FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
goooo djelma
Kakav sut Tiaga, nevjerovatan projektil..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pored gola 2 stopostotne sanse.Sutina Tiaga.Posjeta ocaj...
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Za posjetu smo i mislili da će bit tako. Kakav je Šehić mali? Što je Diata izašao?ZZtop10 je napisao/la:Pored gola 2 stopostotne sanse.Sutina Tiaga.Posjeta ocaj...
-
- Kontakt:
Kako vidim iz ovih snimki, slabo raje bilo? sta je sa Jugom, nije bilo navijanja ili ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Joco nije ni prvi ni posljednji promasen transfer, meni je draze da nas je tiago iznenadio, jer je mladji, joci sva sreca u daljem bavljenju, trenutno nasa igra ne odg njegovim kvalitetima, a da ih ima - ima ih, to ce svako potvrditi ko je gledao trening zelje..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Kako je Veca branio?Kako je mali Sehic igro? Sto je Diatta izasao ? Hajde malo napisite ko je bio.
3-0 nije lose ,hajmo dalje kup je aBd nas!
3-0 nije lose ,hajmo dalje kup je aBd nas!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zna li neko sta je sa jugom ?
-
- Kontakt:
Thiago Faria
.. Ubjedljivo igrac utakmice..
Diata izasao jer je kloc.. Ne moze ni protiv igraca Goska.. Mali Sehic korektno odigrao, za Livaju je Alves..
Joco, cini mi se, nije bio ni na klupi danas.. Zna li neko zasto??

Diata izasao jer je kloc.. Ne moze ni protiv igraca Goska.. Mali Sehic korektno odigrao, za Livaju je Alves..
Joco, cini mi se, nije bio ni na klupi danas.. Zna li neko zasto??
BUDI ŽELJO !!!
To sablja kralju.Ko sto sam i reko Anto Joco i Koko klupa.Idemo dalje u kupu i tu nam je sansa za evropu.Igra li se osminafinala ove godine ili tek na proljece.
ovo je osmina finala.
šehić stvarno sličan memiji stilom igre, jak kad povuče naprijed, jednom pred kraj je trojicu nanizao tek onako, ali nazad se malo gubi i u ovakvoj konkurenciji. svejedno, imati još jednog takvog '96 godište nije nipošto loša stvar. tiago ubjedljivo i premoćno najbolji.
šehić stvarno sličan memiji stilom igre, jak kad povuče naprijed, jednom pred kraj je trojicu nanizao tek onako, ali nazad se malo gubi i u ovakvoj konkurenciji. svejedno, imati još jednog takvog '96 godište nije nipošto loša stvar. tiago ubjedljivo i premoćno najbolji.
Dobro je sto smo vec osigurali prolaz, pa ce revans biti "prijateljska" utakmica, nisu nas umorili. Cekaju nas vazne utakmice u ligi, vjrujem da cemo uvezati par pobijeda i do pauze se prikljuciti u borbu za titulu/evropu.
Imao je Šeha 5-6 losih poteza ali za prvu utakmicu je dobro.Za Livaju je Lahm sigurno.
Veca nije bas imao posla.Tek neke 2-3 lagane odbrane suteva iz daljine.
Bravo za Tiaga...
Veca nije bas imao posla.Tek neke 2-3 lagane odbrane suteva iz daljine.
Bravo za Tiaga...
I onda kada više ne bude me ovdje
Diata, Stokic i Livaja, mislim da će sa ta tri igrača pokušati raskinuti ugovor.
Amin.Gator je napisao/la:Diata, Stokic i Livaja, mislim da će sa ta tri igrača pokušati raskinuti ugovor.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- milanribar
- Kontakt:
Da je Amar tu ne bi mi raskinuli ugovor ni s jednim igracem. Zato jedva cekam da se Amar vrati. Pa kad cijeli stadion mece igrac on ga namjerno ubaci. A ne da nam navijaci prave ekipu.
Seha solidan, ima potencijala i bice od njega dobar bek.
Seha solidan, ima potencijala i bice od njega dobar bek.
Solidna utakmica, vrlo lagano rijesena. Rezultat je mogao biti i ubjedljiviji, ali i ovalo je ok. Tiago je nevjetovatan kvalitet, pogotovo na krilu. Dobar mec i Dzenisa. Diata izasao jer se nesto uvrijedio ili povrijedio, svejedno. Steta sto ne udje projektil Tiaga, bio bi gol godine sigurno. Veca siguran
posjeta ocekivana..

-
- Kontakt:
solidan mec, protiv Celika slijedi velika bitka
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Da je Amar tu ta troica ne bi ni bila kod nas
PretjerujesGator je napisao/la:Da je Amar tu ta troica ne bi ni bila kod nas