RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
I thinks Velez play good 
-
Banjalucki lesinar 2
- Kontakt:
izgleda 4.5 u 14h BH TV 1-live prenos. Bujrum Lesinari u Vrapcice ali samo ako dolazite u sportskom duhuBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:Знате ? " "?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Meni licno od kada je ibo ovo mal uvezao izgledamo kao normalna ekipa. Bilo je mozda i boljih rezultata al smo malo kada izgledali kao kompletna i normalna cjelina na terenu.
Sada izgledamo kao tim , nema srljanja , gubljenja linija i velikih rastojanja izmedju igraca. Daleko je jos od perfekcije (ni blizu) al ove neke stvari se daju uociti.
Pusiti covjeka da radi i posmatrati dal je u stanju da poboljsa individualne kvaliete igraca i da obrazuje ponovo prepoznatljiv stil igre Veleza kao nekada .
Sada izgledamo kao tim , nema srljanja , gubljenja linija i velikih rastojanja izmedju igraca. Daleko je jos od perfekcije (ni blizu) al ove neke stvari se daju uociti.
Pusiti covjeka da radi i posmatrati dal je u stanju da poboljsa individualne kvaliete igraca i da obrazuje ponovo prepoznatljiv stil igre Veleza kao nekada .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
slazem se sa "kimbom".Drago mi ga je cuti kraj aut linije koliko se covjek trudi jer je non -stop sa igracima u kontaktu i stalno im daje neke instrukcije(za razliku od prijasnjih trenera).Trebamo svi stati iza Ibre,jer svi znamo da Ibro voli Velez,da nije iskvaren covjek i da ce sve uciniti da napravi neki napredak sa Velezom.kimbo je napisao/la:Meni licno od kada je ibo ovo mal uvezao izgledamo kao normalna ekipa. Bilo je mozda i boljih rezultata al smo malo kada izgledali kao kompletna i normalna cjelina na terenu.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
kad bi se Baka vratio stadion bi bio pun ja mislim. Svaka cast ibri ali Blaž je Blaž
Mislim da on ne bi imao ništa protiv da bude pomocni trener. A samim time bi i ambicije porasle jer je ipak Blaž dokazano ime u svijetu fudbala ! I thinks in second match resultat is open
A za one koji govore da nezna engleNski evo video
:
[youtube][/youtube]
A za one koji govore da nezna engleNski evo video
[youtube][/youtube]
- champions1921
"Ja sam izgubio dekoncentraciju"RA. je napisao/la:kad bi se Baka vratio stadion bi bio pun ja mislim. Svaka cast ibri ali Blaž je BlažMislim da on ne bi imao ništa protiv da bude pomocni trener. A samim time bi i ambicije porasle jer je ipak Blaž dokazano ime u svijetu fudbala ! I thinks in second match resultat is open
![]()
A za one koji govore da nezna engleNski evo video:
[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!
znaci bio je dobro skoncentrisan!champions1921 je napisao/la:"Ja sam izgubio dekoncentraciju"RA. je napisao/la:kad bi se Baka vratio stadion bi bio pun ja mislim. Svaka cast ibri ali Blaž je BlažMislim da on ne bi imao ništa protiv da bude pomocni trener. A samim time bi i ambicije porasle jer je ipak Blaž dokazano ime u svijetu fudbala ! I thinks in second match resultat is open
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Yebo engleski.. I nas mu je sega..
pa onda nek' skoncentrisan priča 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Šteta što su utakmicu stavili tako rano, u 14h, valjda zbog EPL.
Ako bude fino vrijeme biti će prevruće, al se ne propušta bez obzira na sve, nadam se jednoj pobjedi nakon dužeg vremena
Ako bude fino vrijeme biti će prevruće, al se ne propušta bez obzira na sve, nadam se jednoj pobjedi nakon dužeg vremena
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
bit će teška utakmica, jer se malo je reći, patimo u mostaru, što nije bio slučaj prethodnih sezona kada smo sve redom pobjeđivali u mostaru, ali zato na strani smo nepobjedivi, što je veliki plus, nakon toliko godina, da u gostima igramo onako, kako priliči pravim ekipama...jedino nam merzić neće igrati, ostali će biti na raspolaganju ibri...vidim da je pejić igrao u travniku, što znači da smo još više dobili na širini klupe... 
Utakmica je u ta doba zbog prenosa na BHT. Po meni savrseno, odlicno i bajno, opet cemo navijati na forumu.
