P.S. Maloprije neka stranica objavi da Čala nije primio platu dva mjeseca, pa brzo izbrisaše.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što me trznuste, ja kontao neko dogovoren. Za Lelić se već zna duži period. Ja kontao da nije neki novi sad ispao.
P.S. Maloprije neka stranica objavi da Čala nije primio platu dva mjeseca, pa brzo izbrisaše.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja koliko sam skontao, Lelic je vec nas, ali posto je pod ugovorom, tek ce se pridruziti kad zvanicno prelazni rok pocne?

Sta ima primat platu za vrijeme pauze u ligiKenChoo je napisao/la: P.S. Maloprije neka stranica objavi da Čala nije primio platu dva mjeseca, pa brzo izbrisaše.
1946~
- kupus army
- Kontakt:
Livak skup?streetstyle je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma laze.[
Lelic kao back up ako se ne dogovore sa Livakom jer je lik prilicno skup
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ma glupost.ThrillerHz je napisao/la:Ja koliko sam skontao, Lelic je vec nas, ali posto je pod ugovorom, tek ce se pridruziti kad zvanicno prelazni rok pocne?
Sta ima primat platu za vrijeme pauze u ligiKenChoo je napisao/la: P.S. Maloprije neka stranica objavi da Čala nije primio platu dva mjeseca, pa brzo izbrisaše.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja bi uveo da za vrijeme ove pauze niko od ljudi u klubu ne prima platu i od tih para bi doveo Cvijanovica i Sharbinija da se prosetamo ligom, al sta zna Tan papak...KenChoo je napisao/la: Ma glupost.
1946~
Hahahahahahahah dobar dobar. Nemoj pominjati Tana sad će se odmah stvoriti haos i početi će standardne priče.ThrillerHz je napisao/la:Ja bi uveo da za vrijeme ove pauze niko od ljudi u klubu ne prima platu i od tih para bi doveo Cvijanovica i Sharbinija da se prosetamo ligom, al sta zna Tan papak...KenChoo je napisao/la: Ma glupost.
ako je Livak skup i dobar je a ako je na probi onda nije toliko skup da ga ne možemo platiti jer u protivnom ne bi ni bio na probi logikakupus army je napisao/la:Livak skup?streetstyle je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma laze.[
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajmo Livače 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
Lelic kao back up ako se ne dogovore sa Livakom jer je lik prilicno skup[/quote][/quote]
Livak skup?[/quote]
ako je Livak skup i dobar je a ako je na probi onda nije toliko skup da ga ne možemo platiti jer u protivnom ne bi ni bio na probi logika
[/quote]
Ma meni ta prica nema logike,valjda ne bi dolazio na probu da nismo u mogucnosti da ga angazujemo.
Livak skup?[/quote]
ako je Livak skup i dobar je a ako je na probi onda nije toliko skup da ga ne možemo platiti jer u protivnom ne bi ni bio na probi logika
Ma meni ta prica nema logike,valjda ne bi dolazio na probu da nismo u mogucnosti da ga angazujemo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jedino je debilima skup Liivak, pa jedan Radovac ima tri hiljade, a ovaj trazi jednu više. A bolje je da ih ne uspoređujemo, jer je Ljevak u svojoj karijeri već sad u postigao ono što Samir najvjerovatnije neće za svoju čitavu karijeru. I kako je puno onda dati za reprezentativca Estonije tolike pare? Normalno da nije.
[/quote]kupus army je napisao/la:Lelic kao back up ako se ne dogovore sa Livakom jer je lik prilicno skup
Livak skup?[/quote]
Ma meni ta prica nema logike,valjda ne bi dolazio na probu da nismo u mogucnosti da ga angazujemo.[/quote]
Vjerovatno mu se Husara gura za menagera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To su samo pretpostavke oko plate..KenChoo je napisao/la:Jedino je debilima skup Liivak, pa jedan Radovac ima tri hiljade, a ovaj trazi jednu više. A bolje je da ih ne uspoređujemo, jer je Ljevak u svojoj karijeri već sad u postigao ono što Samir najvjerovatnije neće za svoju čitavu karijeru. I kako je puno onda dati za reprezentativca Estonije tolike pare? Normalno da nije.
ako je vjerovati novinarima iz HSV-a poručuju da im je prva želja dulja i da su spremni dati 1 300 000 eura
- Evolution87
- Kontakt:
Pa koji qrac onda momak uopste trenira sa nama ako nam je preskup?
Sve neki satro insajderi, a niko jos nista nije u'bo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje si to procitao?fks74 je napisao/la:ako je vjerovati novinarima iz HSV-a poručuju da im je prva želja dulja i da su spremni dati 1 300 000 eura
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne moze biti gori od Andusica, znaci to je neki upgrade.
Ma ja sam mišljenja da će oni njemu dati, jedino ako su budale da mu ne dadnu. Kaže Zijaga da su već zadovoljni sa njim. Samo da sam ne useru stvar ti uslovi, alo valjda neće. Nisu pretpostavke, toliko traži momak. Nisam rekao da nam je skup, već ako ga puste zbog uslova da su budale.MortemHz je napisao/la:To su samo pretpostavke oko plate..KenChoo je napisao/la:Jedino je debilima skup Liivak, pa jedan Radovac ima tri hiljade, a ovaj trazi jednu više. A bolje je da ih ne uspoređujemo, jer je Ljevak u svojoj karijeri već sad u postigao ono što Samir najvjerovatnije neće za svoju čitavu karijeru. I kako je puno onda dati za reprezentativca Estonije tolike pare? Normalno da nije.
Normalno da ce biti skupstreetstyle je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma laze.[
Šta još kažu novinari iz HSV-a?fks74 je napisao/la:ako je vjerovati novinarima iz HSV-a poručuju da im je prva želja dulja i da su spremni dati 1 300 000 eura
Prenosimo informaciju jedinog realnog
facebuk profila.
Balkan fans
Kapiten FK Sarajevo i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Duljević, u narednim danima pojačati će redove njemačkog drugoligaša, Dinama iz Dresdena. Prema našim saznanjima, transfer će se realizovati vrlo brzo. Na adresu Fudbalskog kluba Sarajevo stići će obeštećenje od oko 600.000€. Ukoliko sve protekne prema planiranom, Haris će napustiti Bordo klub nakon tri godine i tako pojačati redove njemačkog Dresdena, koji se nalazi na sedmoj poziciji u Cvajti.

Kapiten FK Sarajevo i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Duljević, u narednim danima pojačati će redove njemačkog drugoligaša, Dinama iz Dresdena. Prema našim saznanjima, transfer će se realizovati vrlo brzo. Na adresu Fudbalskog kluba Sarajevo stići će obeštećenje od oko 600.000€. Ukoliko sve protekne prema planiranom, Haris će napustiti Bordo klub nakon tri godine i tako pojačati redove njemačkog Dresdena, koji se nalazi na sedmoj poziciji u Cvajti.