FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BABO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BABO » 26 apr 2010, 22:30

Znal se koja je cijena puta za Mo i do kad se treba platiti?

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 apr 2010, 22:36

ja ne znam odakle ova prioca, pa uvijek smo bili u extra odnosima sa Velezom i RA, pa meni je poslije Zelje naravno, u BIH najdrazi klub upravo Velez !!!
Volim te Zeljo!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 apr 2010, 22:44

Ma Borcu respekt, nama dupla kruna !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 26 apr 2010, 23:00

na sluzbenoj web stranici veleza pise da se igra 2. a i na fkvelezlive pise da se igra 2. na web-u saaveza pise 1. vjerovatno je neka greska
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 apr 2010, 23:09

kinone je napisao/la:na sluzbenoj web stranici veleza pise da se igra 2. a i na fkvelezlive pise da se igra 2. na web-u saaveza pise 1. vjerovatno je neka greska
Na stranici saveza u onom osnovnom rasporedu takmičenja stoji da se cijelo kolo igra u nedjelju, drugog.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 apr 2010, 23:13

Safet Sušić pred nadolazeće prijateljsk utakmice BiH

"Sigurno je da će na spisku biti neko iz Željezničara. Gledao sam nekoliko Željinih utakmica, zaista igraju dobro, kaže Sušić"

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 26 apr 2010, 23:21

Bezveze vam prica, Zeljo i Velez su vazda bili u finim odnosima. Dosta, ali bas dosta raje iz Sarajeva kaze Zeljo pa Velez, kao i Mostara, Velez pa Zeljo ;)
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 26 apr 2010, 23:29

Željovac je napisao/la:
kinone je napisao/la:na sluzbenoj web stranici veleza pise da se igra 2. a i na fkvelezlive pise da se igra 2. na web-u saaveza pise 1. vjerovatno je neka greska
Na stranici saveza u onom osnovnom rasporedu takmičenja stoji da se cijelo kolo igra u nedjelju, drugog.
slika
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 apr 2010, 23:32

nime_tm87 je napisao/la:
harun_manijak je napisao/la:ljudi sta mislite hocel Alen igrat u Mostaru :?: :?: :?:
mozda bude na klupi i dobiije nekoliko minuta prije kraja do podeblja prednost. :mrgreen:
Danas sam postavio ovaj tekst ali ga je neko obrisao, mada ne znam razlog. Evo opet:

Alen Mešanović sutra putuje u Zagreb

Mešanović je jedan od najučinkovitijih igrača Premijer lige BiH - Većina od njegovih deset golova koliko je zabio, bila je ključna za osvajanje bodova

Alen Mešanović, napadač sarajevskog Željezničara ne odustaje od mogućnosti da do kraja sezone ipak ubilježi još neki nastup u dresu "plavih". Naime, nakon povrede medijalnog ligamenda, Mešanović je van stroja još od utakmice protiv Zrinjskog u polufinalu Kupa BiH odigrane na Grbavici (3:1). Nakon što je zabio gol u tom meču, Mešanović je morao van igre, zbog ozljede koju je zaradio u toku utakmice.

-Idem sutra u Zagreb kod doktora Vrdoljaka. Primit ću pet injekcija tokom boravka u Zagrebu. Radi se i injekcijama koje pospješuju oporavak ligamenata. Silno želim do kraja sezone odigrati još koju utakmicu za Željezničar - kaže Mešanović za .....

O tome kakve su šanse da se to zaista i desi, Mešanović kaže:
-Pa ne znam još. Za sada mi dobro ide, a čuo sam da te injekcije mogu dosta toga ubrzati. Pa vidjet ćemo. Kada bih barem mogao zaigrati u finalu Kupa na Grbavici i pomoći ekipi da osvoji taj trofej, trud ne bi bio uzalud - kaže Mešanović.

Kada je jesenas stigao na Grbavicu, nikom ništa nije bilo jasno! Bio je skoro završio svoju karijeru, međutim, Amar Osim je u njemu vidio da može. I nije pogriješio. Mešanović je jedan od najučinkovitijih igrača Premijer lige BiH. Većina od njegovih deset golova koliko je zabio ove sezone, bila je ključna za osvajanje bodova.

Na pitanje može li Željezničar do duple krune ove sezone, Mešanović je kazao:
-Sigurno da može. Nismo slučajno tu gdje jesmo, faktički u finalu i Kupa i Premijer lige BiH. Na oba fronta imamo istog protivnika u borbi za trofeje i barem jedan će biti naš. Naravno, mi želimo oba - poručio je Mešanović.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 apr 2010, 23:34

- Činjenica je da je ova utakmica pokazala da baš i nemamo 20 podjednako kvalitetnih igrača, kako se to kroz medije posljednih dana provlači. Igrači koji su ušli kod rezultata 2:0 (Goran Perak, Bajro Spahić) i 3:0 (Damir Rovčanin) pokazali su to o čemu govorim. Garantiram da uopće ne bismo pobijedili da smo od početka igrali u sastavu koji je završio utakmicu. Dvojica od ove trojice rezervnih igrača odigrala su vrlo loše, a sami će se pronaći - rekao je Osim.

Misli se na Bajru i Rovčanina. Žestoka kritika. Pogotovo za ovog drugog koji je dobio samo 10 minuta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 apr 2010, 23:35

E raja da vam kazem posto imam jarana u policiji ipak necete na skeli biti,stavice vas na tribinu gdje ste bili kad smo igrali prvu utakmicu u kupu protiv vas .
Samo jedan klub Velež Mostar

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 26 apr 2010, 23:37

Adnel je napisao/la:E raja da vam kazem posto imam jarana u policiji ipak necete na skeli biti,stavice vas na tribinu gdje ste bili kad smo igrali prvu utakmicu u kupu protiv vas .
E Boga mi ako bude tako za mustuluka si
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 apr 2010, 23:40

E tako ce biti brato ponesi petobu :mrgreen: dosta meni za mustuluka,salu na stranu al tako meni rece ovaj drot .
Samo jedan klub Velež Mostar

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 apr 2010, 23:40

kinone je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
slika
Jel' nam ovaj sudio ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 apr 2010, 23:41

Željovac je napisao/la:- Činjenica je da je ova utakmica pokazala da baš i nemamo 20 podjednako kvalitetnih igrača, kako se to kroz medije posljednih dana provlači. Igrači koji su ušli kod rezultata 2:0 (Goran Perak, Bajro Spahić) i 3:0 (Damir Rovčanin) pokazali su to o čemu govorim. Garantiram da uopće ne bismo pobijedili da smo od početka igrali u sastavu koji je završio utakmicu. Dvojica od ove trojice rezervnih igrača odigrala su vrlo loše, a sami će se pronaći - rekao je Osim.

Misli se na Bajru i Rovčanina. Žestoka kritika. Pogotovo za ovog drugog koji je dobio samo 10 minuta.
Ja stvarno gotivim Rovcanina, i zao mi je sto ne ulazi tako cesto ali protiv Modrice se bas izgubio, imao je nekoliko puta loptu u posjedu i svaki put bi je izgubio. Vjerovatno je u tim trenucima pjevao od Koketa "Nije ovo moja noc, bas me nista ne ide..." :mrgreen: Ali vratice se on u velikom stilu 100% 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2010, 23:42

NIje,ovo ce mu biti osma tekma,do sada 4 pobjede domacina,3 pobjede gostiju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 apr 2010, 23:44

bistrikboy je napisao/la:NIje,ovo ce mu biti osma tekma,do sada 4 pobjede domacina,3 pobjede gostiju!
Taman da izjednaci taj omjer.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 27 apr 2010, 00:11

semafresh je napisao/la:Bezveze vam prica, Zeljo i Velez su vazda bili u finim odnosima. Dosta, ali bas dosta raje iz Sarajeva kaze Zeljo pa Velez, kao i Mostara, Velez pa Zeljo ;)
Tako i ja kazem Zeljo pa Velez : )
G A Z I
Željo sve do pobjede

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 apr 2010, 01:06

semafresh je napisao/la:Bezveze vam prica, Zeljo i Velez su vazda bili u finim odnosima. Dosta, ali bas dosta raje iz Sarajeva kaze Zeljo pa Velez, kao i Mostara, Velez pa Zeljo ;)
Ako misliš da je tako, odeš fino na utakmicu Velež-Željo mimo kolone sa šalom barem. Javi se da nam opišeš iskustvo nakon toga :mrgreen:
Meni je Velež kao Velež draga ekipa ali to ne mijenja neke stvari ;) Vidjećemo sad u Mostaru šta će biti.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 apr 2010, 01:08

BABO je napisao/la:Znal se koja je cijena puta za Mo i do kad se treba platiti?
Mostar ti je vjerovatno, 99%, cvaja, do Srijede, Četvrtka će se primati uplate, ne znam tačno. Sutra ću provjeriti.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, Redfire16 i 93 gosta.