FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 jan 2017, 13:22

Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.
Koje ambicije da nam budu?
Da si zadovoljan sto godinama gledas u ledja nekakvom Zrinjskom?

Nije ova besparica od juce. To je krenulo jos proslu zimu. Mi cemo postati klub taoc neambicioznog vlasnika. Uvijek cemo naci krivca za takvu situaciju. Bio Jesic, pa onda uprava, pa evo sad Ihtjarevic. Istina, svi redom nesposobni, ali niko da naveden glavni uzrok problema.

Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
Za sta se mi to onda prodasmo, da budemo sretni ako se plasiramo u Europu?
A sta cemo u toj Europi sa ovakvom ekipom?
Sta cemo ako ovakva situacija potraje par godina?
Biti sretni eto sto se nismo ugasili. Ja sa tim nisam sretan i bez tana se ne bi ugasili sigurno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2017, 13:23

Ne znam sta bi mislio i rekao o nekim ljudima na ovom forumu kada se dovodi mnogo igraca ide prica kako se bez veze bacaju pare kada se hoce dovesti ciljana pojacanja i kada se prikljucuju akademci onda opet ne valja odlucite se vise sta bi zeljeli ja vjerujem cali i vjerujem da cemo do zadnjeg kola boriti se za titulu i kup :opaopa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jan 2017, 13:27

Selmir Pidro, brat naš

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 jan 2017, 13:28

fks74 je napisao/la:Ne znam sta bi mislio i rekao o nekim ljudima na ovom forumu kada se dovodi mnogo igraca ide prica kako se bez veze bacaju pare kada se hoce dovesti ciljana pojacanja i kada se prikljucuju akademci onda opet ne valja odlucite se vise sta bi zeljeli ja vjerujem cali i vjerujem da cemo do zadnjeg kola boriti se za titulu i kup :opaopa:
Dovoditi Kramara, mijanmarce, najbolje igrace albanske lige i slicne, niko nije podrzavao niti podrzava.
Ali to ne znaci da smo protiv da se dovedu provjereni igraci i prava pojacanja i to pogotovo na pozicijama na kojima nam krampe igraju.
Kad to kazem, ne mislim da dovedemo Spahica i Salihovica, nego igrace koji su relana opcija iz ove nase lige. Ako to nismo u stanju, sta smo onda?
Koja je uloga vlasnika i sta to mi dobismo prodajom kluba?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2017, 13:28

Evander je napisao/la:Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.

Nije ova besparica od juce. To je krenulo jos proslu zimu. Mi cemo postati klub taoc neambicioznog vlasnika. Uvijek cemo naci krivca za takvu situaciju. Bio Jesic, pa onda uprava, pa evo sad Ihtjarevic. Istina, svi redom nesposobni, ali niko da naveden glavni uzrok problema.

Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
Biti sretni eto sto se nismo ugasili. Ja sa tim nisam sretan i bez tana se ne bi ugasili sigurno.
Ne seri vise ****.i te skretnicari sta mislis da ce oni biti bolji sa igracima koji ozivljavaju karijeru

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jan 2017, 13:31

fks74 je napisao/la:Ne znam sta bi mislio i rekao o nekim ljudima na ovom forumu kada se dovodi mnogo igraca ide prica kako se bez veze bacaju pare kada se hoce dovesti ciljana pojacanja i kada se prikljucuju akademci onda opet ne valja odlucite se vise sta bi zeljeli ja vjerujem cali i vjerujem da cemo do zadnjeg kola boriti se za titulu i kup :opaopa:
Cala kojem vjerujemo trazi pojacanja u svaku liniju . sam juce rece da klub nije u mogucnosti da mu to ispuni , nije rekao javno da odustajemo od borbe za trofeje al izmedju redova najavio borbu za evropu to je trece mjesto .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jan 2017, 13:34

Evander je napisao/la:Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.

Ko je rekao da je besparica :?: Niko, osim tebe... Vidiš da je došlo do zaokreta u transfer politici. Nema više bacanja para u bunar kao prije. Sam Ihtijarević je rekao bilo je kontakata i igrača koje smo željeli, ali su mnogo tražili i oni i klubovi, ne isplati se. Za obeštećenja nismo ni prije davali i to je ostalo isto. Navikli ostali kada im Sarajevo traži igrača, eh Sarajevo ima para daj da ih odermo i dižu cijene do beskonačnosti. E, evo im racku više.
SRETAN BROJ - 1725

