Kod mene u kladionici nema to na ponudi...Monolog je napisao/la:Ziceri dana(uplatite na 1000000000 Eura):
Island - Španija oba daju gol
Njemačka - Mađarska oba daju gol

Sta je u pitanju..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kod mene u kladionici nema to na ponudi...Monolog je napisao/la:Ziceri dana(uplatite na 1000000000 Eura):
Island - Španija oba daju gol
Njemačka - Mađarska oba daju gol
Znam da je rukomet, al' opet nema..harry_90 je napisao/la:@Devil
Javi kako su zavrsili,tj. da je Zvezda izgubila,pobjeda ne dolazi u obzirdanas mi covjek govori ovaj Al Hillal protiv Ziline 1,ja nisam htjeo igrat na njih..
@Baja Zvjerka
Rukomet
Ej to prike,ta sam dva meca namjestio samo da znasEmir_ZENICA je napisao/la:Kvote padaju na ova dva para
ja bi ti preporucio da se prestanes kladitBaja_Zvjerka je napisao/la:Znam da je rukomet, al' opet nema..harry_90 je napisao/la:@Devil
Javi kako su zavrsili,tj. da je Zvezda izgubila,pobjeda ne dolazi u obzirdanas mi covjek govori ovaj Al Hillal protiv Ziline 1,ja nisam htjeo igrat na njih..
@Baja Zvjerka
Rukomet![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam Wozniacki-Schiavone razmisljao over 18.5 ali odustah,ali mi se cini kao vrlo izgledno.Willy je napisao/la:Wozniacki - Schiavone **SP** 2 5.50
New York - Washington 1 1.25
Chicago - Milwaukee 1 1.25
Federer - Wawrinka (-37,5+) 2 1.85
Đoković - Berdych (+4,5) 1 1.75
Na Li - Petković (-20,5+) 2 1.85
kvota: 51.471
jel to dojava ?NYKnicks Fan je napisao/la:Petkovic dobija vcrs
Kakva crna dojava$eLLa je napisao/la:jel to dojava ?NYKnicks Fan je napisao/la:Petkovic dobija vcrs, ma jok prije ce schiavone wozniacki dobit nego ona na li
Dace Amare preko 30 vecerasOTNYS_YNWA je napisao/la:-17,5+ S. Nash 1 @ 1.85
-22,5+ K. Love 2 @ 1.85
-23,5+ Kev. Martin 2 @ 1.85
-18,5+ C. Paul 1 @ 1.85
-26,5+ A. Stoudamire 1 @ 1.85 [ Ovo mozda odigram, ako se ne predomislim na putu do klaonice ]
2 puta za redom je isao ispod, mislim da je vrijeme da ide preko..Deriguz je napisao/la:OTNYS sta mislis za Denga vcrs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.