Willy je napisao/la:volimlivinho tako je i Monolog imao potpis ako Auxerre ne znam ni ja šta napuštam forum, mani se krupnih riječi. Moguće je da ćeš ti biti u pravu, nisam stavio 10km na ovaj tiket, već minimalan ulog. Kvota je apsolutno nerealna. Schiavone je pobjednica Roland Garros-a, u finalu je rasturila Stosur, zaboravio sam čije je još skalpove skinula. Jeste igrala maratonski meč sa Kuznjecovom, ali prošla su dva dana, odmorila se ona. Wozniacki mada je prva na WTA listi još nema osvojen GS turnir. Tu očekujem prilično izjednačen meč, pa šta bude biće. Ovo je ono što je jaruga prozvao traženje duhova, svijestan si da su ti male šanse, ali zbog kvote svejedno igraš očekujući da te vile pronosaju.
Nego šta ćemo:
a) ako Francesca uzme više od 8 gemova?
b)ako Francesca pobjedi?
@Monologov potpis glasio je ovako:
Ako se Auxerre plasira u LP,prestajem pratiti fudbal.To nije imalo nikakve veze sa forumom.
Pa muškarci se ne mogu oporaviti od nekog meča preko 45 gemova na GS-ovima,a kamoli da žene od 47 gemova.U pravu si,dva dana su ipak,ali to će itekako utjecati na nju i njenu igru.Možda da jači otpor u 1.setu,ali kada sam rekao da neće osvojiti više od 8 gemova,mislio sam da u 2 seta ne ode preko 4 gema.6:4 6:4 je 8 gemova za Schiavone,a ja očekujem 6:4 6:2.
Dankinja igra sjajno,tek će polufinale i finale donijeti joj muke,Schiavoneovu će pregaziti večeras kao i ranije protivnice.
I čuj šta ćemo,pa rekao sam,čovječe.Napuštam forum ako Talijanka osvoji više od 8 gemova.Ja ću to uraditi;bez obzira da li ti vjerovao meni ili ne.
You'll never walk alone.