FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.
Koje ambicije da nam budu?
Da si zadovoljan sto godinama gledas u ledja nekakvom Zrinjskom?
Nije ova besparica od juce. To je krenulo jos proslu zimu. Mi cemo postati klub taoc neambicioznog vlasnika. Uvijek cemo naci krivca za takvu situaciju. Bio Jesic, pa onda uprava, pa evo sad Ihtjarevic. Istina, svi redom nesposobni, ali niko da naveden glavni uzrok problema.
Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
Za sta se mi to onda prodasmo, da budemo sretni ako se plasiramo u Europu?
A sta cemo u toj Europi sa ovakvom ekipom?
Sta cemo ako ovakva situacija potraje par godina?
Biti sretni eto sto se nismo ugasili. Ja sa tim nisam sretan i bez tana se ne bi ugasili sigurno.
Nije ova besparica od juce. To je krenulo jos proslu zimu. Mi cemo postati klub taoc neambicioznog vlasnika. Uvijek cemo naci krivca za takvu situaciju. Bio Jesic, pa onda uprava, pa evo sad Ihtjarevic. Istina, svi redom nesposobni, ali niko da naveden glavni uzrok problema.
Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
Biti sretni eto sto se nismo ugasili. Ja sa tim nisam sretan i bez tana se ne bi ugasili sigurno.
Ne znam sta bi mislio i rekao o nekim ljudima na ovom forumu kada se dovodi mnogo igraca ide prica kako se bez veze bacaju pare kada se hoce dovesti ciljana pojacanja i kada se prikljucuju akademci onda opet ne valja odlucite se vise sta bi zeljeli ja vjerujem cali i vjerujem da cemo do zadnjeg kola boriti se za titulu i kup 

Selmir Pidro, brat naš
Dovoditi Kramara, mijanmarce, najbolje igrace albanske lige i slicne, niko nije podrzavao niti podrzava.fks74 je napisao/la:Ne znam sta bi mislio i rekao o nekim ljudima na ovom forumu kada se dovodi mnogo igraca ide prica kako se bez veze bacaju pare kada se hoce dovesti ciljana pojacanja i kada se prikljucuju akademci onda opet ne valja odlucite se vise sta bi zeljeli ja vjerujem cali i vjerujem da cemo do zadnjeg kola boriti se za titulu i kup
Ali to ne znaci da smo protiv da se dovedu provjereni igraci i prava pojacanja i to pogotovo na pozicijama na kojima nam krampe igraju.
Kad to kazem, ne mislim da dovedemo Spahica i Salihovica, nego igrace koji su relana opcija iz ove nase lige. Ako to nismo u stanju, sta smo onda?
Koja je uloga vlasnika i sta to mi dobismo prodajom kluba?
Ne seri vise ****.i te skretnicari sta mislis da ce oni biti bolji sa igracima koji ozivljavaju karijeruEvander je napisao/la:Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.
-
- Kontakt:
Cala kojem vjerujemo trazi pojacanja u svaku liniju . sam juce rece da klub nije u mogucnosti da mu to ispuni , nije rekao javno da odustajemo od borbe za trofeje al izmedju redova najavio borbu za evropu to je trece mjesto .fks74 je napisao/la:Ne znam sta bi mislio i rekao o nekim ljudima na ovom forumu kada se dovodi mnogo igraca ide prica kako se bez veze bacaju pare kada se hoce dovesti ciljana pojacanja i kada se prikljucuju akademci onda opet ne valja odlucite se vise sta bi zeljeli ja vjerujem cali i vjerujem da cemo do zadnjeg kola boriti se za titulu i kup
Ko je rekao da je besparicaEvander je napisao/la:Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Love je bilo. Dovodili su nekakvi igraci koji su kao igrali za Milan, Porto i raznorazne ublehe. Klub je ostao bez dugova ali ujedno zrtva raznoraznih mesetara, zinula Bosnjama usta kada su vidjeli pare i po dobro starom obicaju pocela je jagma na razne nacine. Kada su se pare izdavale, igraci odlazili od zutog se pocelo traziti jos, da je doslo jos pojedinci bi i dalje sjedili na funkcija a sto sto nisu ne znaci da nisu blizu, blize nego sto mislimo. Niko nije lud da baca pare da bi negok lopova nahranio, nije Tan lud a nemojte ni vi biti i padati na price onih koji cekaju svoju priliku. BP su Dinu podrzavali i dok je navijacima prijetio a ujedno cekali svoju priliku da ulete na neku poziciju sa novin ljudima. Husref i druge legende su i dalje nepozeljne jer bi se lopovima stalo u kraj. Svasta se ovdje radi, dovode se pijuni ala Ihtijarevic koji nema veze s vezom, nemojte misliti da se on nesta pita, on je tu da bude progutan od nase strane dok se prave ajkule u pozadini kriju. Za nase uslove smo vec trebali da prekucamo ligu i budemo u samom vrhu, ali zbog likova kojim su usta bila puna Sarajeva i bordo boje tu smo gdje jesmo, licni interesi su ipak bili sladji.Evander je napisao/la:Kakvo ba smanjivanje ambicija? Nismo u ligi sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, Rijekom, nego u ligi sa ekipama punim dugovama, ekipama koje su juce nastale i ekipama koje su dno/dna.
How yes no.Evander je napisao/la: Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Hahahahaha cuj oni prosjaci sa semafora jaci finansijski od nas?! hahahahaha
Sto? Sto su potpisali dva "simeunovica"?!
Braco mila
Sto? Sto su potpisali dva "simeunovica"?!
Braco mila

