Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 31 jul 2014, 10:20

rammstein je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:daobar je CImi. Trenutno su Graha i Zola ispred ali i ovaj se ozbiljo nameće.
Nego recite mi jel ko gledao Djurića. Kako je odigrao? Jel im ovo najjači sastav danas bio? Može li se očekivati ako je ovo najajči sastav da se čovjek izbori za prvih 11?
po cemu je to Zolotic bolji molim te?
samo mi reci po cemu? :o sto je zbrisao u BELGIJU za prvom ponudom?
Pa cimirot je za duple pare koje ste dobili za Zolotica ovo ljeto mmogao otici ali klub nije dao
Pogledaj nas gol protiv celika i skontaj neke stvar i ;)

Grahovca necu spominjati dok se ne dokaze jer je prosle sezone u Borcu bio tek 3-4 igrac po partijama, tj po igri.
Kako mu sad ide u novom klubu?? igrali?

Cimija cete tek vidjeti dok zavrsi transfer iduce godine :) a ove ce sezone da ppravi dar mar u ligi

Al najjače je to, da ste upravo vi manijaci govorili da bi se rijesili Zolotica jer poslije zljede je bio slab (Psoebno na derbiju Cimi ga izdominirao) i na vasoj stranici bas ga popljuvali isad odjednom kvalitet za repku
ja mislim da su obojica trenutno ispred. Zolotića nikad niko nije pljuvao. Maksimalno što su raja govorila je da nije na nivou na kojem je bio prije povrede što je i logično. ova dvojica će sad igrati jaču ligu a imaju više iskustva igranja jakih i bitnih utakmica. Ko je veći talenat neću da ulazim imaju svi svoje prednosti i mane, a ko će dokle dogurati ćemo vidjeti. Što se mene tiče nek obojica budu u Realu. Ov e tvoje bezvezne komentare neću spominjati. Čuj zbrisao prvom ponudom. Pa momak je bio godinu van terena i dobije ekstra ponudu. To valjda nešto znači zar ne? Rekao ti svoje ja svoje i nemoj molim te da više polemišemo. IGraha je već dugo u ovoj našoj ligi u klubu koji su u vrhu i već je malo ponestajalo i motiva što ga je i sputavalo u razvoju. Cimirot je tek odigrao pola sezone na većem nivou i bumo vidjeli dokle će. POnavljam ja se nadam da će do Reala.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 jul 2014, 10:23

Cimirot je bolji od Besica i imo je ponudu od Anderlehta al nisu Pitari pristali, bolji ce razvoj imati kod njih jer oni grade, ajd ba odj.ebite s Cimirotom covjek ne moze biti 39. na spisku trenutno je i onaj iz Celika sto je otiso u Sloveniju bolji od njega

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 jul 2014, 11:41

http://www.transfermarkt.co.uk/ismar-ta ... ler/253814" onclick="window.open(this.href);return false;

Imal hajra od ovog?

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 31 jul 2014, 11:43

lisander je napisao/la:Cimirot je bolji od Besica i imo je ponudu od Anderlehta al nisu Pitari pristali, bolji ce razvoj imati kod njih jer oni grade, ajd ba odj.ebite s Cimirotom covjek ne moze biti 39. na spisku trenutno je i onaj iz Celika sto je otiso u Sloveniju bolji od njega
:lol: :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2014, 11:48

Fakat pretjerujete s tim Cimirotom.

