Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Reuf_Herco
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 16:38

CoDe je napisao/la:Ali realno , realno od mene nije što sam navijač Bayern-a ali ubit cemo ih u svim segmentima igre.
X

Ja nisam navijac Bayerna, navijam za Barcelonu jos od 1994, ali Bayern je u svim segmentima igre bolji od ovog cirkusa kojeg su bahati arapi napravili.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 sep 2011, 16:38

Evo jos jedna primjer, Torres, opet u prvih 11, nakon onog promašaja prošlog kola, gjde bi Edin bio da je on ono promašio????? Gjde bio da je dao 3 gola samo za klub kao Torres u 23-24 utakmice nisam siguran koliko Torres ima.

emir_

Post Postao/la emir_ » 24 sep 2011, 16:39

CoDe je napisao/la:Ali realno , realno od mene nije što sam navijač Bayern-a ali ubit cemo ih u svim segmentima igre.
i ja sam navijac bayerna, ali ubiti city sa Batstuberom i boatengom na stoperskim pozicijama i jedinim oruzjem zvanim roviti Ribery je pravi san. Ekipa koja hoce da zaustavi city mora imati super snazne i brze pojedince a to bayern trenutno nema. to je pokazao Napoli sa 3-5-2 i danas everton za svojim gorostasima zvanim Distin, Felaini, jagielka...
4-IN-A-ROW

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 16:40

*p!p!t@* je napisao/la:Šta je realno Džeko najbolje uradio danas na utakmici ? :(

To sto je prepustio Baloteliu mjesto na terenu :lol:

Salim se, ma nije on ni toliko los danas bio, manje vise kao i ostatak ekipe.
Nema potrebe za nekim prevelikim kritikama, ali naravno ne treba ga ni hvaliti.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 sep 2011, 16:41

*p!p!t@* je napisao/la:Šta je realno Džeko najbolje uradio danas na utakmici ? :(
Realno ni bolji ni lošiji od vecine svijih saigraca do izlaska, i novinari su mu dali ocjene mane više kao i ostalima sem strijelcima i Silvi

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 sep 2011, 16:43

sanji je napisao/la:Evo jos jedna primjer, Torres, opet u prvih 11, nakon onog promašaja prošlog kola, gjde bi Edin bio da je on ono promašio????? Gjde bio da je dao 3 gola samo za klub kao Torres u 23-24 utakmice nisam siguran koliko Torres ima.
City bi ga poslao u 3 ligu, a mi u BiH od pljuvanja zabranili bismo mu dolazak u domovinu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 sep 2011, 16:44

Ko je najbolji igrač na svijetu svih vremena? Ko god da je, da li je on odigrao svaku utakmicu na vrhunskom nivou? Pa jedan Rooney prošle godine nije zabio bogzna koliko vremena pa se opet nije po njemu pljuvalo kako se ovdje pljuje po Edinu.

Čuvao se Edo za Bayern, to je sasvim sigurno. A ekipa je pobjedila i to je to, ide se dalje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 sep 2011, 16:48

Reuf_Herco je napisao/la:
I nije istina da se kod Mancinija ide na klupu nakon tri, cetri lose utakmice, onda bi cijeli MC sjedio na klupi. Vecina igraca je dobila i vise nego dosta prilike da se dokazu. Oni koji su otpisani, otpisani su iz nekih drugih razloga. Manje, vise pocetnih 11 ili bar grupa od 14,15 igraca se isprofilirala. Imati konkurcenciju moze biti samo korisno ;)
[/quote][/quote]
Pa haveru skontaj se sta hoces da napises.Maloprije kazes da ako Edin odigra jos 2-3 ovakve tekme klupa mu ne gine,a sad kazes da nije istina da se kod Mancinija ide na klupu nakon 2-3 lose tekme :!:
Saberi se malo pa onda pisi ,a ne da budes kontradiktoran....

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 sep 2011, 16:49

Reuf_Herco je napisao/la:Budimo svjesni da ce Dzeko morati stalno iznova da se dokazuje, tri-cetri ovakva nastupa i klupa mu negine. To sto je dao 4 gola, pa i Berbatov je prosle godine u jednoj utakmici dao 5, bio prvi strijelac lige, pa ga na kraju ni na klupi nije bilo. Nema ga ni ove godine.
Svaki igrač se mora dokazivat, nevrijedi to samo za džeku!
Džeko nije proglašen igračem mjeseca zato što je dao četiri gola!
Za tu predstavu je dobio poseban poklon za igrača koji je odigrao najbolju utakmicu lige!
Kao što rekoh, džeko je u trećem kolu dao 4 gola!Tada je stradao totenhem!To je prvi put da je jedan igrač citya zabio 4 komada u u ligaškoj utakmici u istoriji!
U prvom kolu je zabio swanseu, zatim u drugom boltonu, a prije toga je ovu seriju započeo u prijateljskoj utakmici sa interom, da bi novu sezonu otvorio pogodkom man utd u finalu kupa!
Pored toga, u prošlom kolu je upisao asistenciju, i kada sve zbrojiš, vratiš se na balotelija koji je danas zabio gol, i koji ima seriju od dva uzastopna gola!Logično je da balonja grize, jer njega klupa više zove nego džeku!
Kad smo kod teveza, taj je prvo izgubio kapitensku traku, da bi u dosadašnjoj sezoni dobio čireve na stražnjici, a svojim ulaskom u igru, dosada je skupio nula golova, promašen penal i lošu igru!