Support Velez, It's logical! ★
@Monto, ja dolazim na stadion bez obzira na to što se utakmica prenosi na BHT
inače sam jedan od standardnih na stadionu
inače sam jedan od standardnih na stadionu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mont0 je napisao/la:Utakmica je u ta doba zbog prenosa na BHT. Po meni savrseno, odlicno i bajno, opet cemo navijati na forumu.
FORZA VELEZ
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kanite se foruma , TV prenosa , SVI NA STADION !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
na prvostepenoj komisiji za licenciranje smo dobili licencu za domaća takmičenja, kao i za eurokupove...
svaka čast upravi..
svaka čast upravi..
Kolega iskreno nisu dobili licencu samo ovi što imaju dugovanja prema FS/NS BiH, tako da čimAlemC85 je napisao/la:na prvostepenoj komisiji za licenciranje smo dobili licencu za domaća takmičenja, kao i za eurokupove...![]()
svaka čast upravi..
Plate svi na drugostepenoj dobiju licencu. Ovo je svake godine isto, samo utjerivanje duga....
Davno je baka s Velezom raskrstio ima 30 god je otišao za lovom i misliš da bi sad došao radit za dzaba ko Ibro?RA. je napisao/la:kad bi se Baka vratio stadion bi bio pun ja mislim. Svaka cast ibri ali Blaž je BlažMislim da on ne bi imao ništa protiv da bude pomocni trener. A samim time bi i ambicije porasle jer je ipak Blaž dokazano ime u svijetu fudbala ! I thinks in second match resultat is open
![]()
[youtube][/youtube]
Nema u Velezu para za kafane i kladionice pa ti tu nema ni Bake, a i njegove trenerske vještine su jako upitne.
Iskreno otjeraju li Rahimica na kraju sezone i dovedu ovog Engleza nek sve ide u pm i jesmo klub za zajebanciju.
Zadnja izmjena: TAZ, dana/u 30 apr 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
TAZ je napisao/la:Kolega iskreno nisu dobili licencu samo ovi što imaju dugovanja prema FS/NS BiH, tako da čimAlemC85 je napisao/la:na prvostepenoj komisiji za licenciranje smo dobili licencu za domaća takmičenja, kao i za eurokupove...![]()
svaka čast upravi..
Plate svi na drugostepenoj dobiju licencu. Ovo je svake godine isto, samo utjerivanje duga....
Da u pravu si - to je utjerivanje duga. Ali opet, dok oni otplate dug, nece im puno ostat za pojacanja. A Velez sa niskim dugom ce moci puno bolje da kotira po pitanju pojacanja, pogotovo jer nam trebaju samo 2-3, ne vise.
Taz je u pravu. Sto se tice Blaza Sliskovica - on jeste legenda, i cak i Zinedine Zidane ga je naveo kao svog uzora - ali ipak, Ibro je uradio sta je uradio i dokazao sta je dokazao i treba pustiti Ibru da radi s obzirom da su mu dosadasnji rezultati iznenadjujuce dobri.
Velezu treba stabilnost i kontinuitet. To, i malo novca, je sad sve sto Velezu treba za Evropu. Sada neki novi shok u klubu, neka afera ili slicno, bi nas samo vratila 5 godina unazad, a Baka je nestabilan. On jeste Mostarska raja i jeste dobar fudbaler ali nije stabilan tip. Nigdje nije radio ko trener duze od godinu-dvije dana. Ibro treba da ostane tu gdje stoji i da bude Velezu trener sljedecih 5 godina. Samo tako Velez moze u Evropu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
razumijem te, ali ja sam samo naveo VELEŽ, o drugima nisam ni govorio, i jest ovo uspjeh, u ovim kriznim vremenima...TAZ je napisao/la:Kolega iskreno nisu dobili licencu samo ovi što imaju dugovanja prema FS/NS BiH, tako da čimAlemC85 je napisao/la:na prvostepenoj komisiji za licenciranje smo dobili licencu za domaća takmičenja, kao i za eurokupove...![]()
svaka čast upravi..
@MostaracVelezovac realno, ovo za BAKU je šuplja priča,i od toga nema ništa...on je ako se ne varam bio preuzeo Posušje i vodio ga samo 1 poluvrijeme, a na drugo nije ni došao, jednostavno se ispalio...on jest nestabilna ličnost, i davno je prestao biti veležovac, a uz to igrao je za zrinjski, i to mu raja nikada nije oprostila, niti će...raja pamti...
ibri 100000000000000000000000000000000000000000000000000000% podrška...jedan od rijetkih, koji radi planski i sistematski, prizanjem bio sam sumnjičav, ali sada vidim DA SAM DEBELO POGRIJEŠIO....
VELEŽ polako staje na svoje noge, i to se vidi iz ovoga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.