Kvalitetan je igrac i vrlo vjerovatno ima kvalitet da bude pozvan u repku ali porediti ga sa Besicem i reci da je bolji od njega je tragikomicno, osim ako se nije radilo o ironiji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 31 jul 2014, 12:12

L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/ismar-ta ... ler/253814

Imal hajra od ovog?
Znam da ga je Meša Baždarević pogurao u tim kao i Prcića,ali evo bio je u pravu sa Prcićem,a i on je sigurno doveden sa razlogom,trebao bi možda ugrabiti koju prliiku ove sezone,budući da su Sochaux značajno igrački oslabljeni...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jul 2014, 12:33

Mene Grahovac nikad nije odusevio. Mozda bude solidan igrac za klupe, ali nikad prvih 11 ja mislim. Maksimalni domet Turska ili Rusija ja mislim. Ali nije ni to lose.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 31 jul 2014, 12:39

Mašallah sto imamo dobri, mladi i perspektivni centralni vezni igraca Pjanica, Besica, Prcica, Vrancica,Cimirota, Grahovca, Zolotica a bogami i veoma mlade Radovca, Modica i Sadikovica, znaci na tim poziciji za nas nema zime!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 jul 2014, 12:45

Nakon njega prioritet je Arslanagic, za kojeg se takodjer prica da ce do septembra biti na raspolaganju Susicu.

:bih:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 jul 2014, 12:45

Cartman je napisao/la:Mene Grahovac nikad nije odusevio. Mozda bude solidan igrac za klupe, ali nikad prvih 11 ja mislim. Maksimalni domet Turska ili Rusija ja mislim. Ali nije ni to lose.
Potpis..ne kazem da je los igrac, naprotiv, ali ni u jednoj tekmi nisam vidio neki "bum" od njega..trenutno je Cimirot mnogo ispred njega, barem prema onome sto sam do sada vidio od njega..

PS. ne navijam ni za jedan klub u BiH..
povratakotpisanih je napisao/la:Mašallah sto imamo dobri(h), mladi(h) i perspektivni(h) centralni(h) vezni(h) igraca Pjanica, Besica, Prcica, Vrancica,Cimirota, Grahovca, Zolotica a bogami i veoma mlade Radovca, Modica i Sadikovica, znaci na tim poziciji za nas nema zime!
Morao sam, halali :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 jul 2014, 14:16

Ljudi od Cimirota prave fantoma.. Pa Bog te nije vidio Zola nije igrao godinu dana i vrati se malo pred tekmu sa Sarajevom i doslovno sam neutralise vezni red Sarajeva, a i CImirota u njemu da ne mogu postene akcije sastaviti, i odmah nakon par utakmica se proda vani i to u ne bas neku skart ligu. i ne neki bas skart klub... O cemu mi pricamo.. Sve sto imalo valja u nasoj ligi odmah ide vani... Ni Zola nije jos za repku, a kamoli otpad nase lige... Bolji je i Besic, a i Prcic... Kad se vrati Sanjin u repku pa onda tek za Zolu ima mjesta, a poslije Zole ovaj skart iz nase lige..... Nema preko reda :nene: ... Ako cemo da budemo dobra repka.. Doduse ovo preko reda ne vazi za sve.. Al to su ipak druge igre, amidjine igre...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 jul 2014, 15:10

Papastathopoulos je napisao/la:Potpis..ne kazem da je los igrac, naprotiv, ali ni u jednoj tekmi nisam vidio neki "bum" od njega..trenutno je Cimirot mnogo ispred njega, barem prema onome sto sam do sada vidio od njega..
Jer Grahovac nije igrac tog tipa da pravi te BOOM poteze. Grahovac je trkac. Pomalo i pogan igrac. Borben. Neko ko obavlja pogani poso na terenu.

Cimirot je drugi igrac. Cimirot zna povuci loptu i prodriblat svog igraca. Povuc kontru...

