FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hase73
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hase73 » 15 jan 2017, 13:51

Za ne povjerovati koja gomila pizdurina ovde pise, gadi mi se.
Mogao sam razumjeti kad se pljuvalo po upravi, nije uprava Sarajevo, lopove uvjek treba pljuvati... Mogu donekle razumjeti i pljuvanje po igracima, pa cak i ismijavanje pojedinih (osim ovih kompleksaša koji su Saida prozvali jednonošcem) ali nikako ne mogu razumjeti ovo sistematsko omalovažavanje daleko najboljeg igrača u ligi. Našeg igrača.
Možda je imao boljih ili lošijih dana ali Dulja je jedini momak iz ove usrane lige koji bi mogao istrčati na terene lige petice a da ne ispadne smiješan. Frajer je budalama pravio čuvare iz Borusije, ne radi to samo po našim oranicama. To se ne može isfolirati.

A ovde sve pametnice, lafo navijači Sarajeva, upinju se ko će reći manju cifru koja se može uzeti za njega. Nabijem vas na Q*** sve. Znete koji ste.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 jan 2017, 13:51

:kafa:
slika

High

Post Postao/la High » 15 jan 2017, 13:52

Memara je napisao/la::kafa:
slika
Plaćenik neki. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 jan 2017, 13:53

Nesto kontam, sve je krenulo s Transfermarkta, cijela ta Hsv i Frankfurt prica, a Zukan tamo radi, mislim da je on zapravo i pokrenuo tu pricu, da Dulji digne cijenu?
1946~

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 15 jan 2017, 13:58

Crnkić po meni najbolji igrac poslije Dulje...
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 jan 2017, 13:58

ThrillerHz je napisao/la:Nesto kontam, sve je krenulo s Transfermarkta, cijela ta Hsv i Frankfurt prica, a Zukan tamo radi, mislim da je on zapravo i pokrenuo tu pricu, da Dulji digne cijenu?
A njihovi novinari na sve to nasjeli?
1946

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 15 jan 2017, 14:00

hase73 je napisao/la:Za ne povjerovati koja gomila pizdurina ovde pise, gadi mi se.
Mogao sam razumjeti kad se pljuvalo po upravi, nije uprava Sarajevo, lopove uvjek treba pljuvati... Mogu donekle razumjeti i pljuvanje po igracima, pa cak i ismijavanje pojedinih (osim ovih kompleksaša koji su Saida prozvali jednonošcem) ali nikako ne mogu razumjeti ovo sistematsko omalovažavanje daleko najboljeg igrača u ligi. Našeg igrača.
Možda je imao boljih ili lošijih dana ali Dulja je jedini momak iz ove usrane lige koji bi mogao istrčati na terene lige petice a da ne ispadne smiješan. Frajer je budalama pravio čuvare iz Borusije, ne radi to samo po našim oranicama. To se ne može isfolirati.

A ovde sve pametnice, lafo navijači Sarajeva, upinju se ko će reći manju cifru koja se može uzeti za njega. Nabijem vas na Q*** sve. Znete koji ste.
+1

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2017, 14:02

franklampard8 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Nesto kontam, sve je krenulo s Transfermarkta, cijela ta Hsv i Frankfurt prica, a Zukan tamo radi, mislim da je on zapravo i pokrenuo tu pricu, da Dulji digne cijenu?
Ma jok, pa realizuje se transfer, cuo si Ihtijarevica. U ovim danima ce sve biti zavrseno ako se dogovorimo oko cijene i procenta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 jan 2017, 14:02

To mi zvuci kao logicno, jer transfermarkt u Njemackoj ima odredjenu dozu respekta, dok Bild ne objavi, ne uzimaj ove linkove za ozbiljno.

Edit: @Mortem Pa realizuje se vjerovatno, ali ne u Hsv ili Frankfurt, vjerovatno neki treci klub, kojem su digli cijenu zbog proce o Hsvu i Frankfurtu...
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 15 jan 2017, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2017, 14:03

HALOOOOOOOOOO klub iako ima jos 6 mjeseci ugovora, u pregovorima moze koristiti duljevica i reci da ce produziti ugovor svakako (to su uradili sa dupovcem i seriffom), i da je potpis samo proceduralna stvar, te da moraju platiti 1.3 mil da bi ga dobili jer fakticki on ima jos 2 godine ugovora samo da potpise...
PA VI ste naivni toliko i takve stvari pisete da je to nevjerovatno.
da je duljevic rekao javno da nece produziti, onda bi mogli pricati o tome(kao sto je kolasinac rekao npr), ali duljevic nije to rekao i klub u pregovorima hladno moze reci da je ugovor samo formalnost i da je njegova cijena TA I TA....

e SAD ohladite malo od te negative, ubija vas, nije dobro po zdravlje, opustite se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2017, 14:09

ThrillerHz je napisao/la:
To mi zvuci kao logicno, jer transfermarkt u Njemackoj ima odredjenu dozu respekta, dok Bild ne objavi, ne uzimaj ove linkove za ozbiljno.

