hvalaChWilla je napisao/la:diata - dado
đelmić - kokot
amir - hiroš
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Diatu zamijenio D. Sadikovic(22 min)jovanmaksimovic je napisao/la:koje su izmjene bile i kada u nasem timu? osim sehica i enisa da li je neko dobio zute kartone?
Djelmica zamijenio Kokot (60-70 min)
Amira zamijenio Hiros (82 min)
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
odlicno
hvala vam na informacijama
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ostalo je samo ime....Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
djedovic01
- Kontakt:
Jaozinho22 je napisao/la:Ostalo je samo ime....
Sta je sa Jugom ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Tužno...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bistrikboy
- Kontakt:
Pobjeda bez srkleta i realno smo vec prosli u 1/4 finale.Cestitke.Drago mi je zbog Dzenisa!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sa ovakvom igrom čemo se namučiti protiv Čelika. Šehić mi se baš i nije nešto pokazao. Baš mi je u ofanzivi slab a nešto i ko da se boji. Amir definitivno nije u formi. Veca po meni trenutno bolji od Antolovića. Đenis fakat gine svaku utakmicu a i Dado se borio. Tiago najbolji uz naravno stopere. Samo da Mulalić ne stavi E. Sadikovića protiv Čelika.
-
perodeformero
- Kontakt:
Boze sacuvaj sta se desava sa jugom, ni transa ni nista ko da nema zivota tamo
- milanribar
- Kontakt:
Normalno da je tuzno ali zato su prvi na forumu da znaju kako treba otjerati Jocu, Diattu a gledaju pregled utakmice kad ipe objavi.FaraonTM je napisao/la:Tužno...
^^^^ welcome back al
S Celikom se vraca Mulalic na klupu. Cujem da je Diatta bas bio slab ,jbga znalo se da on nije za Želje ali haj kad skontaj ja sam prvi bio da Joca potpise za nas a on ja mislim da je najgori napadac sto je krocio na Grbavicu.
Hajde cekajmo polovinu pa cemo nesto skuckat a do tada trebamo sutit bez komentarisanaja igraca .
Najgori nas problem je sto se nezna ko kosi a ko vodu nosi.
S Celikom se vraca Mulalic na klupu. Cujem da je Diatta bas bio slab ,jbga znalo se da on nije za Želje ali haj kad skontaj ja sam prvi bio da Joca potpise za nas a on ja mislim da je najgori napadac sto je krocio na Grbavicu.
Hajde cekajmo polovinu pa cemo nesto skuckat a do tada trebamo sutit bez komentarisanaja igraca .
Najgori nas problem je sto se nezna ko kosi a ko vodu nosi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Najlajse je trans donijeti. Isto ko sto je tebi lahko staviti paravane na prozor da ne gleda narod, a unutar kuce rasulo.. @bojamora ne vidim po cemu je losa igra, 3.0 uzeli, niko nije povrijedzen , nismo se puno potrosili...perodeformero je napisao/la:Boze sacuvaj sta se desava sa jugom, ni transa ni nista ko da nema zivota tamo
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
JUNFERA ni na klupi, bezeze sam otišao.
Šalim se naravno! Bezze igra, bezze smo golove dali. Loša igra, ali rezultat odličan! Penal po meni je bio u situaciji da je mogao da ga svira i da ga ne svira (lopta ga je u ruku pogodila sigurno, mada namjere nije bilo), isto kao i još jedan prekršaj, ali bio je jedan delegat na sjevernoj tribini kojem je bilo zanimljivo da urla za sve ostale pa je sudija (imam osjećaj) čekao publiku da reaguje pa je na osnovu toga i svirao penal. Sudija je bio neodlučan, pola ne bi svirao da mu nisu urlali sa tribina. Amir je svaki pas pogriješio! Golove smo bezze dali, sve na nake odbice, Thiago igrač utakmice ... onaj šut i pogođen okvir gola nas je podsjetio zašto smo došli da gledamo našeg Želju. Biće to sve dobro, dobar rezultat to je ono što treba pamtiti.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 22 okt 2015, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Sto je Diatu nako rano izveo ?