Ja u neki mah i razumijem ovo mozda i precjenjivanje Cimirota od strane navijaca Sarajeva jer odavno nisu imali mladog igraca koji obecava puno i koji je sigurno buducnost nase A-repke. Nemojte ovo svatit pogresno ali to je istina. DaBogda on napravio veliku karijeru :)

No, meni je i dalje Zola number 1. Iz jednog razloga: odavno nisam vidio igraca sa nasih prostora sto igra tako pametno kao ovaj momak. Em je pravi sportista. Em gine za dres. Posle onakve povrede se vratiti i na kraju osigurati solidan transfer u Gent nije mala stvar. Mogu samo pomislit gdje bi sad igro da ga Milicevic nije povrijedio u onoj utakmici...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 31 jul 2014, 15:16

@sajo10 bravo care slazem se 100% samo da dodam za grahovca da je imao bas jedan bukvalan boom u spaniji sa mladom :D.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jul 2014, 15:20

Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jul 2014, 15:31

MrMuscle je napisao/la:Ljudi od Cimirota prave fantoma.. Pa Bog te nije vidio Zola nije igrao godinu dana i vrati se malo pred tekmu sa Sarajevom i doslovno sam neutralise vezni red Sarajeva, a i CImirota u njemu da ne mogu postene akcije sastaviti, i odmah nakon par utakmica se proda vani i to u ne bas neku skart ligu. i ne neki bas skart klub... O cemu mi pricamo.. Sve sto imalo valja u nasoj ligi odmah ide vani... Ni Zola nije jos za repku, a kamoli otpad nase lige... Bolji je i Besic, a i Prcic... Kad se vrati Sanjin u repku pa onda tek za Zolu ima mjesta, a poslije Zole ovaj skart iz nase lige..... Nema preko reda :nene: ... Ako cemo da budemo dobra repka.. Doduse ovo preko reda ne vazi za sve.. Al to su ipak druge igre, amidjine igre...
E cuj on neutralisao covjek ne smije u duel uci.

Cimirot je imao ponudu Club Bruggea ali ponuda nije zadovoljila Sarajevo :cool: Pogledajte momka veceras od 20:30h na Faceu pa procjenite valja li ili ne. :opaopa: :opaopa:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 31 jul 2014, 15:33

Sarajlijc@ je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Ljudi od Cimirota prave fantoma.. Pa Bog te nije vidio Zola nije igrao godinu dana i vrati se malo pred tekmu sa Sarajevom i doslovno sam neutralise vezni red Sarajeva, a i CImirota u njemu da ne mogu postene akcije sastaviti, i odmah nakon par utakmica se proda vani i to u ne bas neku skart ligu. i ne neki bas skart klub... O cemu mi pricamo.. Sve sto imalo valja u nasoj ligi odmah ide vani... Ni Zola nije jos za repku, a kamoli otpad nase lige... Bolji je i Besic, a i Prcic... Kad se vrati Sanjin u repku pa onda tek za Zolu ima mjesta, a poslije Zole ovaj skart iz nase lige..... Nema preko reda :nene: ... Ako cemo da budemo dobra repka.. Doduse ovo preko reda ne vazi za sve.. Al to su ipak druge igre, amidjine igre...

Cimirot je imao ponudu Club Bruggea ali ponuda nije zadovoljila Sarajevo :cool: Pogledajte momka veceras od 20:30h na Faceu pa procjenite valja li ili ne. :opaopa: :opaopa:
da pogodim, brugge nudio 3 milke, sarajevo hoće 5.
Odlazi Safete.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jul 2014, 15:35

Cimi, Radovac, Sadikovic Kvesic, Gojak i slicni ne mogu u istu recenicu sa ostalima odnosno ne moze se reci da su otpad. Otpad je Nedo i njemu slicni.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 31 jul 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jul 2014, 15:52

Neka je sretno Sarajevu a Cimirot da odigra najbolju utakmicu zivota.. :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jul 2014, 15:55

Al ovi nasi momciluci cijepaju Hajduk. :urnebes:

Nakon sto je Topcagic zabio, sad i Dzidic. :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 jul 2014, 15:57

Goalgetter je napisao/la:Al ovi nasi momciluci cijepaju Hajduk. :urnebes:

Nakon sto je Topcagic zabio, sad i Dzidic. :D
Ja kreten igram X2... ooooj Boze.. daBogda ih nakantali i na Poljudu! Odron zivi od kluba...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.