FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos 10 dana do prve pripremne 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Amiiiin, smorilae vise ova prica oko transfera. Da se hoce zavrsit sve pa da pocnemo s ozbiljnim temama.MortemHz je napisao/la:Jos 10 dana do prve pripremne
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ThrillerHz je napisao/la:Ma nema to veze s Bildom, obicna reklama sa strane za transfermarkt. Kad Bild maxuz napise clanak i objavi, tad ce se i moc shvatit kao ozbiljna vijest, a do tad je nada sve sto nam ostaje. Da se razumijemo ja bi prvi volio da Dulja potpise u Lige petice za milion+ eurica, ali nesto sam ovako logicki gledao, kad Husara koristi neke sklj medije i slicno da dize svom igracu cijenu (kao hoce ga iz Belgije itd), a rade to i svi ostali da budemo realni, onda nekako smatram ova povezivanja s HSV-om, Frankfurtom i Celticom sluze za dizanje cijene. Moguce je npr da je bas jedan od ova 3 poslao ponudu, pa da druga 2 sluze za dizanje cijene, ako je tako svaka cast nasim ljudima sto pokusavaju izvuci maksimalnu odstetu za Dulju.Esport je napisao/la: Na stranici pored toga teksta imaš link na transfermarket(Duljevićeva slika)
Edit: Kad su za Mijata mogli dati 1,25mil Eura, a igra im u prvih 11, mogu probat i s Duljom, vjerujem da nista losiji od Mijata nije, ako cak nije i bolji.
Makedonac je vjerovatno upoznat sa svim marketinškim trikovima, pa je sve moguće.
Ako mogu Krupini igraći ići za po 200,000 u mali Dijon, onda Dulja
Opet kažem, najviše bih volio da se dogovore sa Duljom, sa njim osvojimo titulu, pa se on nakon kupa šampiona i Euro lige, proda za stvarnu cijenu.
Ja sumnjam da ce Duljevic otici ovaj prelazni rok.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Bild (Axel Springer) kupio je 2008 od Transfermarkte 51% RF koja je prva ovu vijest napisala ona je iz Frankfurta i oni najbolje znaju sta se desava u gradu.ovo sto je slike Duljevica nista ne znaci od bilda. idi u bilo koji klub na bild i bice isto samo drugi igrac iz kojeg klub su unisao.
Molio bi admine da se za sva vremena izbaci hrasno 1921 ako već i nije onako pljuvanje po pokojnom Keliju je u najmanju ruku bezobrazno i jadno Kelly je heroj koji je dao život da spasi ranjene molim vas ovo nema veze sa temom ali morao sam ovo napisati!
Sarajevo ljubavi moja!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje si ti Seki nema te u zadnje vrijemesekac je napisao/la:Molio bi admine da se za sva vremena izbaci hrasno 1921 ako već i nije onako pljuvanje po pokojnom Keliju je u najmanju ruku bezobrazno i jadno Kelly je heroj koji je dao život da spasi ranjene molim vas ovo nema veze sa temom ali morao sam ovo napisati!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
radio sam brate sad sam tu i bit ču ne brini se hvala na pitanju vidim tu si brate znaći da je sve OK
Sarajevo ljubavi moja!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da je Gojkara postavio neki standard; kao najbolji pojedinac u ekipi, otisao je za rekordnu cifru od 1,3 mil eura.
Sad je tesko da Klub pusti najboljeg igraca ispod te cifre...
Druga stvar, ako se proda na Zapad, njima ova odsteta nije nista, kad su im budzeti 100 mil +
Druga stvar, ako se proda na Zapad, njima ova odsteta nije nista, kad su im budzeti 100 mil +
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
belosevic28
- Kontakt:
Haben zi geld fir ajne šone fuzbalšpiler, namen Duljević? Grise aus unzere sportiš forum...
#spavaslimirnoborusijodortmunže
#spavaslimirnoborusijodortmunže
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Imamo onu listu cijena, ali još ne znamo koja je nagrada za onog ko pogodi.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako ovaj lik iz Manchestera sa hijeroglifima na glavi kosta 100 milki, onda Duljevic moze lagano i za 3 milke otici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Onome ko pogodi svi ostali trebaju platiti ručak.joker90 je napisao/la:Imamo onu listu cijena, ali još ne znamo koja je nagrada za onog ko pogodi..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I vrlo je bitno ugraditi se u iduće transfere(kao kod Cimirota), kada se igrač pokaže u zapadnim ekipama, cijena slijedećeg transfera drastično raste.muhamedhulk je napisao/la:Mislim da je Gojkara postavio neki standard; kao najbolji pojedinac u ekipi, otisao je za rekordnu cifru od 1,3 mil eura.
Vala nismo se obrukali prodajom Gojka, a necemo se ni obrukati prodajom Duljevica za milionski iznos aBd.
A sigurno nije zanemariva cicnjenica da je Gojko prodan za 1.3 milke eur.
A sigurno nije zanemariva cicnjenica da je Gojko prodan za 1.3 milke eur.
Nije loša ideja, a tvoje šanse su jako dobre zbog objektivnosti i realne cijene koju si postavio.High je napisao/la:Onome ko pogodi svi ostali trebaju platiti ručak.joker90 je napisao/la:Imamo onu listu cijena, ali još ne znamo koja je nagrada za onog ko pogodi..Radujem se jer ću ja pogoditi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Lol
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' tebi ono neko dođe neki rucakjoker90 je napisao/la:Nije loša ideja, a tvoje šanse su jako dobre zbog objektivnosti i realne cijene koju si postavio.High je napisao/la:Onome ko pogodi svi ostali trebaju platiti ručak.joker90 je napisao/la:Imamo onu listu cijena, ali još ne znamo koja je nagrada za onog ko pogodi..Radujem se jer ću ja pogoditi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko pogodi ide sa duljom u hamburg, 7 dana provoda u jednom od najboljih pufova na svijetujoker90 je napisao/la:Imamo onu listu cijena, ali još ne znamo koja je nagrada za onog ko pogodi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.