Edit: @Mortem Pa realizuje se vjerovatno, ali ne u Hsv ili Frankfurt, vjerovatno neki treci klub, kojem su digli cijenu zbog proce o Hsvu i Frankfurtu...
Aha, nisam znao da na to mislis. Pa dobro, Frankfurt tesko, HSV je moguc vala, makar po mom skromnom misljenju.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jan 2017, 14:26

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 15 jan 2017, 14:29

ThrillerHz je napisao/la:

http://www.bild.de/sport/fussball/eintr ... .bild.html
Bild daje link na ovu informaciju sa Transfermarketa, možda su i oni nasjeli :urnebes: :urnebes:

https://www.op-online.de/sport/eintrach ... 91443.html
prije pola sata, nešta se dešava.
Ja lično bh volio da sada potpiše, ostane, pomogne nam da uzmemo oba trofeja, te da nako utakmica u lizi šampiona ode za pravi iznos.
:opaopa: :opaopa:

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 15 jan 2017, 14:36

Transfermarkt uzima izvore I objavljuje na svojoj stranici, znaci izvor tj. prica oko Duljevica I Frankfurta I Hsv-a potice iz lokalnih novina.
Ne mozes objaviti nesta ako ne postoji izvor na osnovu cega to objavljujes, tako Zukanovic nema veze sa tim, mozda je on postavio izvor iz tih novina ali nije izmisljena vijest.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2017, 14:38

isko1807 je napisao/la:Transfermarkt uzima izvore I objavljuje na svojoj stranici, znaci izvor tj. prica oko Duljevica I Frankfurta I Hsv-a potice iz lokalnih novina.
Ne mozes objaviti nesta ako ne postoji izvor na osnovu cega to objavljujes, tako Zukanovic nema veze sa tim, mozda je on postavio izvor iz tih novina ali nije izmisljena vijest.
Upravo to..

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 jan 2017, 14:46

Evo i dokaz:
Interesse an Duljevic
Die Eintracht soll ein Auge auf Haris Duljevic von FK Sarajevo geworfen haben. Der 23 Jahre alte bosnische Nationspieler ist einer für das linke Mittelfeld, soll 1,3 Millionen Euro kosten. Allerdings sind auch der Hamburger SV und Celtic Glasgow interessiert. Duljevic gilt bosnischen Quellen zufolge als der beste Spieler, den der Balkanstaat seit Edin Dzeko hervorgebracht hat. Keine so schlechte Referenz.
http://www.fr-online.de/eintracht-frank ... 81396.html

Ukratko: "Eintracht bacio oko na Dulju! NAvodno košta 1,3 miliona €, ali HSV i Celtic ga također žele. Dulja je po Bosanskim izvorima najbolji igrač kojeg je ova država iznjedrila još od Džeke! :kralj:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 15 jan 2017, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2017, 14:51

BordoArmy88 je napisao/la:Evo i dokaz:
Die Eintracht soll ein Auge auf Haris Duljevic von FK Sarajevo geworfen haben. Der 23 Jahre alte bosnische Nationspieler ist einer für das linke Mittelfeld, soll 1,3 Millionen Euro kosten. Allerdings sind auch der Hamburger SV und Celtic Glasgow interessiert. Duljevic gilt bosnischen Quellen zufolge als der beste Spieler, den der Balkanstaat seit Edin Dzeko hervorgebracht hat. Keine so schlechte Referenz.
http://www.fr-online.de/eintracht-frank ... 81396.html

Ukratko: "Eintracht bacio oko na Dulju! NAvodno košta 1,3 miliona €, ali HSV i Celtic ga također žele. Dulja je po Bosanskim izvorima najbolji igrač kojeg je ova država iznjedrila još od Džeke! :kralj:
:bow:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 jan 2017, 15:51

Na kraju dođe ponuda iz Kine, daju za Dulju 20 miliona, a njemo 100.000 sedmično i ode dulja u Kinu xD

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jan 2017, 15:51

Jel sarno ured
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 jan 2017, 15:52

Zvanicni prijelazni rok kod nas nije ni poceo a mi zamrsili vise nego spanska sapunica. :lol:
@high - nista ispod 4mil
@mokes - 2mil
@totti - 1.5mil
@esport, @frankielampard - 1.3mil
@tobe - 1.1mil
@coromandel, @siouxlukavac - 1mil
@fudo - 950k +15%
@beli - 850k
@elcartel - 800k
@mortem - 700k
@pitic i @thrillerhz - 600k
@rulehz, @muhamedhulk i @bordobolesnik - 650k
@btx, @evolution, @sabinho i @joker - do 500k
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, nedimmmm1337 i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []