Ima Rudar zanimljivih igrača pored već gore nabrojanih. Dodao bi golmana Sekulića iz Slovenije i Filipa Mikića, krilnog igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:25Ovaj novi Amoah iz Rudar Prijedora isto veoma dobar igrac.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nema na čemu HusrefeSky9 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:28simonknows je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:26Ostavio bih ovdje listu, ali zašto biti skaut drugim ekipama![]()
![]()
I to što kažeš... Tako bi npr za Denkovića...

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ja već imam svoju listu od nekih 30-ak igrača iz BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske, ali ne bih to javno objavljivaosimonknows je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:26Ostavio bih ovdje listu, ali zašto biti skaut drugim ekipama![]()

Najbolje tako, jer mi kog god hocemo da dovedemo drugi to uzimaju laganosimonknows je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:26Ostavio bih ovdje listu, ali zašto biti skaut drugim ekipama![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ima slazem se, ne znam gdje ih pronalaze sve.montolivo18 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:29Ima Rudar zanimljivih igrača pored već gore nabrojanih. Dodao bi golmana Sekulića iz Slovenije i Filipa Mikića, krilnog igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:25Ovaj novi Amoah iz Rudar Prijedora isto veoma dobar igrac.
Lakta se glogovac, potkupljuje pojedine, dijelimo se na one i ove... Ali ipak uskoro iznad Tuzle zora sviće 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
aBd

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel imate kakvih novih informacija? Dokle smo haha
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Vjerujem da imaju neke konekcije,nesto slično kao Jović kad je doveo Diabya,Elloueta i Coulibalya u Tuzla City.LaBombonera88 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:34Ima slazem se, ne znam gdje ih pronalaze sve.montolivo18 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:29Ima Rudar zanimljivih igrača pored već gore nabrojanih. Dodao bi golmana Sekulića iz Slovenije i Filipa Mikića, krilnog igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:25Ovaj novi Amoah iz Rudar Prijedora isto veoma dobar igrac.
Znači Azmiru baš stalo da se vrati? Ali ipak neće, nego će tu biti neko treći?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dajte info kakve ako imate. Pisite u pp
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PLBiH-Sarajevo
FBiH-Sloboda

FBiH-Sloboda
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Zna li ko u kakvom je stanju Brzi (Huseinbasic) iz Zvijezde i kakav je igrac Mujagic iz Zvijezde, vidim da ima dobru statistiku?
Volim tebe, više od sebe
Meni nije samo jasno kako manje od polovice naših navijača prizeljkuje povratak covjeka koji nas je ostavio na vjetrometini, covjek koji je napravio inat klub od Sloge SH aka Tz city. Covjek koji nas je vratio u PL, i to mu hvala, ali isto tako da nije bilo Slobode naše nikad se ne bi čulo za njega, kolko je on dao Slobodi, toliko je iskoristio za samopromociju... Velike su igre oko Slobode, kazem glogovac se lakta, valjda Senad prelomi pa instalira svoje ljude unutar kluba.. Senad se ne eksponira ni u svojoj imperiji, preko svojih ljudi iz pozadine vuče korake, nadajmo se da će tako biti i sa našom Slobodom. Stay tuned, next week more information.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
+1HPCompaq je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:50Meni nije samo jasno kako manje od polovice naših navijača prizeljkuje povratak covjeka koji nas je ostavio na vjetrometini, covjek koji je napravio inat klub od Sloge SH aka Tz city. Covjek koji nas je vratio u PL, i to mu hvala, ali isto tako da nije bilo Slobode naše nikad se ne bi čulo za njega, kolko je on dao Slobodi, toliko je iskoristio za samopromociju... Velike su igre oko Slobode, kazem glogovac se lakta, valjda Senad prelomi pa instalira svoje ljude unutar kluba.. Senad se ne eksponira ni u svojoj imperiji, preko svojih ljudi iz pozadine vuče korake, nadajmo se da će tako biti i sa našom Slobodom. Stay tuned, next week more information.
Volim tebe, više od sebe
Ama svaka ti cast covjece na komentaru.Potpisujem.HPCompaq je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:50Meni nije samo jasno kako manje od polovice naših navijača prizeljkuje povratak covjeka koji nas je ostavio na vjetrometini, covjek koji je napravio inat klub od Sloge SH aka Tz city. Covjek koji nas je vratio u PL, i to mu hvala, ali isto tako da nije bilo Slobode naše nikad se ne bi čulo za njega, kolko je on dao Slobodi, toliko je iskoristio za samopromociju... Velike su igre oko Slobode, kazem glogovac se lakta, valjda Senad prelomi pa instalira svoje ljude unutar kluba.. Senad se ne eksponira ni u svojoj imperiji, preko svojih ljudi iz pozadine vuče korake, nadajmo se da će tako biti i sa našom Slobodom. Stay tuned, next week more information.
Što bi naš Suljo kosijaner reko davno nekad mi se međusobno glođemo. Azmir dobi preko Jasmina i GV najbolje parcele u gradu gdje je napravio i pravi velike zgradurine. Oni imaju svoj interes, njima Sloboda nije interes, preko Slobode se ostvaruju veliki ciljevi i profiti. Pametnom je nekad i išaret dovoljan. Živi mi i zdravi bili iskreni i pravi Slobodaši do nekih boljih vremena,za naš klub, na izmaku ljeta opet po Banovićima, Bihaću, Tešnju, Doboju kod Kaknja itd...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
"Dobio preko Jasmina"... Lik ponudio duplo više od konkurencije, ništa nije dobio... Tad su sve uradili da ne dobije, pa nisu uspjeli... Treba realno reći.HPCompaq je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:06Što bi naš Suljo kosijaner reko davno nekad mi se međusobno glođemo. Azmir dobi preko Jasmina i GV najbolje parcele u gradu gdje je napravio i pravi velike zgradurine. Oni imaju svoj interes, njima Sloboda nije interes, preko Slobode se ostvaruju veliki ciljevi i profiti. Pametnom je nekad i išaret dovoljan. Živi mi i zdravi bili iskreni i pravi Slobodaši do nekih boljih vremena,za naš klub, na izmaku ljeta opet po Banovićima, Bihaću, Tešnju, Doboju kod Kaknja itd...
Da svi imaju interes, to stoji. Slobodu samo mi navijači iskreno volimo. Ali jbg, nemamo PARE je.bene.
Niko Azmira ovdje ne priželjkuje jer ga voli nešto posebno. Priželjkuju ga ljudi jer je dosad JEDINI koji je velike pare dao za klub. Da ne griješim dušu, bio je i Hodža devedesetih godina.
Ako će Senad Bingo uložiti tipa milion KM u sl. sezoni, uz milion od Grada, ja bih sad potpisao da uđe u klub. Ali bojim se da bi taj škrtario maksimalno...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.