Autogolove ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:51Sretan Božić i da nam Haskic da 10 golova ove sezone
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala, sretan Božić i od mene za sve koji slave!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ziv bio pa vidiofks74 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 20:28Autogolove ?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kažeš da vam da 10 golova.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 20:44Ziv bio pa vidio

- DzananMusa11
- Kontakt:
Šuška se da dolazi medju Rođene i jedan stoper koji je nastupio na posljednjem Euru 

Haj ti svoj posao

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Idu uskoro lijepe vijesti, patnja našeg Željkana prestaje. Eutanazija je bezbolna..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
@Only
Brate
Sto ne kupite Fanima
I onda ga na ljeto prodate
Siguran novac
Brate
Sto ne kupite Fanima
Siguran novac
- svrakino1921
- Kontakt:
Beogardski muftija Mustafa Jusufspahić bivši je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo.
No, manje je poznato da je Jusufspahić pod lažnim imenom nastupao za Crvenu zvezdu. Priznao je to u razgovoru za Kurir.
- Trenirao sam kao klinac. U Beogradu nije bilo srednje teološke škole, islamske, pa sam nastavio školovanje u Sarajevu. Nastavio sam da treniram u FK Sarajevo, dobro smo napredovali, bilo smo na kraju prvenstva Jugoslavije za juniore u finalu sa Zvezdom.
Cvetković, tadašnji sekretar, rekao je tada mom ocu (Hamdija Jusufspahić, bio je počasni reis-ul-ulema Islamske zajednice Srbije i dugogodišnji beogradski muftija) i meni da, kao beogradsko dijete, treba da dođem u Zvezdu, da me čeka dres - ispričao je Jusufspahić za Kurir, dodavši:
- Na narednom raspustu sam trenirao s njima, misleći da ću to sa svojom generacijom, međutim, u svlačionicu ulaze Dragiša Binić, Dragan Stojković Piksi... Mislio sam da sam pogriješio svlačionicu.
Onda su me poveli u Zrenjanin na utakmicu protiv Proletera, ali nisam smio da igram zvanično za Zvezdu, jer sam bio registrovan u FK Sarajevo. Tako sam, da bih igrao i da bi vidjeli kakav sam na terenu, dobio dres s prezimenom Janković.
Izađemo na teren, ali jedan slastičar, koji je poznavao mog oca i mene, kad me je vidio, počeo je da viče: "Mustafa, Mustafa...". Tako da su me sklonili iako mi je trener rekao da sam dobro igrao poluvreme - naveo je on.
S Pitarima nikad nije dosadno
No, manje je poznato da je Jusufspahić pod lažnim imenom nastupao za Crvenu zvezdu. Priznao je to u razgovoru za Kurir.
- Trenirao sam kao klinac. U Beogradu nije bilo srednje teološke škole, islamske, pa sam nastavio školovanje u Sarajevu. Nastavio sam da treniram u FK Sarajevo, dobro smo napredovali, bilo smo na kraju prvenstva Jugoslavije za juniore u finalu sa Zvezdom.
Cvetković, tadašnji sekretar, rekao je tada mom ocu (Hamdija Jusufspahić, bio je počasni reis-ul-ulema Islamske zajednice Srbije i dugogodišnji beogradski muftija) i meni da, kao beogradsko dijete, treba da dođem u Zvezdu, da me čeka dres - ispričao je Jusufspahić za Kurir, dodavši:
- Na narednom raspustu sam trenirao s njima, misleći da ću to sa svojom generacijom, međutim, u svlačionicu ulaze Dragiša Binić, Dragan Stojković Piksi... Mislio sam da sam pogriješio svlačionicu.
Onda su me poveli u Zrenjanin na utakmicu protiv Proletera, ali nisam smio da igram zvanično za Zvezdu, jer sam bio registrovan u FK Sarajevo. Tako sam, da bih igrao i da bi vidjeli kakav sam na terenu, dobio dres s prezimenom Janković.
Izađemo na teren, ali jedan slastičar, koji je poznavao mog oca i mene, kad me je vidio, počeo je da viče: "Mustafa, Mustafa...". Tako da su me sklonili iako mi je trener rekao da sam dobro igrao poluvreme - naveo je on.
S Pitarima nikad nije dosadno
Imamo mi već Mostarskog Maradonu Pecu i bivšeg reprezentativca Cvijanovica na toj poziciji. A i trenutni reprezentativci Cosic i Ovcina mogu tu igrati.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 09:50@Only
Brate
Sto ne kupite Fanima
Siguran novac
Valja li Svraka ista onaj mali Jahic sto vas je neki dan napustio, znam da je ljetos trebao kod nas
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Valja brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 10:46Imamo mi već Mostarskog Maradonu Pecu i bivšeg reprezentativca Cvijanovica na toj poziciji. A i trenutni reprezentativci Cosic i Ovcina mogu tu igrati.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 09:50@Only
Brate
Sto ne kupite Fanima
Siguran novac
Valja li Svraka ista onaj mali Jahic sto vas je neki dan napustio, znam da je ljetos trebao kod nas
Dobijate extra stopera
To sto nije igrao kod nas ne treba da vas brine
Mi odavno ne znamo gdje gonimo
- ElCartel11
- Kontakt:
Gdje forumas @dzello?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da pogađam.DzananMusa11 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 21:48Šuška se da dolazi medju Rođene i jedan stoper koji je nastupio na posljednjem Euru![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Pijačari su se ozbiljno dali na posao. Jesu li ovo pojačanja koja opstanak znače?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Svrakino ucite od boljih, nije sramota.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Procito sam negdje da Zeljo za Juricica trazi 100.000 km,neznam samo po kojem osnovu kad mu imaju dosta dužni i pokrenuo je postupak za raskid,sredinom mjeseca bi trebalo bit sve gotovo ,vjerujem da ce i ostali igraci tako.
Sve sam cuo na ovom svijetu ali da se neko u 2021 godini zove Oro to jos nisam,jel moguce se fakat tako zvati
Otkud vade ove likove,Nurko,Edison,Oro.... jel se sprda neko?Odakle su ovi ljudi,sta je ovo jbt

Otkud vade ove likove,Nurko,Edison,Oro.... jel se sprda neko?Odakle su ovi ljudi,sta je ovo jbt

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Više Željo direktora za sezonu promijeni, nego Velež napadača od kad se vratio u PL. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Mimi Oro novi predsjednik željkana, i to je u redu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Iako im igraci igraju pred strasnim navijacima ipak
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ahrefs [Bot], Balorda, Grk1234, sarajevo19461987, Vanja8, Zigazaga i 23 gosta.