Premijer liga BiH - aktuelno
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje su reflektori u doboju ?? Gdje su reflektori u prijedoru??? Gdje su kazne za fasisticke povike i pjevanje ratnim zlocincima u banja luci? Jos niste kazne izrekli stoko kriminalna. Novinari radite svoj posao !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da li te cesto boli glava? Mislis na povike i pjevanje u BL Enveru Kulasinu, na to mislis? Nisam znao da je ratni zlocinac a ni fasista, ali covjek se izgleda uci dok je ziv.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:30Gdje su reflektori u doboju ?? Gdje su reflektori u prijedoru??? Gdje su kazne za fasisticke povike i pjevanje ratnim zlocincima u banja luci? Jos niste kazne izrekli stoko kriminalna. Novinari radite svoj posao !!!
Za mene je skroz ok da Zrinjski odgodi sve utakmice dok se bori za ligu konferencije, jer to je u visem interesu tj interesu BiH fudbala, ko nas ostale j… kada nismo u toj prilici ove sezone. Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:43Smislit ce nesto i odgodit i protiv Borca. Ako nisu u stanju odigrat dvije domace utakmice u 6 dana protiv jedne sloge i Breidablika, ne znam kako ce protiv Borca u gostima i putovat na Island
Reflektori u Prijedoru su tamo gdje trebaju i biti. Pored terena.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:30Gdje su reflektori u doboju ?? Gdje su reflektori u prijedoru??? Gdje su kazne za fasisticke povike i pjevanje ratnim zlocincima u banja luci? Jos niste kazne izrekli stoko kriminalna. Novinari radite svoj posao !!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Meni kao navijacu Zrinjskog ovo smeta. U startu si u minusu tri utakmice(ako odgode i Borac), kasnije kad i ako udjes u grupe imat ces jos zgusnutiji raspored i nema teorije da ces nadoknadit sve uz ne znam kakve pogurance.MikiPirs je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:36Za mene je skroz ok da Zrinjski odgodi sve utakmice dok se bori za ligu konferencije, jer to je u visem interesu tj interesu BiH fudbala, ko nas ostale j… kada nismo u toj prilici ove sezone. Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:43Smislit ce nesto i odgodit i protiv Borca. Ako nisu u stanju odigrat dvije domace utakmice u 6 dana protiv jedne sloge i Breidablika, ne znam kako ce protiv Borca u gostima i putovat na Island
Kazem, ako odgode i protiv Borca,. Ovo do dvije utakmice je kolko tolko podnosljivo jer smo samo jedan mali korak iznad amaterskog nogometa, pa je mozda razumljivo da se ne mogu odigrat dvije utakmice u 6 dana
Na stadionu Rudara gotovi reflektori,novi semafor i klupe za igrače. 3 500 hiljade stolica,umiveno sve. Infrastruktura dobra, još da ekipu imamo... 
- Riquelme1921
- Kontakt:
GOLEM SI AERODROMU SARAJEVOsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 07:58
Aerodrom Sarajevo bilježi rekordne rezultate: Samo u julu bilo 292.574 putnika
Grupa iznad svakog pojedinca.
Mi smo natjerani da udjemo. A što se sklanjanja tiče,jedina smo ekipa bili iz RS u sezoni 21/22 koja je pokazala zube Borcu i zato su nas i izbacili iz lige. A imali smo top ekipu :Santos , Amoa , Mandić ,Kulenović ,Ssdiku , Šćekić...
-
KosevoZove
- Kontakt:
Vidjet cemo sve na samom krajuTylerBurey je napisao/la: ↑02 avg 2025, 00:30Tradicija tako nalažeKosevoZove je napisao/la: ↑02 avg 2025, 00:26Polahko ne budi toliko siguranTylerBurey je napisao/la: ↑02 avg 2025, 00:24Realno gledajući, ne vidim konkurenciju.
Možda Borac, ali samo možda.![]()
Nije ni pocelo kako treba vi vec prvaci![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
MostarReds22
- Kontakt:
Kazu Rudse se sklanja, ljud dobili 6 golova, mogli jos 3… kakvi mitomani, psihijatrija place za vama 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jest ruzno ovo celavo smece iz cazina. Nije slucajno. Pocinje derbi kola u prijedoru sa reflektorima samo trajat ce dok se naviknu igracu rudara. Dva kornera i oba pogresno dosudjeno bravo ljepotanu 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Navlaci Rudaru a ne svira cist faul nad Molsom, bas lose navlaci 
Navlaci a vodi Siroki, kako to, kako to?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ovaj Rudar nece skupito 15 bodova u sezoni 
Fino sam ja rekao nakon prvog kola kada sam ih gledao, bice gori od Goska i Sloboda
Navlaci a 0:2, kako to, kako to?
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 9 gostiju.