Ma u pravu je evander, ma sta duplo, 5 puta su jaci od nas.MCMXLVI je napisao/la:How yes no.Evander je napisao/la: Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
Glavni im je kriterij kod dovodjenja igraca da nije igrao najmanje pola godine i zvali su Irfana Vusljanina, davali mu platu 1000 eura.
A Vusljanin im rekao da mu treba 1000 eura da mu neko cuva zenu i dijete dok je u Sarajevu.
Stvarno je sila Vaso Miskin kakve igrace zovu.
-
- Kontakt:
Ignore ga bolan, vidis da onanise na njihMCMXLVI je napisao/la:How yes no.Evander je napisao/la: Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.

@kinosvra, brate uvijek se javis na vakat

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dovoljno mi je samo procitati sta Amerov brat kaze i na koji nacin su ga pokusali dovesti. Cali puna podrska, nece ni Cala sve i svasta! Lahko je dovesti igrace koji nisu igrali pola sezone. Dosta je vise bilo Cetkovica, Simeunovica, Kramara itd. ako cemo tako onda bolje da nam niko i ne dolazi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sarajevo sampion
Evanderu bi naj bolje bilo da pređe onamo jer bi se tako riješio naših problema pošto je kod njih med i mlijeko a oni imaju petrovića i igračinu zahirovića ha ha ha
- Capodecina
U ovo ti niko nije povjerovao, čak ni ti sam ne vjeruješ u svoje neboluze.Evander je napisao/la:Prestajem pljuvati do 20.02.2017.
Mada, nije to toliko ni važno koliko je važno da ti svjesno pljuješ, što ovim iznad i priznaješ.
Znači tvoj cilj je pljuvati, pljuvati i samo pljuvati. Ne moraš bolan više, shvatili smo da ti je to alibi.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Mislim da sam znam sta je bolje za mene samog. Hvala na savjetu, ali nema potrebe da se dalje trudis,fks74 je napisao/la:Evanderu bi naj bolje bilo da pređe onamo jer bi se tako riješio naših problema pošto je kod njih med i mlijeko a oni imaju petrovića i igračinu zahirovića ha ha ha
Evanderov jedini problem je sto ima damu da kaze ono sto misli i sto vidim malo dalje od vecine vas i sto ne smatram da moje goovno mirise samo zato sto je moje.
Ne otvaraj nam oči više živ bio...hahaahaahaahahEvander je napisao/la:Mislim da sam znam sta je bolje za mene samog. Hvala na savjetu, ali nema potrebe da se dalje trudis,fks74 je napisao/la:Evanderu bi naj bolje bilo da pređe onamo jer bi se tako riješio naših problema pošto je kod njih med i mlijeko a oni imaju petrovića i igračinu zahirovića ha ha ha
Evanderov jedini problem je sto ima damu da kaze ono sto misli i sto vidim malo dalje od vecine vas i sto ne smatram da moje goovno mirise samo zato sto je moje.