ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ako neko ima link da cujem tih 7 minuta, volim da cujem kada se prica lose o Federeru.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
od 15:00 prica o Federeru
ovaj adria tour je potpuna besmislica ali ova lola uzbekistanka nije nimalo loša!
Osim sto je lik nepismena seljacina (cuj kaze gaji amonizitet

haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Al sto ga Wimbledon ispusi. Gledajuci da je vecina fudbalskih drzavnih prvenstava otpocela, a i da ce eto USO i RG bit igrani bez prisustva publika dodjes do tog da se Wimbledon bezveze ne igra xd
zaboravljaš ključnu činjenicu, a to je da je wimbledon bio odgovarajuće osiguran, ostali ne
Upravo tako, Wimbledon je naplatio svoje haha sto se organizatora tice njih boli dzon..Steta je za tenis, jedan GS manje, ali relano niko ne garatantuje i da ce se USO i RG igrati, daj boze da Wimbledon bude jedini GS koji se nece odigrati.
-
- Kontakt:
Nije dzon nego đon yebem li ti učiteljicu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Đ mi mrsko traziti na tastaturi a djon mi zvuci neprirodno..
Dimitrov pozitivan, rip turnir.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Grisha baksuz bio i ostao...
Sto se tice Nole, ne bih se iznenadio da prodje kao Lance Armstrong
Sto se tice Nole, ne bih se iznenadio da prodje kao Lance Armstrong
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Auu ne bih bio u koži Novaka sad će da ga razapnu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da nije u pitanju bajka koja može biti jako zajebana rekao bi da će sad biti jako zabavno, ovako nadajmo se da je samo on i da je u pitanju bila kakva hostesa koju su mu poslali tek da mu be bi bilo dosadno
Oj al ce yebati Djokovica zbog ovoga zapadni mediji haha pa prozivali su ga i eto ga zarazen teniser na turniru...
A ja bas gledam kadrove, pun stadion na mecu Coric Djokovic nikakve distance u publici, nisam iznenadjen da se desilo.
A ja bas gledam kadrove, pun stadion na mecu Coric Djokovic nikakve distance u publici, nisam iznenadjen da se desilo.
DjoCOVID
volio bi znati da li su se svi testirali u hrvatskoj ili su pobjegli glavom bez obzira u svoja raznorazna monte karla. ja za noleta nemam dileme da on ima svoga doktora i da se testira prije svakog obroka ako mu prahne, imao bi i ja da imam stotine miliona, ali za ove ostale nisam siguran
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije Nole kriv zbog toga, odluka hrvatske vlade, svakako im ministar kaze da od 150 hiljada turista nema niko zarazen.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I Borna Ćorić pozitivan kao i kondicioni trener Dimitrova te još jedna osoba kojoj se ne zna identitet još uvijek. Nole se nije htio testirati u Zadru već će to uraditi u Beogradu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.