FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@uzor-S.G Kakav ja i Ahmet hahha, registrovao sam se ja prije nego sto sam znao za Ahmetovica 
Mislim da ce Ahmetovic ostati u suprotnom bi obradovic vec bio kod nas 
- PitarBordo
- Kontakt:
RedEvil je napisao/la:Ti ga najavi kao prvo pojacanjeekinosvra je napisao/la:Javljeno je Husari da odustajemo od Pirica.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo jos jedna potvrda da ama bas niko vise nema pojma o informacijama iz kluba.RedEvil je napisao/la:Ti ga najavi kao prvo pojacanjeekinosvra je napisao/la:Javljeno je Husari da odustajemo od Pirica.
Docekali smo i taj dan...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
RedEvil je napisao/la:Ti ga najavi kao prvo pojacanjeekinosvra je napisao/la:Javljeno je Husari da odustajemo od Pirica.
Mislio o igraču, ALI SELJAK TRAŽI SVOJE(
gdje je trening sutra i u koliko zna li ko?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
FrancescoTotti je napisao/la:Samo jos jedna potvrda da ama bas niko vise nema pojma o informacijama iz kluba.RedEvil je napisao/la:Ti ga najavi kao prvo pojacanjeekinosvra je napisao/la:Javljeno je Husari da odustajemo od Pirica.
Docekali smo i taj dan...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevooo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za dulju zainteresovana Fortuna Dusseldorf, ne znam koliko je dobra ponuda ali ipak 8. tim druge Njemacka lige i nije nesto.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- TobeYarabi
- Kontakt:
nece on nidjemensur55 je napisao/la:Za dulju zainteresovana Fortuna Dusseldorf, ne znam koliko je dobra ponuda ali ipak 8. tim druge Njemacka lige i nije nesto.
Hoce,hoceTobeYarabi je napisao/la:nece on nidjemensur55 je napisao/la:Za dulju zainteresovana Fortuna Dusseldorf, ne znam koliko je dobra ponuda ali ipak 8. tim druge Njemacka lige i nije nesto.
grb sto kuca,umjesto srca
Zamolio bih, one koji prate treninge, da nam predoće, svoje impresije o Fincu.
Sve nas to intersuje, momak je imao potencijal(vidi managera), šta se desilo, trener-klub-...,
može se od njega(vjerovatno) napraviti nešta abd. Ako ne idemo dalje.
Svidjelo mi se kaoko niže Špance.......
Sve nas to intersuje, momak je imao potencijal(vidi managera), šta se desilo, trener-klub-...,
može se od njega(vjerovatno) napraviti nešta abd. Ako ne idemo dalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja jos nisam ni pogledao onaj klip ako mi vjerujete, stavite opet, ako neko moze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
RedEvil je napisao/la:Hoce,hoceTobeYarabi je napisao/la:nece on nidjemensur55 je napisao/la:Za dulju zainteresovana Fortuna Dusseldorf, ne znam koliko je dobra ponuda ali ipak 8. tim druge Njemacka lige i nije nesto.![]()
![]()
Sada 500.000 na jesen(nakon lige prvaka i još par utakmca u reprezentaciji) 1.500.000 i više
Ko je sad Finac?Esport je napisao/la:Zamolio bih, one koji prate treninge, da nam predoće, svoje impresije o Fincu.![]()
![]()
može se od njega(vjerovatno) napraviti nešta abd. Ako ne idemo dalje.![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
estonacSabinho je napisao/la:Ko je sad Finac?Esport je napisao/la:Zamolio bih, one koji prate treninge, da nam predoće, svoje impresije o Fincu.![]()
![]()
može se od njega(vjerovatno) napraviti nešta abd. Ako ne idemo dalje.![]()
![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije losa liga ni ekipa..ako dadnu min. 500k eura, nek' ide. Svaki rok uzeti po 500k za jednog igraca, uz Evropu, eto cca 3 mil km u proracun 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje mislim da on u tom vremenskom razdoblju se neće na igrati u reprezentaciji, pogotovo ne "par" utakmica. Reprezentaciju osim domaće utakmice protiv Gibraltara koja nije baš mjerodavna, i ako bude zaigrao to je to. Nakon toga slijede bitne utakmice protiv Grčke, gdje sigurno neće zaigrati, te gostovanje Cipru. Tako da, sve i da produži sad ugovor do ljetnog prelaznog roka mu niko ne može garantirati prodaju preko repke ili uključujući repku, jer i ako bude pozvan - osim minuta protiv već rekoh Gibraltara neće se baš naigrati.Esport je napisao/la:Sada 500.000 na jesen(nakon lige prvaka i još par utakmca u reprezentaciji) 1.500.000 i više
![]()
Naši s druge strane ako su ubjeđeni da ekipa može do titule i LP pretkola onda neka ga plate 200k da produži na dvije godine (ovo bez veze lupam), ako će već se prodati za 1.5 samo zbog tih pretkola - u što takođe sumnjam.
Takođe treba uzeti u obzir da on ima još pola godine i da ako neko stvarno nudi pola milke za igrača koji će ionako biti free za 6 mjeseci, ne da treba uzeti nego ODMAH uzeti.
Samo Saraj'vo.
Dzaba da je nek se nosi u 3 lijepe i on i menager. Kad se sjetim prije kako je ovaj Husara bolid pljuvao Delaca,ismijavao Kadusica itd Benku nazivao balvanom da nam uvali svog nekog pulena sto je u Kaknju igroMortemHz je napisao/la:Mozda je tako i najbolje ako je istina, ako previse bas trazi.kinosvra je napisao/la:Javljeno je Husari da odustajemo od Pirica.
Ma svaka jaca firma,bila drzavna il privatna njih sponzorira,nase boli neka stvar,nas murija odete kad utakmice obezbjedjuje,a isti mi bolesnici Sarajeva placamo tu muriju od nasih plata. Treba se jednom stati u kraj tome,il nek javno zabrane firmama da sponzoriraju a ne da grad ti daje 10 hiljada i kao hvale se da podrzavaju sport. Nemaju vremena dok vikendice uhljupi grade i kupuju auta kakav crnii sportpitic je napisao/la:Bilo je takvih cifri i u FKS dok je Šefik bio živ i dok su se mogli reklamirati duhanski proizvodi.Evander je napisao/la:Premijerligaški klubovi Zrinjski i Široki Brijeg zadovoljno trljaju ruke nakon današnje sjednice Vlade FBiH koja je održana u Sarajevu.
Naime, Federalna vlada dala je saglasnosti Nadzornom odboru JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar o sponzoriranju sportskih klubova.
Saglasnost je data za sponzorske ugovore sa HŠK Zrinjski u iznosu od 300.000 KM (bez PDV-a) i NK Široki Brijeg u iznosu od 240.000 KM (također bez PDV-a), saopćeno je iz Vlade FBiH.
Sta je sa ovim "bosnjackim" firmama, gdje ovakvo sto nama i skretnicarima i ostalim ekipama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.