FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ove dvije budale ne misle stati pričati bajke o Tuckhelu ( uh reko mu ime, Bog će me kazniti) koji zamal ne ode u finale
Od koga je, i ovo je previse.
Valjda mu je ostalo nesto za tekuce troskove.
Valjda mu je ostalo nesto za tekuce troskove.
Da moderacija radi kako treba, ti bi odavno bio odstranjen s ovog foruma.
Svaki drugi post ti se svodi na vrijedjanje drugih.
Nazalost, danas svako ima pristup internetu.
Svaki drugi post ti se svodi na vrijedjanje drugih.
Nazalost, danas svako ima pristup internetu.
Ne moze ni moderacija sve, eto ti si banovan pa si opet tu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel se smijes kladiti u to ?
Ja ne vredjam nego govorim činjenično stanje, na psujem, ne mješam familiji.. a ti si ako se ne varam psovao majku ljudima. Dakle sramota je omalovažavati donaciju koji je neko dao za školu kaoja je vjerivatno veća od tvojih par plata…treba mu iskazati respekt i za ovu i za sve druge pomoći, ali znam ja nas, itd.. šta ide uz to
Vrijedjas itekako.
Jedino ako ne znas sta pises, posto te cesto "prenese" pa nemas osjecaj sta si napisao.
A ni pravopis ti nije jaca strana, poprilicno oci krvare od tvojih postova koji su najobicnije sranje.
Kad imas tako jako pamcenje, trebao si se sjetit da sam ja odgovorio na psovke, i to sa zadovoljstvom.
To sto ti branis izdajnika iz jablanice, vise govori o tebi.
Jedino ako ne znas sta pises, posto te cesto "prenese" pa nemas osjecaj sta si napisao.
A ni pravopis ti nije jaca strana, poprilicno oci krvare od tvojih postova koji su najobicnije sranje.
Kad imas tako jako pamcenje, trebao si se sjetit da sam ja odgovorio na psovke, i to sa zadovoljstvom.
To sto ti branis izdajnika iz jablanice, vise govori o tebi.
Cuj izdajnik hahah
Ne seri sviju ti i mene se iznervirao
Ne seri sviju ti i mene se iznervirao
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kakvi su ovo likovi, odjednom neki kilometarski postovi, od kojih bole oci…
Tako je armijo, čim ova anela napiše dva reda, znaj da treba svjetla gasiti.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑08 okt 2024, 21:12Kakvi su ovo likovi, odjednom neki kilometarski postovi, od kojih bole oci…

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Alo lektor, imena gradova se pišu velikim slovom, a to ti ba oči krvare od prekomjernog konzumiranja heroina. Izdajnik?? Bogami si overdosed, pozovi ti hitnu službu ili ako si negdje blizu Trga Slobode da dodjem po tebe…
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 10 okt 2024, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.
DAZN 2, i Bayern TV Live. Bayern vs Arsenal šampion liga žene ravnopravna (dobra) utakmica 1:1 počinje drugo
Nemoj nam na anela, svi smo mi nekad bili mladiarmando je napisao/la: ↑08 okt 2024, 23:02Tako je armijo, čim ova anela napiše dva reda, znaj da treba svjetla gasiti.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑08 okt 2024, 21:12Kakvi su ovo likovi, odjednom neki kilometarski postovi, od kojih bole oci…![]()
VOLIM BAYERN
- Centre forward
- Kontakt:
Fakat nam treba lektor. Ima li neki da je učio te škole? 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sreckovici iz Leverkusena planiraju da produze Wirtzov ugovor za jos 1 godinu. Izgleda da ce tata Uli ponovo morati uzeti stvar u svoje ruke.
To treba poštovati pa makar nam ne bilo drago, momak hoće da oroduži godinu, a otići će svakako sledeće godine, samo da bi potencionalnim kupcima onemogućio da ucjenjuju njegov klub zadnjom godinom ugovora. Respect i pouka za ove naše dzukele koje sami ucjenjuju sopstveni klub. Bayern ih doveo iz pripizdine, učinio zvjezdama, a oni na prvi mig sve zaborave… pišam se na Alabu, Dejvisa.. i slične
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.