FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 23 okt 2015, 12:28

ChWilla je napisao/la:možemo ove utakmice gdje protivnik napada jednako ili više nego mi. ali protiv bunkera se žestoko mučimo bez prave desetke.
Upravo. Protiv jacih ekipa je i Antolovic bio asistent :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 okt 2015, 12:31

to protiv ekipe čiji jedan igrač ima platu kao svi naši. takve nam nisu problem.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 23 okt 2015, 12:37

ChWilla je napisao/la:možemo ove utakmice gdje protivnik napada jednako ili više nego mi. ali protiv bunkera se žestoko mučimo bez prave desetke.
Ma svi bi mi jednog razigranog latinoamerikanca tu al nema :thumbdown: Jedino ako ima neki igrač kvalitete Blagojevića na toj poziciji nek ga odmah potpišu što se mene tiče al opet me se ne tiče :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 23 okt 2015, 12:43

Usput taj protivnik nije ni šutnuo u okvir gola :rol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 okt 2015, 12:45

idealan scenario za nas - da jalovo napada. al' kad se brani loše izgledamo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 okt 2015, 12:50

kažu biće lijepo vrijeme u nedjelju .... konačno ... više mi je kiše preko glave

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 okt 2015, 13:26

Vidim neki pisu Diata los bio protiv Goska pa ga izveo, ako se nesto napravilo do kad je on igrao to je bilo preko njegove strane u vecini slucajeva..
Momak je igrao koliko je mogao i bilo mi ga je pravo zao kad sam vidio da sjedi tamo u tunelu i nije otisao u svlacionicu..
ako nista bolja je igra bila protiv goska nego protiv krupe :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 23 okt 2015, 13:35

Nisam ni ja bio zadovoljan njegovom igrom, istina da su svi napadi išli preko njegove strane ali ništa konkretno nije uradio. Nije uspjevao napraviti višak niti pretrčati nekog, dok je Thiago radio šta je htio. Zbog te izmjene smo i dobili utakmicu!
---------------------------------------------------------------------
slika
Šta ovaj sere, ima li neko članak iz avazovog sporta da nam uslika i postavi? Hvala!
Željo dužan Selimoviću

Vernes Selimović je jedno vrijeme sa puno uspjeha nosio plavi dres. Navodno je sa Grbavice otišao na ružan način. Priča se da mu je Željo ostao dužan jedan dio novca. I to će sigurno biti dodatni motiv za Selimovića
Iz drugog članka ... ili je to ta priča, samo da se nešto piše. ccc
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 23 okt 2015, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 okt 2015, 13:38

Pa što ne tuži ako smo mu dužni? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 okt 2015, 13:54

ista je potpuno situacija i sa čolićem, stanićem, zeljkovićem i drugima. i to je pravi razlog zašto više nisu sa nama.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 okt 2015, 14:08

rečeno im da će dobiti a nigdje nije potpisano. Eto i mene onda po tupla. I meni reko Greda da će mi dati :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 okt 2015, 14:10

neće bankar takve stvari reći ni u šali. al' jeste im rečeno da će dobiti.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 okt 2015, 14:14

Poz vam pa jel to nece bit ozb manijaka na jugu zar dotle doslo to ce samo bit Robijasi na Grbavici...

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 23 okt 2015, 14:15

Genie je napisao/la:Ako se Đelmiću ne produži ugovor tek će to negativno uticati na publiku i na posjetu. Bilo bi, odlaze nam najbolji igrači a ostaju polovnjaci ... Ja sam uvjeren da bez duplo kvalitetnijeg tima nema punije Grbavice. Na ovaj tim nama za početak fale još bar četvorica kvalitetnih za prvih 11!

slika
Nemojte me pitati za Amira, u očajnoj je formi odavno, na prošloj utakmici je svaki pas pogriješio, a mi nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Na golu namjerno nisam ništa stavio jer MOŽDA može i Kjosevski, ali to treba tek potvrditi na djelu, Tola je u lošoj formi, nažalost.
Ti nisi bio na utakmici sigurno..Amir je u odličnoj formi samo nema s kim igrati..on njega je počela akcija za gol..imao je par odličnih dodavanja ali ga ne prate ostali.A teren je bio "odličan " za genijalca kao što je Amir...Izgleda da će ti i trebati zamjena za njega kad uskoro ode..a otići će i bolje mu je..

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 23 okt 2015, 15:38

Sta ovo u crnoj hronici u Avazu pise da li ga prebio zbog para ili zbog namjestenog meca Zeljo-Sloboda? Jos i ovo treba. Sad mi je jasno zasto je Hasanovic out i ekipa. Do neki dan bojkot i onda se pitamo zasto je prazan stadion. Radi Gredic pravu stvar.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 okt 2015, 15:58

Mnogim navijacima nisu prikazane cinjenice u vezi ovih igraca, pa se nazalost price morale prenjeti medu medijska prepucavanja gdje nerijetko zavrse na sudu. Odredim igracima tipa Stanic, Colic, Selimovic Zeljo je ostao duzan, ali nije prica za javnost samo sto te pare je obecao netko drugi a oni to nisu imali regulisati tu klauzulu u ugovoru navedenu. Fakticki, naguzeni su od strane druge osobe...

Jbg, nije ovo Amerika da na osnovu "usmenog dogovora ili oral agreement" dobijes na sudu. Tuzit ce, ali ce I izgubiti kao sto je Colic izgubio. Jedini problem sto se ovo moze rastegnuti pa da ovakve stvari uticu na dobijanje licence...Problem je samo sto istog igraca/iste "kvazi" advokat uvjeri da moze dobiti slucaj, ali u prevodu se moze samo odbiti od glavu...

