FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tekma protiv Travnika je u 14:00! Moram otici da vidim Bosnjaka i ovog "Zvezdasa" Aladina.
Aladin ,Zvezdas ,sta igra ?
Ma mlad je ovaj Aladin 91 godiste,cini mi se danas na zadnjem veznom igro posto je to igrac kojeg nisam mogao provaliti koji je al vjerovatno je to on,neznam jel mu to prava pozicija jel je Mirza i ovom Bosnjaku danas dao skroz drugu poziciju od one sto igra pa covjek nemoze ni provaliti valjali il ne valja na osnovu prvog treninga
P.S. nista od Paragvajca izgleda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FCS-FCS je napisao/la:stavi pare pasha..ako smijesCuspajz je napisao/la:los ti je izvor za puricaFCS-FCS je napisao/la:Ceka se do nedelje za jedno zvucno pojacanje. A usput, svi su ga ganjali ali je Loli Hadzialagicu pruzio ruku , naravno za sklopljen posao![]()
Moze se desiti samo da dobije angazman vani (rusija) i samo nas to moze zahebati ...ostalo je sve dogovoreno...zna lik da se iz naseg kluba moze 2 puta bolje prodati. Jedan nas igrac je odigrao kljucnu ulogu u razgovoru sa istim
Do srijede najkasnije znamo jel nas ili ide vani !!!![]()
a ako ti kazem ko ga je doveo i odigrao pravo dobru ulogu neces vjerovati

miky_hz je napisao/la:Ma mlad je ovaj Aladin 91 godiste,cini mi se danas na zadnjem veznom igro posto je to igrac kojeg nisam mogao provaliti koji je al vjerovatno je to on,neznam jel mu to prava pozicija jel je Mirza i ovom Bosnjaku danas dao skroz drugu poziciju od one sto igra pa covjek nemoze ni provaliti valjali il ne valja na osnovu prvog treninga
Nije mi cudo ,pa nama je Smajlovic preskup.
-
- Kontakt:
Nemojte da mislite kako od paragvajca nema nista jer on ne ide u Debrecen..Nije bitan klub gdje ce on otici vec je bitan njegov mendazer .... bitno je to da hamzagic nece u Sarajevo ponovo sto znaci da ce mo dobiti nesto za njega. Ili pare ili paragvajca ....samo sabura i nemojte trcat pred rudu bilo da su u pitanju POZITIVNE ILI NEGATIVNE VJESTI
sve sto vidite,cujete,procitate uzimajte za dozom opreznosti i nemojte se radovati ili tugovati jer nikad ne znate kad se situacija moze promjenit ...
sve sto vidite,cujete,procitate uzimajte za dozom opreznosti i nemojte se radovati ili tugovati jer nikad ne znate kad se situacija moze promjenit ...
upravo tako,Baljak još u klubu,Purić došao,u utorak predstavili pojačanja....... 

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Sto se tice baljka on je out zauvjek,znaci nemojte strahovat da ce opet podmetat noge upravi ili da ce biti na nekom mjestu..sad trenutno pere ves na rukedomorocki je napisao/la:upravo tako,Baljak još u klubu,Purić došao,u utorak predstavili pojačanja.......

Baljak
Merdanovic
Alihodzic
Cimic
Sta izmisljas Boga ti? Ko je to najavio da ce biti predstavljanje pojacanja u utorak? NIKO!!domorocki je napisao/la:upravo tako,Baljak još u klubu,Purić došao,u utorak predstavili pojačanja.......
padobranac1978 je napisao/la:predstavljanje pojacanjatarpi do bagro 2 je napisao/la:Sto topadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
Ipak ne izmisljaBegAx je napisao/la:Sta izmisljas Boga ti? Ko je to najavio da ce biti predstavljanje pojacanja u utorak? NIKO!!domorocki je napisao/la:upravo tako,Baljak još u klubu,Purić došao,u utorak predstavili pojačanja.......

1921-2011
vratiš se na stranicu 1319 i vidišBegAx je napisao/la:Sta izmisljas Boga ti? Ko je to najavio da ce biti predstavljanje pojacanja u utorak? NIKO!!domorocki je napisao/la:upravo tako,Baljak još u klubu,Purić došao,u utorak predstavili pojačanja.......

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
sta pise ovdje:da ce biti ili ima ona opcija moglo bi bitipadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti

ja ne pisem na vasoj temi zbog tebe,a ti ovdje ispiras mozak

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- kupus army
- Kontakt:
Zadnjih par godina nijedan igrac koji se spominjao kao pojacanje Sarajeva po novinama nije dosao,sjetite se samo proslih sezona,Trivunovica,Matka,pa i ovog Samjlovica,on se svaki prelazni rok dovodi u vezu sa Sarajevom.Zbog toga cisto sumnjam da ce i ovaj iz Redjine doci,daj boze da grijesim.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Samo opusteno,jer sam ti isparavio havera koji se ne sjeca sta je pisano par dana prije i jos mi napada kolegu
To sto ti nepises,apsolutno me ne zanima...onda promijeni potpis.
Ako ti se ne svidja sta ja pisem,imas opciju da ne vidis moje postove ha ya
P.S Doso je Nunez ja ga vidio sa pasicom,eto tajpi ga...i nemoj biti nervozan

1921-2011
-
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Samo opusteno,jer sam ti isparavio havera koji se ne sjeca sta je pisano par dana prije i jos mi napada koleguTo sto ti nepises,apsolutno me ne zanima...onda promijeni potpis.
tek vidim da su u pravu oni sto kazu da si pametnjaković,znas ti koji su to

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Vasi gresku prave sto su se skoncentrisali na tog Paragvajca, trebali su odma alternativu trazit a ne pusta da ih zajebaju
dovedite turkovica iz napretka iako je zeljino dijete nosi vase prezime pitarsko
hahaha a i zekin je prezimenjak.. kad se samo sjetim zeke turkovica sreca pa vise ne igra 

I Zeka je Zeljino dijetetmtmtmtm je napisao/la:dovedite turkovica iz napretka iako je zeljino dijete nosi vase prezime pitarskohahaha a i zekin je prezimenjak.. kad se samo sjetim zeke turkovica sreca pa vise ne igra

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Megamon
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:I Zeka je Zeljino dijetetmtmtmtm je napisao/la:dovedite turkovica iz napretka iako je zeljino dijete nosi vase prezime pitarskohahaha a i zekin je prezimenjak.. kad se samo sjetim zeke turkovica sreca pa vise ne igra
Joj koji je to majstor bio

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 17 gostiju.