NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
1:1 za nas dao stojaanov asistiro mu alibasic a celik odma izjednacio u sljedecem napadu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ovo treba iskoristit..Celik se raspada
hajmo momci do pobjede uz boziju pomoc.nadam se da ce moci iskoristiti ovu priliku celik nije u formi i ima losu realizaciju.vjerujem da ce doro dobro odraditi ovu utakmicu i motivisato momke.i bod bi bio ravan pobjedi forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zvijezdaaaaaaaaaaa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
imamo sanse da pobijedimo,samo da nam opet ovakav glup go nedadnu..ccccastra1922 je napisao/la:hajmo momci do pobjede uz boziju pomoc.nadam se da ce moci iskoristiti ovu priliku celik nije u formi i ima losu realizaciju.vjerujem da ce doro dobro odraditi ovu utakmicu i motivisato momke.i bod bi bio ravan pobjedi forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zvijezdaaaaaaaaaaa
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
eto izdrzali smo 1 poluvrijeme
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Nedaj Boze da budem upravu sto se tiče moje prognoze oko rezultatavatreni je napisao/la:Sutra će u prvim minutama pasti gol.Ako oni ne zabiju odmah,zabit ćemo mi,a onda brzi preokret i golijada...nesto mi to poznato........

Naprijed momci hajmo dobit to do kraja ,pa da idemo slavit 

Ovi ne misle zavrsiti dk Čelik ne zabije.
pa hocel svirat kraj
eto iscupali smo bod
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ma odlicno bod ko kuca

Šteta sto ne uzesmo 3 bobe, bolje smo šanse imali a čelik nikad lošiji, u ovom trenutku jedna od lošijih ekipa nase lige, al ajd..bod bod
Čestitke na zasluzenom bodu.Ovaj bod će dobiti na tezini ako ostvarimo pobjedu kod kuće protiv Olimpika.
-
- Kontakt:
upravo tako,sada treba napunit banju,i olimpic pobijedit,danas sam gledo protiv slobode,,u olimpica jedino nesto gojak i smajic pokazali i ostrakovic,ostali nista,mozemo do pobjede,uros stojanov prvijenac za zavijezdu u pl.,jos da nastavi tresti protiv olimpica,zabio je i modrici u prijateljskoj,samo nek nastavi sa serijomvatreni je napisao/la:Čestitke na zasluzenom bodu.Ovaj bod će dobiti na tezini ako ostvarimo pobjedu kod kuće protiv Olimpika.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
uh kako nam je ovaj bod dobro došao za samopuzdanje ekipe,bravo momci
nego ko je slušao radio prijenos kakvi smo bili,da li smo imali još poneku šansu?

zadovoljan bodom, mogli smo i do sva tri ali nas je sreca opet zaobisla s obzirom da je sut Stojanova neko od Čelikovih igraca izbio sa gol crte ali sve u svemo dobro je samo nek nije poraz. Olimpika po nekom mom skromnom misljenju mozemo dobiti jer nije to vise onaj Olimpik kao sto je bio pogotovo ne sa trenerom kao sto je Mirza
imali smo ali kao sto rekoh nismo imali srece, a i gol smo vise ne sretno primili vidjet ces na pregledu naseg golaman lopta pogadja i gol...zmaj348 je napisao/la:uh kako nam je ovaj bod dobro došao za samopuzdanje ekipe,bravo momci![]()
nego ko je slušao radio prijenos kakvi smo bili,da li smo imali još poneku šansu?
e jesmo baksuzi al dobro treba biti zadovoljan i sa ovim..email22 je napisao/la:imali smo ali kao sto rekoh nismo imali srece, a i gol smo vise ne sretno primili vidjet ces na pregledu naseg golaman lopta pogadja i gol...zmaj348 je napisao/la:uh kako nam je ovaj bod dobro došao za samopuzdanje ekipe,bravo momci![]()
tačno je da je lopta pogodila vašeg golmana u leđa i ušla u gol, ali nije tačno da je lopta skinuta sa "gol-linije". lopta čak nije ni išla u okvir gola. eventualno bi pogodila vanjski dio stative. mada je prije bila u vanjski dio mreže...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
nego pasha reci ti nama hoće li biti hljeba od nas?Pasha je napisao/la:tačno je da je lopta pogodila vašeg golmana u leđa i ušla u gol, ali nije tačno da je lopta skinuta sa "gol-linije". lopta čak nije ni išla u okvir gola. eventualno bi pogodila vanjski dio stative. mada je prije bila u vanjski dio mreže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.