NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ekipa je ok,a i ovi sto bi trebali doci,nece odmah u prvih 11 ,imat ce vremena da se uigraju,,e najvise nam skripi golmanska pozicija,neizgleda mi nimalo siguran brkic,jest nase dijete,mlad,al nije za prve postave,treba jos da uci,,,mogu nas njegove greske kostat neki vaznih bodova
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jel ovo Anel asistirao Stojanovu? Majstorski.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
kako cujem jedan bivsi igrac sarajeva treba doci a nije puric 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Travancic tako cuo.
EH samo bi nam on jos falio..,mada nema od toga nista, nemamo mi kafana kao u sarajevu, malo je ovo za njegalupus je napisao/la:Travancic tako cuo.

-
- Kontakt:
ma imat ce travancic i ovdje s kime posjecivati kafane...samo da ne uzima od adama kola
a vidim covic danas sepa po gradu koljeno mu u zavoju

eh neko voli kafane a neko vikendice,roštilje ali to ga dođe na isto zar ne?voliosamzvijezdu je napisao/la:ma imat ce travancic i ovdje s kime posjecivati kafane...samo da ne uzima od adama kola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a vidim covic danas sepa po gradu koljeno mu u zavoju
![]()
![]()

danas na nasem stadionu odigrale su se i zaostale utakmice kadeta i juniora protiv sarajeva
kadeti su porazeni a juniori su pobijedili
--- nego ima li netko provjerene informacije tko bi mogao doci naravno ako ce itko i dolaziti jer malo mi cudno da se sada dovode igraci ako ne ovdje mozete odgovoriti i na pp zanimaju me i spekulacije cija se imena spominju jer ljudi valja to sve platiti

kadeti su porazeni a juniori su pobijedili
--- nego ima li netko provjerene informacije tko bi mogao doci naravno ako ce itko i dolaziti jer malo mi cudno da se sada dovode igraci ako ne ovdje mozete odgovoriti i na pp zanimaju me i spekulacije cija se imena spominju jer ljudi valja to sve platiti

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Što se tiče kadeta i juniora, bolja da su prvotimci gledali utakmice pa da vide kako se igra srcem i kako se bori za klub. Svaka čast našim kadetima i juniorima. Posebno kadeti koji su iako su izgubili pokazali kako se igra i bori za voljeni klub. Za njih nije nepoznanica ona stara: "Svi za jednog, jedan za sve". Što se tiče juniora 100% će biti u samom vrhu ove godine.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
rezultati ?Garfield je napisao/la:Što se tiče kadeta i juniora, bolja da su prvotimci gledali utakmice pa da vide kako se igra srcem i kako se bori za klub. Svaka čast našim kadetima i juniorima. Posebno kadeti koji su iako su izgubili pokazali kako se igra i bori za voljeni klub. Za njih nije nepoznanica ona stara: "Svi za jednog, jedan za sve". Što se tiče juniora 100% će biti u samom vrhu ove godine.
-
kakvi su rez bili?
Zvijezda - Sarajevo 3-0 (juniori)
Zvijezda - Sarajevo 1-2 (kadeti)
Zvijezda - Sarajevo 1-2 (kadeti)
Ne znam na koji me film ovo više podjećaGarfield je napisao/la:Ojjj bože.... nekad se na forum dolazilo da vidiš mišljenje navijača, da vidiš kad je trening itd... Sad se na forum dolazi da vidiš kako se "doro" i "kadija" prepiru.

Bornov identitet

Ona scena iz filma Balkanski špijun kada onaj tip kaže drugom:Ajde ti lepo priznaj pa će ti Đura oprostiti što te je tukao
Ovde bi to odprilike glasilo:
Huseinbeg ,hajdi ti lijepo priznaj da si Doro pa će ti Volio sam Zvijezdu oprostiti što je Kadić i što si razbio Adamova kola i što te je zajebavo

-
- Kontakt:
Ne vjerujem da je on Huseinbeg pa Huseinbeg je bio cojk visok i ljudina a ne ko ovaj pekinezer napuhaniZagalo je napisao/la:Ne znam na koji me film ovo više podjećaGarfield je napisao/la:Ojjj bože.... nekad se na forum dolazilo da vidiš mišljenje navijača, da vidiš kad je trening itd... Sad se na forum dolazi da vidiš kako se "doro" i "kadija" prepiru.![]()
Bornov identitet![]()
![]()
![]()
Ona scena iz filma Balkanski špijun kada onaj tip kaže drugom:Ajde ti lepo priznaj pa će ti Đura oprostiti što te je tukao
Huseinbeg ,hajdi ti lijepo priznaj da si Doro pa će ti Volio sam Zvijezdu oprostiti što je Kadić i što si razbio Adamova kola i što te je zajebavo![]()
-
hoce me ljudi ubijediti da jesamZagalo je napisao/la:Ne znam na koji me film ovo više podjećaGarfield je napisao/la:Ojjj bože.... nekad se na forum dolazilo da vidiš mišljenje navijača, da vidiš kad je trening itd... Sad se na forum dolazi da vidiš kako se "doro" i "kadija" prepiru.![]()
Bornov identitet![]()
![]()
![]()
Huseinbeg ,hajdi ti lijepo priznaj da si Doro pa će ti Volio sam Zvijezdu oprostiti što je Kadić i što si razbio Adamova kola i što te je zajebavo![]()

ja sam čuo 15000,ne znam koliko je tačna inf.NKZ07 je napisao/la:Kolko smo duzni Moranjkicu ?
Isplatit ce se do 4-tog ima dovoljno vremena da se skupe pare i za njega a u subotu bilo kakva pobjeda samo nek je tri bodazmaj348 je napisao/la:ja sam čuo 15000,ne znam koliko je tačna inf.NKZ07 je napisao/la:Kolko smo duzni Moranjkicu ?

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Doro,sad ti pukni tuđe ime i prezime,tuđi broj lične karte,tuđi JMBG i onda će svima biti jasno da ti nisi Doro.huseinbegkapetan je napisao/la:hoce me ljudi ubijediti da jesamZagalo je napisao/la:Ne znam na koji me film ovo više podjećaGarfield je napisao/la:Ojjj bože.... nekad se na forum dolazilo da vidiš mišljenje navijača, da vidiš kad je trening itd... Sad se na forum dolazi da vidiš kako se "doro" i "kadija" prepiru.![]()
Bornov identitet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili da je sivi kamion crvene boje ,tako nesto
![]()
![]()
![]()
forum nam je za nobelovu nagradu,vise nego smijesan

-
- Kontakt:
Nek Doro skupi on ga je i otjero iz kluba i to javna svađa bila preko foruma, e treba Moranjkiću izbrojat najmanje 10 plataNKZ07 je napisao/la:Isplatit ce se do 4-tog ima dovoljno vremena da se skupe pare i za njega a u subotu bilo kakva pobjeda samo nek je tri bodazmaj348 je napisao/la:ja sam čuo 15000,ne znam koliko je tačna inf.NKZ07 je napisao/la:Kolko smo duzni Moranjkicu ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.