Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Dushi_Rob
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Dushi_Rob » 25 avg 2011, 23:28

MARCELO je napisao/la:A jbt termin.... :oops: :oops: :oops: Kud ce odmah prvo kolo.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja tek od 3. oktobra punoljetan(jos samo 1 ****/ni mjesec) :( :( :( :( :( tako da mi nema preko granice bez komplikacija u opstinskoj zgradi u Tesnju :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
Koliko placas da te ja povedem ? hahaha kolega kolega 8-)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 25 avg 2011, 23:29

Dushi_Rob je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:A jbt termin.... :oops: :oops: :oops: Kud ce odmah prvo kolo.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja tek od 3. oktobra punoljetan(jos samo 1 ****/ni mjesec) :( :( :( :( :( tako da mi nema preko granice bez komplikacija u opstinskoj zgradi u Tesnju :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
Eh da je tako jednostavno :roll: :roll: :roll: :roll:
NEgo sta ima za sutra,jbg ,kad te nema na fb-u?????
Sretno zmajevi!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 25 avg 2011, 23:36

MARCELO je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:

Eh da je tako jednostavno :roll: :roll: :roll: :roll:
NEgo sta ima za sutra,jbg ,kad te nema na fb-u?????
kolega imas pp ! :arrow: :arrow: :arrow:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 25 avg 2011, 23:40

Kolega sto ne moze preko granice , izvadi licnu pa mozes bilo gdje :D

Ja imam 16 godina pa prcim ovuda :D

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 25 avg 2011, 23:46

Mesut Ozil 10 je napisao/la:Kolega sto ne moze preko granice , izvadi licnu pa mozes bilo gdje :D

Ja imam 16 godina pa prcim ovuda :D
Nemam licnu,al imam pasos.I opet ne mogu.
Ma najgore je sto sam ja vec nevezano za lp trebo ic u zagreb kad napunim 18 .Tako da sam imo malo srece pri odredjivanju termina za tekme mogo sam na Maksimir usput.
Sretno zmajevi!!

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 26 avg 2011, 01:43

:o :shock: :lol: Jurčić: Potajno sam želio Real; Beqiraj: Oni su ispunjenje sna

Dosta jaka skupina no to je Liga prvaka i tu su samo najbolji. Što se tiče Lyona i Ajaxa, tu trebamo tražiti svoju priliku, rekao je Fatos Beqiraj odmah nakon ždrijeba.

Odmah po završetku ždrijeba Lige prvaka, u Maksimiru su organizirali press konferenciju na kojoj su svoje viđenje skupine s Real Madridom, Lyonom i Ajaxom dali pomoćni trener Dinama Tomislav Rukavina i napadač Fatos Beqiraj.

- Dosta jaka skupina no to je Liga prvaka i tu su samo najbolji. O Realu stvarno ne treba puno pričati, sve se zna. Što se tiče Lyona i Ajaxa, tu trebamo tražiti svoju priliku - rekao je Beqiraj pa dodao kako je inače veliki navijač Reala:

- Igrati protiv Real Madrida je nešto o čemu sanjam otkako sam bio dijete. Uvijek sam pratio njihove utakmice i što reći nego da je to ispunjenje sna
. Mourinho, Ronaldo, Kaka i ostali najbolji igrači svijeta. Bit će nam to prava prilika pokazati koliko vrijedimo i gdje smo u odnosu na najbolje.

Rukavina je bio nešto smireniji i pesimističniji.

- Dobili smo vrlo jaku i atraktivnu skupinu. Stvarno će biti veliko zadovoljstvo igrati protiv takve megamomčadi kao što je Real Madrida. Bit će zanimljivo vidjeti gdje smo mi tu. Lyon i Ajax su momčadi protiv kojih se može igrati i nadam se da ćemo skupiti što više bodova i biti u borbi za treće mjesto. Vjerujem da je Ajax danas nešto slabiji nego prije dvije godine jer su prodali Suareza. Mislim da će biti borba za treću poziciji jer, realno, Lyon i Real su favoriti za prva dva - zaključio je.

Sammir je uvjeren u 3. mjesto.

- Uh, to je jako, jako težak ždrijeb! No, nema predaje, borit ćemo se s Ajaxom za treće mjesto i prezimljavanje u Europi!

Trener Kruno Jurčić kaže kako je želio baš Real. :lol:

- Zadovoljan sam. :lol: Moram priznati da sam potajno priželjkivao Real Madrid i Mourinha na Maksimiru i želja mi se ostvarila. S druge strane, tu su Ajax koji je trenutačno u smjeni generacija i s kojim, smatram, možemo igrati, kao i s Lyonom :mrgreen: . U svakom slučaju, ne treba se sad previše opterećivati našim protivnicima. Moramo dati svoj maksimum u pripremama za te utakmice i uživati u Ligi prvaka.
Znas znas Beqiraj :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 avg 2011, 01:53

Lyonu cemo vratiti u kamatama za sve one bolne poraze :lol: .
Nisam mnogo informisan o Ajaxu, ali evo citam da su uradili smjenu generacije :? ...ne bi tu trebalo imati problema.
Zagreb? Drago mi je da Real dolazi u ove nase krajeve, mnogo je ljudi zainteresovano, mnogi ce izvisiti...sretno onima koji nabave karte :) . A Dinamo cemo zgaziti, jedva cekam da cujem Mamica prije i poslije utakmice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 26 avg 2011, 12:43

