchela stavljate u cjelinu, kraj sezone nema veze s onim prije, zašto pa zato što su u vezi igrali De Ligt i Dier, na desnom beku Kimmich, na lijevom Mazra ili Guerreiro a u vezi Pavlović, Leimer i Guerreiro i još se igralo povučeno posebno u LP, znači eze nema sa vezom Goretzka Kimmich i obranom gdje su bili Kim i Upa, i tad se znalo igrati na kontre kad vode ali povremeno.

Većina mandata TT - iz lošeg u gore
Kraj i LP kad nije bilo pritiska - odličan

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 okt 2024, 12:27

Joj on stavlja statistiku sa kraja kada je sve već bilo riješeno :urnebes:. Titula već bila izgubljena, nikakve motivacije, igrači se čuvali za EURO. Btw Tuchel znao u februaru da odlazi na kraju sezone, dobro je ikako i vodio tim. Koga briga za trpanje buranije, je li vama stvarno pričinjava zadovoljstvo osvajanje lige po 450-ti put? Ligu Prvaka hoćemo, to 90% navijača želi, ovo ostalo za sad totalno nebitno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 okt 2024, 13:47

coelho41 je napisao/la:
08 okt 2024, 10:37
Želio bih te podsjetiti da smo završli 3. u ligi u kojoj se inače sami sa sobom borimo za titulu.
Totalno sam zaboravio da nas je lik uspio dogurati do treceg mjesta, znaci ni drugi nije uspio biti :tokralju: :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 okt 2024, 13:57

harden je napisao/la:
08 okt 2024, 13:47
coelho41 je napisao/la:
08 okt 2024, 10:37
Totalno sam zaboravio da nas je lik uspio dogurati do treceg mjesta, znaci ni drugi nije uspio biti :tokralju: :tokralju:
Šta veli nemojte mu gledati zadnje utakmice, titula je već bila izgubljena :urnebes:
Da mi bi samo znat ko mu je izgubio titulu :mrgreen:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 08 okt 2024, 14:23

Ovaj fudbal što igramo sa Kompanijem je od Flickovog vremena daleko najbolji, najgledaniji iz navijaċkog ugla. Mnoštvo lijepih poteza, presing, agresivnost, želja, govor tijela igrača i kad se gubi… Sane oostavljen na mjesto koje mu pripada, nema više **** ni odmahivanja rukom, tuče u svlačionici, grupašenja, vidi se i osjeća taj uzajamni respekt u ekioi, Kane na lijevom beku, Upa i Ming zabijaju golove… Ko bi rekao da je to onaj isti uštogljeni tim, tim bez muda, tim podjeljen po nekim grupama i grupicama, tim koje Bochum, Bremen, Sarbriken… ne samo pobjedi, nego i nadigra i ponizi kao neku skupinu rekreativaca. Sve to stoji, ali u ovom vremenu komercijale i biznisa, moraju se i rezultati ostvariti, bar u onoj mjeri koliko tim vrijedi tj neupitna titula u BL i śto dalje u CL. Ne sumnjam ni 1% da će tako i biti.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 okt 2024, 16:39

08 okt 2024, 12:27
Joj on stavlja statistiku sa kraja kada je sve već bilo riješeno :urnebes:. Titula već bila izgubljena, nikakve motivacije, igrači se čuvali za EURO. Btw Tuchel znao u februaru da odlazi na kraju sezone, dobro je ikako i vodio tim. Koga briga za trpanje buranije, je li vama stvarno pričinjava zadovoljstvo osvajanje lige po 450-ti put? Ligu Prvaka hoćemo, to 90% navijača želi, ovo ostalo za sad totalno nebitno.
Ma propisanje suplje. Svjesni su da su Tuchela dijelile sekunde od ulaska u finale LP a tamo bi crno-zute rutinirao 3 razlike i popisao se po svim kriticarima. Zato sad krece novo izmisljanje gluposti tipa da smo bili bunkeraska ekipa (94 golova) i slicna sranja.

Samo se mozemo nadati da Kompany u LP nece biti budala kao katalonski prevarant ili Nagelsmann koji su zasluzni za najvece bruke Bayerna u zadnjih 15 godina.

Napad dobro funkcionise i'll give him that kako Ameri kazu ali mora nauciti kad je vrijeme da se ubaci u brzinu manje.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 okt 2024, 17:00

Balon je napisao/la:
08 okt 2024, 16:39
Samo se mozemo nadati da Kompany u LP nece biti budala kao katalonski prevarant ili Nagelsmann koji su zasluzni za najvece bruke Bayerna u zadnjih 15 godina.
Nemoj se džaba nadati. Ista je to škola. Samo što Bayo ima Guardiolu sa Temua za trenera. Čak je i ćelava prevara nakon 1000 utakmica skontala da se nekad moraš povući i prilagoditi protivniku, pa su i uzeli Ligu Prvaka zbog toga, često igrajući atipično za Guardiolu. Protiv Bayerna imali 30 posto posjeda i igrali kontre većinom.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.