Polako ce izlaziti one prave cinjenice sada na vidjelo. Ja samo gledam rezultat a price me ne zanimaju, a istih nema zadnjih par godina osim pomaka na euro sceni, tj ne dopustanja totalno raspada....Ako uprava nije u stanju ovo izvesti na pravi put, onda zao mi je sviraci. Realno gledajuci bez da nekoga optuzujem...

Cinjenica je sljedeca, mi ovdje raspravljamo I mastamo o projektu Grbavica, kao sto su mnogi isticali "nasi" po medijima, a sitvacija je da se bojimo odigrati mec pod reflektorima radi troskova... Tko je pametan, svatit ce sta zelim reci. Nije ovo attack na UPRAVU, OVO JE CINJENICA!

Ja cu samo rec, najveca je greska ove uprave sto vise nisu JAVNO iznijeli tko sve pravi problem.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 okt 2015, 16:12, ukupno mijenjano 3 puta.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 23 okt 2015, 16:02

dobrinja je napisao/la:Ti nisi bio na utakmici sigurno..Amir je u odličnoj formi samo nema s kim igrati..on njega je počela akcija za gol..imao je par odličnih dodavanja ali ga ne prate ostali.A teren je bio "odličan " za genijalca kao što je Amir...Izgleda da će ti i trebati zamjena za njega kad uskoro ode..a otići će i bolje mu je..
"Nisam bio" zato što imam drugačije mišljenje od tebe? SMIJEŠNO! Imam i kartu, obzirom da ih obično ostavljam, ali ko si ti da ti se pravdam. "Od njega počela akcija", tako možemo reći i da je od Vece počela akcija jer svaku loptu iz gol auta on vraća u teren. :lol: Ma ja on je majstor a svi ostali su levati, čitajući ovo meni djeluje kao da iz tebe izbija neki lični interes, možda ga posznaješ lično pa ga braniš. Istina je da nijedna njegova lopta nije došla do naših igrača koji su bili ispred njega, ako je tebi pas na par metara koji dolazi do Blagojevića onda u redu. Neka idu i on i Memija i Dado, sretno im, tako će Željo jedino imati koristi, ovako forsirajući omladince koji su u očajnoj formi Želju gledamo na osmom mjestu na tabeli.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 okt 2015, 16:02

milanribar je napisao/la:Sta ovo u crnoj hronici u Avazu pise da li ga prebio zbog para ili zbog namjestenog meca Zeljo-Sloboda? Jos i ovo treba. Sad mi je jasno zasto je Hasanovic out i ekipa. Do neki dan bojkot i onda se pitamo zasto je prazan stadion. Radi Gredic pravu stvar.
Ne razumijem ovo, možeš pojasniti?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 23 okt 2015, 16:09

ceze je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Sta ovo u crnoj hronici u Avazu pise da li ga prebio zbog para ili zbog namjestenog meca Zeljo-Sloboda? Jos i ovo treba. Sad mi je jasno zasto je Hasanovic out i ekipa. Do neki dan bojkot i onda se pitamo zasto je prazan stadion. Radi Gredic pravu stvar.
Ne razumijem ovo, možeš pojasniti?
slika

A onda nam ovdje prodaju mu.da za bubrege kako Gredic radi, vraca dugove, nema dalje. To je bil vrh uprava samo dodite da se uclanite. A traze raju na stadionu misle da su ljudi ovce. :damn:
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 23 okt 2015, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 okt 2015, 16:41

DzoleZeljo je napisao/la:Mnogim navijacima nisu prikazane cinjenice u vezi ovih igraca, pa se nazalost price morale prenjeti medu medijska prepucavanja gdje nerijetko zavrse na sudu. Odredim igracima tipa Stanic, Colic, Selimovic Zeljo je ostao duzan, ali nije prica za javnost samo sto te pare je obecao netko drugi a oni to nisu imali regulisati tu klauzulu u ugovoru navedenu. Fakticki, naguzeni su od strane druge osobe...

Jbg, nije ovo Amerika da na osnovu "usmenog dogovora ili oral agreement" dobijes na sudu. Tuzit ce, ali ce I izgubiti kao sto je Colic izgubio. Jedini problem sto se ovo moze rastegnuti pa da ovakve stvari uticu na dobijanje licence...Problem je samo sto istog igraca/iste "kvazi" advokat uvjeri da moze dobiti slucaj, ali u prevodu se moze samo odbiti od glavu...

Polako ce izlaziti one prave cinjenice sada na vidjelo. Ja samo gledam rezultat a price me ne zanimaju, a istih nema zadnjih par godina osim pomaka na euro sceni, tj ne dopustanja totalno raspada....Ako uprava nije u stanju ovo izvesti na pravi put, onda zao mi je sviraci. Realno gledajuci bez da nekoga optuzujem...

Cinjenica je sljedeca, mi ovdje raspravljamo I mastamo o projektu Grbavica, kao sto su mnogi isticali "nasi" po medijima, a sitvacija je da se bojimo odigrati mec pod reflektorima radi troskova... Tko je pametan, svatit ce sta zelim reci. Nije ovo attack na UPRAVU, OVO JE CINJENICA!

Ja cu samo rec, najveca je greska ove uprave sto vise nisu JAVNO iznijeli tko sve pravi problem.
samo presude utiču na licencu, dok god je na sudu to ne moze imati uticaja na dobijanje iste
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.