Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samo 150 giga?Donnie Darko je napisao/la:skino sam preko 100 filmova ovog mjeseca, jbt koja uzivancijajos plus skino gomilo tekmi nba lige. potrosio sam brat bratu 150 giga ovaj mjesec
haj dobro limit i sve, al kad to sve stignes jbtDonnie Darko je napisao/la:skino sam preko 100 filmova ovog mjeseca, jbt koja uzivancijajos plus skino gomilo tekmi nba lige. potrosio sam brat bratu 150 giga ovaj mjesec
racunar sam ugasio mozda 2-3 puta otkad nam limit ne brojePuma je napisao/la:haj dobro limit i sve, al kad to sve stignes jbtDonnie Darko je napisao/la:skino sam preko 100 filmova ovog mjeseca, jbt koja uzivancijajos plus skino gomilo tekmi nba lige. potrosio sam brat bratu 150 giga ovaj mjesec
razvij neki biznis s tim kad vec imas vremena
Donnie,ti ako pokrenes biznis sa ovim plasim se da ne zajebes i bil gatesaDonnie Darko je napisao/la:racunar sam ugasio mozda 2-3 puta otkad nam limit ne brojePuma je napisao/la:haj dobro limit i sve, al kad to sve stignes jbtDonnie Darko je napisao/la:skino sam preko 100 filmova ovog mjeseca, jbt koja uzivancijajos plus skino gomilo tekmi nba lige. potrosio sam brat bratu 150 giga ovaj mjesec
razvij neki biznis s tim kad vec imas vremenakad legnem spavat (a spavam cirka 10 sati) stavim 5-6 filmova da se skida
uglavnom koristim ove probleme u telekabelu maksimalno.
naravno da moze,evo ja imam buraza koji skida filmove serije i prodaje....Ima onih za serije sve bi daliSamo F.K.S !! je napisao/la:Mozes neke pare uzimat od tih filmova al ozbiljnoJa i dva jarana smo tako radili napravili kataloge igrica,programa,filmova,muzike..... Islo ko halva igrice bile 2 km filmovi isto tako muzika 1,5 programi su malo skuplji bili . Svaki mjesec smo dijelili na 3 dijela nikad ispod 50-60 km nismo zaradili
Napravis katalog i to po skoli podijelis kupovace raja bgm .
Imas li Esmeraldu?? Ako imas ja bi kupioalfarouqaminu je napisao/la:naravno da moze,evo ja imam buraza koji skida filmove serije i prodaje....Ima onih za serije sve bi daliSamo F.K.S !! je napisao/la:Mozes neke pare uzimat od tih filmova al ozbiljnoJa i dva jarana smo tako radili napravili kataloge igrica,programa,filmova,muzike..... Islo ko halva igrice bile 2 km filmovi isto tako muzika 1,5 programi su malo skuplji bili . Svaki mjesec smo dijelili na 3 dijela nikad ispod 50-60 km nismo zaradili
pitacu ga, ali tebe cu da oderem sto se tice cenemajestic24 je napisao/la:Imas li Esmeraldu?? Ako imas ja bi kupioalfarouqaminu je napisao/la:naravno da moze,evo ja imam buraza koji skida filmove serije i prodaje....Ima onih za serije sve bi daliSamo F.K.S !! je napisao/la:Mozes neke pare uzimat od tih filmova al ozbiljnoJa i dva jarana smo tako radili napravili kataloge igrica,programa,filmova,muzike..... Islo ko halva igrice bile 2 km filmovi isto tako muzika 1,5 programi su malo skuplji bili . Svaki mjesec smo dijelili na 3 dijela nikad ispod 50-60 km nismo zaradili
![]()
![]()
Mda moze i ona ona "Dona Barbara",ima dobro tijelo za gledati
![]()
![]()
Ja da sam na tvom mestu i da ga imam ja bih ga dao u humanitarne svrhePuma je napisao/la:Hajmo strucnjaci, da vas pitam nesto nako bezze- dobio sam neki zlatni prsten, potezak bgm, ima neku crnu kamencugu, medjutim ja to ne nosim i planiram u zlataru zamjenit za novac![]()
koliko bi mogo nako odokativno dobiti za njega ?
Puma je napisao/la:Hajmo strucnjaci, da vas pitam nesto nako bezze- dobio sam neki zlatni prsten, potezak bgm, ima neku crnu kamencugu, medjutim ja to ne nosim i planiram u zlataru zamjenit za novac![]()
sve titlove imas na podnapisi za svaki film ima po 10-15 titlova sto srpskih sto hrvatskih pa neki pase,a filmove i sve ostalo skidam sa releaselog ili warez-BB orglech je napisao/la:odakle skidate filmove ? ja ih skidam sa rapidserbia i stagevu ali niti jedan nema prevod.. i kada nadjem prevod ne mogu ga podesiti lijepo
skido sam nekad sa kdx-a i u jednom folderu su bili i film i prevod pa nije bilo problema...
ma skinem ja 100 prevoda.. ali ono tamo mi pokazuje scenu kako se oni taslace i cuje se ah-uh, a dole ide prevod o njenoj tetki..Ponos Torina je napisao/la:sve titlove imas na podnapisi za svaki film ima po 10-15 titlova sto srpskih sto hrvatskih pa neki pase,a filmove i sve ostalo skidam sa releaselog ili warez-BB orglech je napisao/la:odakle skidate filmove ? ja ih skidam sa rapidserbia i stagevu ali niti jedan nema prevod.. i kada nadjem prevod ne mogu ga podesiti lijepo
skido sam nekad sa kdx-a i u jednom folderu su bili i film i prevod pa nije bilo problema...
ma nemam pojma, vjeruj mi, tek sam ga dobio, vidjet cu sta cu s njimPonos Torina je napisao/la:Puma je napisao/la:Hajmo strucnjaci, da vas pitam nesto nako bezze- dobio sam neki zlatni prsten, potezak bgm, ima neku crnu kamencugu, medjutim ja to ne nosim i planiram u zlataru zamjenit za novac![]()
koliko grama?? zlato je sad na cijeni i otkupna cijena po gramu je ja mislim trenutno 25-30km
lech je napisao/la: ma skinem ja 100 prevoda.. ali ono tamo mi pokazuje scenu kako se oni taslace i cuje se ah-uh, a dole ide prevod o njenoj tetki..
Puma je napisao/la:Hajmo strucnjaci, da vas pitam nesto nako bezze- dobio sam neki zlatni prsten, potezak bgm, ima neku crnu kamencugu, medjutim ja to ne nosim i planiram u zlataru zamjenit za novac![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 149 gostiju.