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jan 2017, 13:34

Love je bilo. Dovodili su nekakvi igraci koji su kao igrali za Milan, Porto i raznorazne ublehe. Klub je ostao bez dugova ali ujedno zrtva raznoraznih mesetara, zinula Bosnjama usta kada su vidjeli pare i po dobro starom obicaju pocela je jagma na razne nacine. Kada su se pare izdavale, igraci odlazili od zutog se pocelo traziti jos, da je doslo jos pojedinci bi i dalje sjedili na funkcija a sto sto nisu ne znaci da nisu blizu, blize nego sto mislimo. Niko nije lud da baca pare da bi negok lopova nahranio, nije Tan lud a nemojte ni vi biti i padati na price onih koji cekaju svoju priliku. BP su Dinu podrzavali i dok je navijacima prijetio a ujedno cekali svoju priliku da ulete na neku poziciju sa novin ljudima. Husref i druge legende su i dalje nepozeljne jer bi se lopovima stalo u kraj. Svasta se ovdje radi, dovode se pijuni ala Ihtijarevic koji nema veze s vezom, nemojte misliti da se on nesta pita, on je tu da bude progutan od nase strane dok se prave ajkule u pozadini kriju. Za nase uslove smo vec trebali da prekucamo ligu i budemo u samom vrhu, ali zbog likova kojim su usta bila puna Sarajeva i bordo boje tu smo gdje jesmo, licni interesi su ipak bili sladji.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 jan 2017, 13:39

Evander je napisao/la: Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
How yes no.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 12 jan 2017, 13:46

Hahahahaha cuj oni prosjaci sa semafora jaci finansijski od nas?! hahahahaha

Sto? Sto su potpisali dva "simeunovica"?!
Braco mila :D

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 12 jan 2017, 13:48

MCMXLVI je napisao/la:
Evander je napisao/la: Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
How yes no.
Ma u pravu je evander, ma sta duplo, 5 puta su jaci od nas.
Glavni im je kriterij kod dovodjenja igraca da nije igrao najmanje pola godine i zvali su Irfana Vusljanina, davali mu platu 1000 eura.
A Vusljanin im rekao da mu treba 1000 eura da mu neko cuva zenu i dijete dok je u Sarajevu.
Stvarno je sila Vaso Miskin kakve igrace zovu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jan 2017, 13:49

MCMXLVI je napisao/la:
How yes no.
Ignore ga bolan, vidis da onanise na njih :urnebes:
@kinosvra, brate uvijek se javis na vakat :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 jan 2017, 13:54

Dovoljno mi je samo procitati sta Amerov brat kaze i na koji nacin su ga pokusali dovesti. Cali puna podrska, nece ni Cala sve i svasta! Lahko je dovesti igrace koji nisu igrali pola sezone. Dosta je vise bilo Cetkovica, Simeunovica, Kramara itd. ako cemo tako onda bolje da nam niko i ne dolazi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoDiv
Kontakt:

Post Postao/la BordoDiv » 12 jan 2017, 13:55

Sarajevo sampion

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 jan 2017, 13:57

slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2017, 14:04

Evanderu bi naj bolje bilo da pređe onamo jer bi se tako riješio naših problema pošto je kod njih med i mlijeko a oni imaju petrovića i igračinu zahirovića ha ha ha

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 jan 2017, 14:05

slika

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 12 jan 2017, 14:08

Evander je napisao/la:Prestajem pljuvati do 20.02.2017. :D
U ovo ti niko nije povjerovao, čak ni ti sam ne vjeruješ u svoje neboluze.
Mada, nije to toliko ni važno koliko je važno da ti svjesno pljuješ, što ovim iznad i priznaješ.
Znači tvoj cilj je pljuvati, pljuvati i samo pljuvati. Ne moraš bolan više, shvatili smo da ti je to alibi.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 jan 2017, 14:08

fks74 je napisao/la:Evanderu bi naj bolje bilo da pređe onamo jer bi se tako riješio naših problema pošto je kod njih med i mlijeko a oni imaju petrovića i igračinu zahirovića ha ha ha
Mislim da sam znam sta je bolje za mene samog. Hvala na savjetu, ali nema potrebe da se dalje trudis,

Evanderov jedini problem je sto ima damu da kaze ono sto misli i sto vidim malo dalje od vecine vas i sto ne smatram da moje goovno mirise samo zato sto je moje.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 12 jan 2017, 14:11

Evander je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Evanderu bi naj bolje bilo da pređe onamo jer bi se tako riješio naših problema pošto je kod njih med i mlijeko a oni imaju petrovića i igračinu zahirovića ha ha ha
Mislim da sam znam sta je bolje za mene samog. Hvala na savjetu, ali nema potrebe da se dalje trudis,

Evanderov jedini problem je sto ima damu da kaze ono sto misli i sto vidim malo dalje od vecine vas i sto ne smatram da moje goovno mirise samo zato sto je moje.
Ne otvaraj nam oči više živ bio...hahaahaahaahah

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], insimadop, mnon46 i 59 gostiju.