Ja ne znam jesam li ikad manje ljudi na grbavici vidio
Vec sam napiso da odgovorno tvrdim da na sjveru niej bilo 100 ljudi 
Ja ne znam jesam li ikad manje ljudi na grbavici vidio
=\_1921_/=
Slažem se, nikad manje ljudi na Grbi vidio nisam i NIKADA želju vidio nisam bez navijača (na jugu) kao danas. Diattu je izvadio zato što je skontao da ne može Thiago na špicu ništa protiv bunkera, a Diatta je igrao lijevo krilo do tada. Izvadio je Diattu, na njegovo mjesto gurnuo Thiaga a Dženisa gurnuo u špic, ispalo je bolje nego je bilo. Pored toga, baš sam ga gledao kada je izlazio, ne znam, nisam siguran, ali djelovao je kao da šepa.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 22 okt 2015, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Zadovoljan utakmicom, napokon jedna lagana pobjeda. Neuporedivo bolje nego naprimjer protiv Krupe.
Opet smo fulali zicere, ali eto, procentualno je realizacija bolja nego protiv Zrinjskog: tad smo od 4 zicera dali jedan gol, danas od 6-7 dadosmo 3.
Šta je sa Stokićem? Mislio sam da će on danas početi, a ispade da nije bio ni na klupi. Jeste da smo osijedili čekajući njegov prvijenac, ali ja ga ne bih još otpisivao.
Opet smo fulali zicere, ali eto, procentualno je realizacija bolja nego protiv Zrinjskog: tad smo od 4 zicera dali jedan gol, danas od 6-7 dadosmo 3.
Šta je sa Stokićem? Mislio sam da će on danas početi, a ispade da nije bio ni na klupi. Jeste da smo osijedili čekajući njegov prvijenac, ali ja ga ne bih još otpisivao.
FK Željezničar 1921
Zaboravih ... nisam impresioniran Šehićem NITI MU ZAMJERAM, prva mu je utakmica, ali mislim da je sretan i on i mi da mu nije IZGUBLJENI sudija dao crveni za onaj start, a mogao je mirne duše. Od Livaje je sigurno bolji, više toliko što je naš, ali nama i pored njega i pored Memije treba desni bek.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Ma rezultat je vazan u ovoj situaciji a igra manje vise nije za ovu utakmicu bitna. Vazno je da se nismo puno potrosili a za nadati se da ce protiv Celika biti bolje sve od posjete pa nadalje.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Dobro ljudi dragi bilo je i rpije tekmi sa ovim brojem gledalaca. Realno ko će u tri popodne, radni dan, doći. Mogu jedino prenzioneri i oni koji nemaju posla. Njima je za ovu tekmu skupa karta ako nisu članovi i to je to. NI portiv Krupe nije bilo puno bolje.
U pravu je @aldin malkice. I meni se čini da Mulalić malo pretjeruje. Stokića on mora vratiti pa bar do kraja polusezone, a onda vidjeti šta i kako dalje. Stokić je jedini špic za bunkera. Ako je nešto zasrao, suspenduj ga.Treba nam pa i nezainteresovan, a protiv Zrinje nije trebao ulaziti. U onoj situaciji Diata je pravi izbor bio. Rekao sam jučer da na GRbavici kad nam igraju bunker TIago treba na krilo, a Stokić ili Diata u špic. Izgleda da je to Mulalić i skontao u toj 26 min. bar kako vi kažete da je tad prebacio Tiaga na krilo i ovaj je koliko vidim na izvještaju pravio dar mar tamo. Pretrčavao ih je ko s poslom. TO je logično jer njegova brzin adolazi do izražaja kad ima prostora. Kad ljudi igraju bunker više prostora je na krilu.
Šehiću je prva tkma i logično da je imao grešaka. Stalno se ovdje spominje Memija na beku ili na krilu. Bek je on i to evropskih razmjera. Vijdet ćete. Ima još uvijek probelma sa defanzovom, ali opštepoznato je da odbrambeni igrači kasnije sazrijevaju. Imate primjera koliko želite. Spaha je tek u 27-28 počeo igrati ozbiljan fudbal, pa i ostali naši reprezentativci tek u 27-oj prelazr u ozbiljnije lige. Zbog toga i Šehu treba istrpiti jer je sličan Memiji.
POnovit ću da mislim da kao zamjena Mladenoviću mora biti ili Uzlac ili Hodžurda. Visoki, dobri u duelu. Enis nije za lijevog beka, a koliko čujem ni jučer nije bio nešto. Ovi su bar opasni u prekidima i defanzovno jači na toj strani pogotoov.
Diata je igrač koji kad uđe sa klupe može puno dati. Kod bunkera jači je u špici, a kad igramo sa egal ili jačom ekipom na krilu ili u špicu kad nema TIaga. Ne treba njemu nogu davati, MOže on biti od pomoći. Nisu svi za prvih 11. Uvijek trebaš imati igrača koji su za klupe i mogu donijeti prevagu.
Što se mene tiče LIvaja noga, Antolovića prodati, više zbog toga što se treba Veci dati šansa, a i Ćutahija pristiže, nego što vjerujem u neke teorije zavjere da čovjke prodaje tekme. Ostali mogu ići ako ćemo dovesti bolje. Prije svega mislim na Mladenovića. SA Stokićem treba popričati. Takav igrač nam treba.
U pravu je @aldin malkice. I meni se čini da Mulalić malo pretjeruje. Stokića on mora vratiti pa bar do kraja polusezone, a onda vidjeti šta i kako dalje. Stokić je jedini špic za bunkera. Ako je nešto zasrao, suspenduj ga.Treba nam pa i nezainteresovan, a protiv Zrinje nije trebao ulaziti. U onoj situaciji Diata je pravi izbor bio. Rekao sam jučer da na GRbavici kad nam igraju bunker TIago treba na krilo, a Stokić ili Diata u špic. Izgleda da je to Mulalić i skontao u toj 26 min. bar kako vi kažete da je tad prebacio Tiaga na krilo i ovaj je koliko vidim na izvještaju pravio dar mar tamo. Pretrčavao ih je ko s poslom. TO je logično jer njegova brzin adolazi do izražaja kad ima prostora. Kad ljudi igraju bunker više prostora je na krilu.
Šehiću je prva tkma i logično da je imao grešaka. Stalno se ovdje spominje Memija na beku ili na krilu. Bek je on i to evropskih razmjera. Vijdet ćete. Ima još uvijek probelma sa defanzovom, ali opštepoznato je da odbrambeni igrači kasnije sazrijevaju. Imate primjera koliko želite. Spaha je tek u 27-28 počeo igrati ozbiljan fudbal, pa i ostali naši reprezentativci tek u 27-oj prelazr u ozbiljnije lige. Zbog toga i Šehu treba istrpiti jer je sličan Memiji.
POnovit ću da mislim da kao zamjena Mladenoviću mora biti ili Uzlac ili Hodžurda. Visoki, dobri u duelu. Enis nije za lijevog beka, a koliko čujem ni jučer nije bio nešto. Ovi su bar opasni u prekidima i defanzovno jači na toj strani pogotoov.
Diata je igrač koji kad uđe sa klupe može puno dati. Kod bunkera jači je u špici, a kad igramo sa egal ili jačom ekipom na krilu ili u špicu kad nema TIaga. Ne treba njemu nogu davati, MOže on biti od pomoći. Nisu svi za prvih 11. Uvijek trebaš imati igrača koji su za klupe i mogu donijeti prevagu.
Što se mene tiče LIvaja noga, Antolovića prodati, više zbog toga što se treba Veci dati šansa, a i Ćutahija pristiže, nego što vjerujem u neke teorije zavjere da čovjke prodaje tekme. Ostali mogu ići ako ćemo dovesti bolje. Prije svega mislim na Mladenovića. SA Stokićem treba popričati. Takav igrač nam treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.