Nego ovi iz Zg mogu bockati Splicane kako im je dosao pravi Real , a njima poluklub iz Barelone sa rezervama :D

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 avg 2011, 13:41

Mesut Ozil 10 je napisao/la:Nego ovi iz Zg mogu bockati Splicane kako im je dosao pravi Real , a njima poluklub iz Barelone sa rezervama :D
:D :D :D :D :D :D jest vala,a i jesu ispali budale.Dali 2 mil eura za drugu momcad druge ekipe u primeri :D :D
Sretno zmajevi!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2011, 14:04

MARCELO je napisao/la:
Mesut Ozil 10 je napisao/la:Nego ovi iz Zg mogu bockati Splicane kako im je dosao pravi Real , a njima poluklub iz Barelone sa rezervama :D
:D :D :D :D :D :D jest vala,a i jesu ispali budale.Dali 2 mil eura za drugu momcad druge ekipe u primeri :D :D
pa jbg znaju ljudi sta valja...
2 tim kosta 2 miliona...zamisli koliko prvi... :D :D :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 26 avg 2011, 14:07

Ovakvu grupu smo mogli samo poželjeti, naravno mi sa Balkana. Nadam se da ću uspjeti doći do karta, ali biti će teško. Kako sam pročitao izlaze u ponedjeljak, a cijene se kreću od 50 do 150 KN što je dosta prihvatljivo, ako se zna tko sve dolazi.

Osim ove vijesti pročitao sam kako će TV1 prenositi sve domaće utakmice Barce ili Reala još nije sve sigurno, ali najvjerovatnije će otkupiti prava. Prijenos sa Bahom, neprocijenjivo ! 8-)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 26 avg 2011, 14:07

Sarajevo do groba ne lupaj na casu :D

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 avg 2011, 14:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:
pa jbg znaju ljudi sta valja...
2 tim kosta 2 miliona...zamisli koliko prvi... :D :D :D :D
:D :D Pa jbg,normalno da su svi navijaci bilih vise zeljeli da barca dodje na poljud,al ja licno se ne mogu oduzet utisku da su ispali budale jer ona barca na poljudu nije ni blizu prave danasnje barce,bar sto se tice igrackog kadra.
Ako vec ovi nisu mogli doc jer su morali na odmor,trebali su onda dogovorit drugi termin.Sedmica dana ne bi igrala ulogu,jer im je 100. rodjendan vec bio(ja msm da su za rodjendan igrali protiv neke ekipe iz praga,sparte ili slavije).
Sretno zmajevi!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2011, 17:14

MARCELO je napisao/la:
Zato su bar remi izvukli za ta dva miliona i mogu se hvaliti da su nadigrali rezervnu ekipu u prvom poluvremenu :D
A ovima će puči petarda za džaba i još će se ostali sprdati sa njihovim visokim porazom :D

E sad da smo poluklub nismo , ali budimo realni vi ste uspješniji kroz historiju , ali mi udaramo trenutno :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 avg 2011, 17:30

messilla je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:
Zato su bar remi izvukli za ta dva miliona i mogu se hvaliti da su nadigrali rezervnu ekipu u prvom poluvremenu :D
A ovima će puči petarda za džaba i još će se ostali sprdati sa njihovim visokim porazom :D

E sad da smo poluklub nismo , ali budimo realni vi ste uspješniji kroz historiju , ali mi udaramo trenutno :D
Slazem se s tobom ,samo za stogodisnji rodjendan je trebala doci prava barca kakav god rezultat bio.Bitnije bi bilo da su tu dosli igraci iz prve postave,bar kako bi napravili spektakl,i kako bi ih navijaci bilih vidjeli.
A i rezultat,siguran sam ,ne bi bio takav,ne bi fcb iso max.
Sretno zmajevi!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2011, 17:39

Jedan od najvećih pehova za Hajduk je što se igrala Copa America , da nije bilo tako , u najgorem mogućem slučaju bi Messi , Dani i Adriano bili na klupi :D
Al da ne idemo bezze u off :D

Najvjerovatnije će Baho madridista prenositi oba El Clasica . :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 avg 2011, 18:18

messilla je napisao/la:Jedan od najvećih pehova za Hajduk je što se igrala Copa America , da nije bilo tako , u najgorem mogućem slučaju bi Messi , Dani i Adriano bili na klupi :D
Al da ne idemo bezze u off :D

Najvjerovatnije će Baho madridista prenositi oba El Clasica . :D
Svrsijo na slici s Pepom a uskoro i Murinjom. :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 avg 2011, 19:56

U ponedjeljak će se znati koliko će koštati karte za Dinamo - Real . Ako budu fine, fine cene moglo bi se i otići...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 avg 2011, 20:00

Anonimus imas pp

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 26 avg 2011, 23:00

@brena, masilla, zeljin grob.. itd ovo nije tema FC Barcelona o tim svojim vanzemaljcima pisite tamo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.