FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oko Ordagića se razvuklo ko da Iniestu dovodimo. Ima lik da na kraju bude gori od Sarića kad(ako) dođe! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
It's gonna be wild soon
U meni gori želja sva, jel tako ide ona čuvena izjava?
Nije svabo toliko glup da daje milion i nesto za igraca iz BiH kojem istice ugovor za 6 mjeseci, koji gotovo pa sigurno da nece napraviti razliku za tih par mjeseci u njihovoj ligi, a na ljeto ga mogu dobiti dzaba, potpises predugovor i cao. Uredu je da novinari pisu gluposti sto se tice toga, cast izuzetcima kojih je malo, jer kod nas pretezno preovladavaju nestrucni i neobrazovani novinari koji rade u rubrici "sport".Ako je sve to istina onda je i fudbal i zapad i sve otislo u krasni k****
M.Delac 2
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On nije zvanicno potpisao novi ugovor sa Slobodom, jel tako?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije. Imali su neki usmeni dogovor, ali ništa pismeno.MortemHz je napisao/la:On nije zvanicno potpisao novi ugovor sa Slobodom, jel tako?
-
bordospartanac
- Kontakt:
U koliko sati su treninzi da li zna neko od forumasa? Pozdrav.
Da hocemo kakvog destruktivca skontat imamo ovih sto hoce loptu hejbetjoker90 je napisao/la:Oko Ordagića se razvuklo ko da Iniestu dovodimo. Ima lik da na kraju bude gori od Sarića kad(ako) dođe!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvi trening je teretana. Drugi je u 13h, ako sam tačno upućen.bordospartanac je napisao/la:U koliko sati su treninzi da li zna neko od forumasa? Pozdrav.
Pon?KenChoo je napisao/la:Prvi trening je teretana. Drugi je u 13h, ako sam tačno upućen.bordospartanac je napisao/la:U koliko sati su treninzi da li zna neko od forumasa? Pozdrav.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da, od ponedjeljka. Tad počinju dva treninga dnevno. U osam je teretana, u jedan trening. Sutra je dan pauze.zlo87 je napisao/la:Pon?KenChoo je napisao/la:Prvi trening je teretana. Drugi je u 13h, ako sam tačno upućen.bordospartanac je napisao/la:U koliko sati su treninzi da li zna neko od forumasa? Pozdrav.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da daKenChoo je napisao/la:It's gonna be wild soon![]()
![]()
Ima i ona ajmooo svi svi svi
The Babuka
Ma svaka je dobrodošla, rock n roll ubrzo ide.BordoBolesnik je napisao/la:Da daKenChoo je napisao/la:It's gonna be wild soon![]()
![]()
U meni gori želja sva, jel tako ide ona čuvena izjava?![]()
Ima i ona ajmooo svi svi svi![]()
The Babuka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao sliikeFrancescoTotti je napisao/la:Previse se vjeruje husari.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
'metno' sam je jucer cim je dulja izbacio, ima da stoji tu dok Semso ne podigne sesti pehar za sarajevo :kahva:MortemHz je napisao/la:Jao sliikeFrancescoTotti je napisao/la:Previse se vjeruje husari.![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Navijaci Hsv pisu da je za 1.3 dobar transfer a bordo navijaci da je uzeti 400.000 i saka puna brade, a njemci to citiraju. Kako se necjeni domace.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jeste im dobro kad im je budzet 1000 milijardiFudo je napisao/la:Navijaci Hsv pisu da je za 1.3 dobar transfer a bordo navijaci da je uzeti 400.000 i saka puna brade, a njemci to citiraju. Kako se necjeni domace.
Fazon je sto postoji vise klubova koji su zagrizli pa bi se tim mogla dici cjena a i tim sto je obecao potposati ako ne ode. Recimo hsv ponudi 400 frankfurt 500 a hoce ga sad, i tu pusi hsv, zato se i mi pitamo.MortemHz je napisao/la:Pa jeste im dobro kad im je budzet 1000 milijardiFudo je napisao/la:Navijaci Hsv pisu da je za 1.3 dobar transfer a bordo navijaci da je uzeti 400.000 i saka puna brade, a njemci to citiraju. Kako se necjeni domace.mi samo malo realnije posmatramo na to, covjek je odigrao samo par dobrih utakmica a i malo mu ugovor traje, lagano on moze dzaba otici pa se svugdje u svijetu spusta cijena, niko sretniji od mene da mi izvucemo toliko ali vjerovatno nema ni 1% sanse.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jeste realni ste na svoju štetu a na njiihovu korist, samo treba biti realan i daleko doguratiMortemHz je napisao/la:Pa jeste im dobro kad im je budzet 1000 milijardiFudo je napisao/la:Navijaci Hsv pisu da je za 1.3 dobar transfer a bordo navijaci da je uzeti 400.000 i saka puna brade, a njemci to citiraju. Kako se necjeni domace.mi samo malo realnije posmatramo na to, covjek je odigrao samo par dobrih utakmica a i malo mu ugovor traje, lagano on moze dzaba otici pa se svugdje u svijetu spusta cijena, niko sretniji od mene da mi izvucemo toliko ali vjerovatno nema ni 1% sanse.
Duljevic vrijedi toliko.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Cattivi87, OzmoodPinglewood, Sazg i 86 gostiju.