1 (tevez)+ 1 (baloteli) = 2 (džeko) :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 sep 2011, 16:49

ZOI84 je napisao/la:
Realno ni bolji ni lošiji od vecine svijih saigraca do izlaska, i novinari su mu dali ocjene mane više kao i ostalima sem strijelcima i Silvi
Pitao sam šta je najbolje uradio na utakmici,nisam ciljao na ocjene :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 16:52

Denizmare je napisao/la:
I nije istina da se kod Mancinija ide na klupu nakon tri, cetri lose utakmice, onda bi cijeli MC sjedio na klupi. Vecina igraca je dobila i vise nego dosta prilike da se dokazu. Oni koji su otpisani, otpisani su iz nekih drugih razloga. Manje, vise pocetnih 11 ili bar grupa od 14,15 igraca se isprofilirala. Imati konkurcenciju moze biti samo korisno ;)
[/quote]
Pa haveru skontaj se sta hoces da napises.Maloprije kazes da ako Edin odigra jos 2-3 ovakve tekme klupa mu ne gine,a sad kazes da nije istina da se kod Mancinija ide na klupu nakon 2-3 lose tekme :!:
Saberi se malo pa onda pisi ,a ne da budes kontradiktoran....[/quote]

Shvati to ovako, tri cetri dobre utakmice nece Edinu garantovati prvih 11 ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 sep 2011, 17:03

[/quote][/quote]

Shvati to ovako, tri cetri dobre utakmice nece Edinu garantovati prvih 11 ;)[/quote]
Meni je sve jasno,nemam sta ja shvatati,ali ti si se malo pogubio pa u jednom postu pises jedno,a u drugom sam sebi kontriras ;)

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 17:07

Denizmare je napisao/la:
[/quote]

Shvati to ovako, tri cetri dobre utakmice nece Edinu garantovati prvih 11 ;)[/quote]
Meni je sve jasno,nemam sta ja shvatati,ali ti si se malo pogubio pa u jednom postu pises jedno,a u drugom sam sebi kontriras ;)[/quote]
Ocito nisi neke prevelike inteligencije pa ne mozes skontati sta hocu da ti kazem. **** ga, desava se, nisi ti kriv :D

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 17:09

Haj vozdra, ova tema ni sa cim ne zasluzuje da se dalje zamaram sa njom. Ima puno boljih igraca i utakmica koje mogu gledati i komentarisati u ovom trenutku :D

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 sep 2011, 17:19

Reuf_Herco je napisao/la:Budimo svjesni da ce Dzeko morati stalno iznova da se dokazuje, tri-cetri ovakva nastupa i klupa mu negine. To sto je dao 4 gola, pa i Berbatov je prosle godine u jednoj utakmici dao 5, bio prvi strijelac lige, pa ga na kraju ni na klupi nije bilo. Nema ga ni ove godine.
I nije istina da se kod Mancinija ide na klupu nakon tri, cetri lose utakmice, onda bi cijeli MC sjedio na klupi. Vecina igraca je dobila i vise nego dosta prilike da se dokazu. Oni koji su otpisani, otpisani su iz nekih drugih razloga. Manje, vise pocetnih 11 ili bar grupa od 14,15 igraca se isprofilirala. Imati konkurcenciju moze biti samo korisno

Evo ti tvoja 2 kontradiktorna posta o kojima sam govorio. Posto ocigledno ne mozes da skontas gdje si pogrijesio moram da ti nacrtam. Sto se tvog rijecnika tice ne bih se spustao na taj seljacki nivo komunikacije,i kao sto ti rece nisam neke inteligencije,kakve god sam samo da nisam inteligentan kao ti.
ili te je mozda rijec kontradiktoran zbunila,izvinjavam se necu vise....poz

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2011, 17:20

Ma ova tema je zakon. Ovako je bilo jedno vrijeme za Ibisevica, progovoris kriticnu rijec i napadaju te. I to uvijek ovi sto su limitirani psihicki. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2011, 17:21

Zlo je uvijek zlo...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 sep 2011, 17:22

Reuf_Herco je napisao/la:Haj vozdra, ova tema ni sa cim ne zasluzuje da se dalje zamaram sa njom. Ima puno boljih igraca i utakmica koje mogu gledati i komentarisati u ovom trenutku :D
Reufe, živ bio, nemoj sebe i nas zamarati!
Nađi si drugu temu, i svi ćemo biti na dobitku! ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 sep 2011, 17:25

mozak je napisao/la:
Da ovo nije Reuf Karabeg sto pravi sise? :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 sep 2011, 17:28

Pasodzigera je napisao/la:
mozak je napisao/la:
Da ovo nije Reuf Karabeg sto pravi sise? :mrgreen:
..onda otvorit novu temu ako jest :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, Helemnejse i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []