Upravo. Protiv jacih ekipa je i Antolovic bio asistentChWilla je napisao/la:možemo ove utakmice gdje protivnik napada jednako ili više nego mi. ali protiv bunkera se žestoko mučimo bez prave desetke.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo. Protiv jacih ekipa je i Antolovic bio asistentChWilla je napisao/la:možemo ove utakmice gdje protivnik napada jednako ili više nego mi. ali protiv bunkera se žestoko mučimo bez prave desetke.
Ma svi bi mi jednog razigranog latinoamerikanca tu al nemaChWilla je napisao/la:možemo ove utakmice gdje protivnik napada jednako ili više nego mi. ali protiv bunkera se žestoko mučimo bez prave desetke.
Usput taj protivnik nije ni šutnuo u okvir golaChWilla je napisao/la:možemo ove utakmice gdje protivnik napada jednako ili više nego mi. ali protiv bunkera se žestoko mučimo bez prave desetke.
Iz drugog članka ... ili je to ta priča, samo da se nešto piše. cccŽeljo dužan Selimoviću
Vernes Selimović je jedno vrijeme sa puno uspjeha nosio plavi dres. Navodno je sa Grbavice otišao na ružan način. Priča se da mu je Željo ostao dužan jedan dio novca. I to će sigurno biti dodatni motiv za Selimovića
Ti nisi bio na utakmici sigurno..Amir je u odličnoj formi samo nema s kim igrati..on njega je počela akcija za gol..imao je par odličnih dodavanja ali ga ne prate ostali.A teren je bio "odličan " za genijalca kao što je Amir...Izgleda da će ti i trebati zamjena za njega kad uskoro ode..a otići će i bolje mu je..Genie je napisao/la:Ako se Đelmiću ne produži ugovor tek će to negativno uticati na publiku i na posjetu. Bilo bi, odlaze nam najbolji igrači a ostaju polovnjaci ... Ja sam uvjeren da bez duplo kvalitetnijeg tima nema punije Grbavice. Na ovaj tim nama za početak fale još bar četvorica kvalitetnih za prvih 11!
Nemojte me pitati za Amira, u očajnoj je formi odavno, na prošloj utakmici je svaki pas pogriješio, a mi nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Na golu namjerno nisam ništa stavio jer MOŽDA može i Kjosevski, ali to treba tek potvrditi na djelu, Tola je u lošoj formi, nažalost.
"Nisam bio" zato što imam drugačije mišljenje od tebe? SMIJEŠNO! Imam i kartu, obzirom da ih obično ostavljam, ali ko si ti da ti se pravdam. "Od njega počela akcija", tako možemo reći i da je od Vece počela akcija jer svaku loptu iz gol auta on vraća u teren.dobrinja je napisao/la:Ti nisi bio na utakmici sigurno..Amir je u odličnoj formi samo nema s kim igrati..on njega je počela akcija za gol..imao je par odličnih dodavanja ali ga ne prate ostali.A teren je bio "odličan " za genijalca kao što je Amir...Izgleda da će ti i trebati zamjena za njega kad uskoro ode..a otići će i bolje mu je..
Ne razumijem ovo, možeš pojasniti?milanribar je napisao/la:Sta ovo u crnoj hronici u Avazu pise da li ga prebio zbog para ili zbog namjestenog meca Zeljo-Sloboda? Jos i ovo treba. Sad mi je jasno zasto je Hasanovic out i ekipa. Do neki dan bojkot i onda se pitamo zasto je prazan stadion. Radi Gredic pravu stvar.
ceze je napisao/la:Ne razumijem ovo, možeš pojasniti?milanribar je napisao/la:Sta ovo u crnoj hronici u Avazu pise da li ga prebio zbog para ili zbog namjestenog meca Zeljo-Sloboda? Jos i ovo treba. Sad mi je jasno zasto je Hasanovic out i ekipa. Do neki dan bojkot i onda se pitamo zasto je prazan stadion. Radi Gredic pravu stvar.
samo presude utiču na licencu, dok god je na sudu to ne moze imati uticaja na dobijanje isteDzoleZeljo je napisao/la:Mnogim navijacima nisu prikazane cinjenice u vezi ovih igraca, pa se nazalost price morale prenjeti medu medijska prepucavanja gdje nerijetko zavrse na sudu. Odredim igracima tipa Stanic, Colic, Selimovic Zeljo je ostao duzan, ali nije prica za javnost samo sto te pare je obecao netko drugi a oni to nisu imali regulisati tu klauzulu u ugovoru navedenu. Fakticki, naguzeni su od strane druge osobe...
Jbg, nije ovo Amerika da na osnovu "usmenog dogovora ili oral agreement" dobijes na sudu. Tuzit ce, ali ce I izgubiti kao sto je Colic izgubio. Jedini problem sto se ovo moze rastegnuti pa da ovakve stvari uticu na dobijanje licence...Problem je samo sto istog igraca/iste "kvazi" advokat uvjeri da moze dobiti slucaj, ali u prevodu se moze samo odbiti od glavu...
Polako ce izlaziti one prave cinjenice sada na vidjelo. Ja samo gledam rezultat a price me ne zanimaju, a istih nema zadnjih par godina osim pomaka na euro sceni, tj ne dopustanja totalno raspada....Ako uprava nije u stanju ovo izvesti na pravi put, onda zao mi je sviraci. Realno gledajuci bez da nekoga optuzujem...
Cinjenica je sljedeca, mi ovdje raspravljamo I mastamo o projektu Grbavica, kao sto su mnogi isticali "nasi" po medijima, a sitvacija je da se bojimo odigrati mec pod reflektorima radi troskova... Tko je pametan, svatit ce sta zelim reci. Nije ovo attack na UPRAVU, OVO JE CINJENICA!
Ja cu samo rec, najveca je greska ove uprave sto vise nisu JAVNO iznijeli tko sve pravi problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.