Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
realancojk
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
kad je izvlačenje parova za novu sezonu
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Volio bih vidjeti naredne sezone u PL Jedinstvo, zasluzuje taj grad premijerligasa, a bolje bi bilo sigurno i za ligu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kako je krenulo taj grad ce ubrzo ostati bez zivlja a pogotovo bez kluba...Batva je napisao/la:Volio bih vidjeti naredne sezone u PL Jedinstvo, zasluzuje taj grad premijerligasa, a bolje bi bilo sigurno i za ligu.
ja bi volio da vidim lukavac ili iskru ponovo u premijer ligi
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
E **** mi obitelj pa nece niko moci nista osvojit od Sarajeva xd
Jesmo se nasli pojacavat kad ne treba
Jesmo se nasli pojacavat kad ne treba
mi i sarajevo cemo se haman poklati posteno ove sezone...
neka,bice zanimljivo..
neka,bice zanimljivo..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Evolution87
- Kontakt:
Vi i zrinjski ste se pravo dobro pojacali u odnosu na proslu sezonu. Za Evropu cete se sigurno boriti, a mozda cak i za samu titulu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mi bi radze kup..odigrali smo bruku finala i nista...neko nas je ureko,jbtEvolution87 je napisao/la:Vi i zrinjski ste se pravo dobro pojacali u odnosu na proslu sezonu. Za Evropu cete se sigurno boriti, a mozda cak i za samu titulu.
za prvaka,tesko...nema tu jos kuveta za izgurat 30 kola u visokom ritmu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
dabogda se u zadnjem kolu za titulu borili vi i mi, a Seljo odlučio šampionaEvolution87 je napisao/la:Vi i zrinjski ste se pravo dobro pojacali u odnosu na proslu sezonu. Za Evropu cete se sigurno boriti, a mozda cak i za samu titulu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj peto mjesto i finale kupa da se udaramo po guzici 
- Evolution87
- Kontakt:
Ma dosta vam da budete drugi i finalisti kupastaragarda je napisao/la:mi bi radze kup..odigrali smo bruku finala i nista...neko nas je ureko,jbtEvolution87 je napisao/la:Vi i zrinjski ste se pravo dobro pojacali u odnosu na proslu sezonu. Za Evropu cete se sigurno boriti, a mozda cak i za samu titulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za prvaka,tesko...nema tu jos kuveta za izgurat 30 kola u visokom ritmu
Chinaglia je napisao/la:dabogda se u zadnjem kolu za titulu borili vi i mi, a Seljo odlučio šampionaEvolution87 je napisao/la:Vi i zrinjski ste se pravo dobro pojacali u odnosu na proslu sezonu. Za Evropu cete se sigurno boriti, a mozda cak i za samu titulu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3. Zeljeznicar
4.Sloboda/Olimpic
5. Listica koja je pala qrcu za usi
Ja ocekujem ovako iduce godine..
2. Zrinjski
3. Zeljeznicar
4.Sloboda/Olimpic
5. Listica koja je pala qrcu za usi
Ja ocekujem ovako iduce godine..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne ispada.. Ali su Sarajevo i Zrinjski po imenima spremniji za 30 kola. Jos se ovu jesen igra 18 nekihshzna je napisao/la:Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
Pa prosle sezone ste bili jaci nego ove. Bas ce vas neko uzeti za ozbiljno sa Hodzurom, Livajom i ostalim amaterima.shzna je napisao/la:Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Bicete vi u vrhu i ove sezone (vjerovatno), ali znatno ste slabiji nego prosle sezone.shzna je napisao/la:Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
Nisam stavio Zelju na deseto mjesto, nit je ovo gore sto sam napisao Bozija odredba.. Ovako ja mislim da je realno i da bi moglo biti. Ti ako mislis drugacije, postujem..shzna je napisao/la:Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci komsija ti imas veca ocekivanja za narednu sezonu?joker90 je napisao/la:Nisam stavio Zelju na deseto mjesto, nit je ovo gore sto sam napisao Bozija odredba.. Ovako ja mislim da je realno i da bi moglo biti. Ti ako mislis drugacije, postujem..shzna je napisao/la:Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako ostane ovakav kadar kakav jeste, može se to gledati na ovaj način: Riješili se igrača koji su bili višak i uzimali ogromne plate. Jedini vrijedni pomena Zeljković i Hasanović koji su zamjenjeni Livajom i Blagojevićem. Za Livaju da kažemo da je korak nazad mada je i Zeljković znao kiksati, a za Blagojevića mnogi tvrde da će biti upgrade na toj poziciji zadnjeg veznog. Hodžurda doveden da bude back-up stoper zajedno sa Uzelcem. Za mene to dovoljno. Dalje, Diatta, sasvim dovoljan za klupe ne može biti gori od Nuspahića ni Varee nikako. Brazilac je enigma, njega ćemo tek vidjeti. Priključeno nekoliko juniora i ukoliko bude sreće, očekuje se da 1-2 explodiraju. Igrači svi na okupu i trebalo bi ostati tako i kad krene sezona a Bajić, Memija, Beganović te Hadžiahmetović će biti bogatiji za po godinu dana igranja izuzetno lijepog i lepršavog fudbala. Ovoj našoj križaljci fali još jedan solidan bek bilo lijevi ili desni, lijevo krilo i napadač za svaki slučaj. Neki igrači su u opticaju i za nadati se da će se ti dealovi finalizirati. A i bez tih dealova Željo ima sasvim pristojnu ekipu, dovoljno po meni da se opet plasiramo u Evropu a za titulu ćemo trebati i neku dozu sreće. No, svako ima svoje mišljenje bilo ono puno animoziteta ili bilo potkovano argumentima. Slažem se da su se Sarajevo i Zrinjski pojačali, još Sarajevu izgleda ostaje kostur ekipe, ali Željo se ne može otpisati. Rano je još za Slobodu, to će biti enigma ali mislim da su male šanse da će se boriti za Evropu. Možda 6-7 mjesto.Head je napisao/la:Pa prosle sezone ste bili jaci nego ove. Bas ce vas neko uzeti za ozbiljno sa Hodzurom, Livajom i ostalim amaterima.shzna je napisao/la:Eto, opet Željo ispada iz svih kombinacija, baš kao na početku sezone koja je iza nas i na zimskoj pauzi.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Samo cu reci da je Zeljo u proslu sezonu usao sa Tomicem, Stanicem, Zeljkovicem. Govorim o pcoetku sezone, ne o januaru. Pa ste i s takvim imenima bili autsajderi a da sad ne budete sa Livajom, Diattom, Hodzurdom. Diatta dosao iz ekipe koja je ispala. Livaja iz Viteza koji je uz Slaviju bio najgora ekipa drugog dijela sezone. A iz te Slavije je stigao Hodzurda. Sarajevo daleko jace, Zrinjski jaci, Sloboda jaca, Olimpic jaci. Siroki slabiji. Ako ti smatras da Zeljo ima sastav da bude konkurentan za titulu onda ti svaka cast brate. 
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.