FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 24 okt 2015, 05:19

^^^^^^^^^^ dobar video :clap:

Taman jedni stanu oko stadiona drugi pocno I okreni .Dosta te teme igramo tekmu u nedelju.
Nesto sam optimistican za ovu tekmu protiv Celika,stvarno se nadam da oni nece igrati bunker nego da ce biti dobra tekma puna kontri.
Nasi moraju malo vise forsirati taj pas prema Tiagu I Djelma nemoj biti sebican ko ni E.Sadikovic.
Zeljo - Celik 2-0 (Tiago I Amir) ili 3-1 ( Tiago,Djelma,Blagojevic) :D
Mora nekad procepit ,hajde Zeljo hajde hajde.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 24 okt 2015, 07:03

milanribar je napisao/la:
Genie je napisao/la:100% si u pravu, zadnji put je zadnje što si uradio prije smrti, a kod živih ljudi se kaže posljednji put jer poslije toga ima i drugi put. Ako nastaviš, banovaće i tebe i mene jer pišemo na temi FK Željezničar a ne na temi gramatike!

Pa ti si pokrenuo pricu ko je ko. Meni iskreno libo neka stvar s kojeg si ti nika pisao prije niti bi se bavio s tim, pogotovo me ne zanima kako se zoves. Ovdje je nekim blentama bitnije od toga sto ce se baviti ko pise s kojeg nika nego da napisu neku istinu u vezi kluba. Ja sam zaljepio cinjenicu koja je izasla u avazu uj novinama koju vidi 100.000 ljudi i to samo prenio ovdje. Da bi se naslo par onih pametnih forumasa koji toboze sve znaju da to nije istina i da sam ja aldin, to je taj mozak. Da ne idemo dalje samo da se zna o cemu se radi. Znaci nisam ja pisao nesto sto nije vezano za Zelju niti se bavim ko se kako zove.A to je nesto slicno s tim u pravu se gdje se lik 2 stranice pravi pametan da je to ispravno upravu jer je upravu.

Kakvo je stanje u klubu je pokazatalj broj gledalaca a ne aldin, ti i polotroni koji sire laze mjesecima.

Evo dole momak dzole pise svoj stav kakav je god i neces nikad od momka vidjeti da pise aldin, cupacps, kunto panto. Da je vise takvih momaka komunikacija bi bila bolja, a kad moras jedne te iste blente citirat istim stvarima dode do ovog, a uzrok su oni jer bave nebitnim stvarima.
Prenio si clanak iz novine koja bez obzira sto je cita 100 hiljada ljudi,nije neki relevantan izvor informacija......

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 okt 2015, 07:14

Ti fakat vjerujes tom smecu avazu ? Ako si iz Bosne onda znas sta se sve tamo pisalo i da je ono najjobicnije smece. Ok ti pljujes po svemu niko ti ne pase, i ima tu i istine ali daj reci nesto konkretno sta bi ti mjenjo sta treba sta ne. Lako je samo pljuvat ovdje se protiv svakoga moze reci nesto lose, takav smo narod.
A moglo se malo i o Celiku. Ja sam ih gledao par puta i nisu losi, sto i rezultati pokazuju ali ih se moze dobit. Dado, Amir i Jovan trebaju bit pravi. Za stopere se ne brinem. Ma dobit cemo 2:0.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 okt 2015, 09:15

nije ovdje poenta vjeruje li avazu, nego vjeruje li narkomanu i ubici sjajnog momka. očito da je za druga aldina i izo vjerodostojnija osoba od uprave.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 24 okt 2015, 09:22

FOTO/VIDEO: Pogledajte odlične uslove koje imaju omladinci u Halilovićima

http://fkzeljeznicar.ba/fotovideo-pogle ... ima/17128/

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 24 okt 2015, 10:18

Stvarno je veliki problem zaprijetiti par našim igračima ili Zebi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 okt 2015, 10:22

e ala mu je zaprijetio...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 10:40

Nego cemo vjerovati tebi? Jest, ti da znas da je neka utakmica nastimana rekao bi ovdje sigurno. Isto tako jedine novine koje su ovo napisale je avaz a ostale su taj dio preskocila. Upravo iz tog razloga sto je klosar i sto su se bombe postavljale na Grbavici dva puta tebi to nije relevantno naravno. Postavila ih pticica onako tu da odmore.
Ne treba imati puno mozga da povezes neke stvari.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 24 okt 2015, 10:44

dejavu je napisao/la:
:bow:
Svih 7 min najezis se od glave do pete kad ovo gledas! Svaka cast na videu :clap:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 okt 2015, 10:45

Kao i inace bespotrebna prica ovdje. Zelji potrebna pobjeda, cisto da ljudi prestanu srati. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 24 okt 2015, 10:54

Moj sin već godinu dana muku muči sa jednom čibuljicom na licu. Pubertetlija, znamo kako to ide. Neki dan na ogledalu opet nešto pipka, cijedi.... a ja mu rekoh pusti više Aldina, proći će. On me čudno pogleda. Čiba će i proći ali naš Aldin je vječan
05. - 07. Oktobar 1992

blue sky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue sky » 24 okt 2015, 11:17

milanribar je napisao/la:
Genie je napisao/la:100% si u pravu, zadnji put je zadnje što si uradio prije smrti, a kod živih ljudi se kaže posljednji put jer poslije toga ima i drugi put. Ako nastaviš, banovaće i tebe i mene jer pišemo na temi FK Željezničar a ne na temi gramatike!

Pa ti si pokrenuo pricu ko je ko. Meni iskreno libo neka stvar s kojeg si ti nika pisao prije niti bi se bavio s tim, pogotovo me ne zanima kako se zoves. Ovdje je nekim blentama bitnije od toga sto ce se baviti ko pise s kojeg nika nego da napisu neku istinu u vezi kluba. Ja sam zaljepio cinjenicu koja je izasla u avazu uj novinama koju vidi 100.000 ljudi i to samo prenio ovdje. Da bi se naslo par onih pametnih forumasa koji toboze sve znaju da to nije istina i da sam ja aldin, to je taj mozak. Da ne idemo dalje samo da se zna o cemu se radi. Znaci nisam ja pisao nesto sto nije vezano za Zelju niti se bavim ko se kako zove.A to je nesto slicno s tim u pravu se gdje se lik 2 stranice pravi pametan da je to ispravno upravu jer je upravu.

Kakvo je stanje u klubu je pokazatalj broj gledalaca a ne aldin, ti i polotroni koji sire laze mjesecima.

Evo dole momak dzole pise svoj stav kakav je god i neces nikad od momka vidjeti da pise aldin, cupacps, kunto panto. Da je vise takvih momaka komunikacija bi bila bolja, a kad moras jedne te iste blente citirat istim stvarima dode do ovog, a uzrok su oni jer bave nebitnim stvarima.
A avaz mi je mjerodavan ko risto djogo

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 11:23

Jarane nije ovo izmisljenja prica, ono sto je bilo na sudenju je preneseno jbt pa zar stvarno se treba crtati. Sta ima veze jel avaz, kriminalac, da je sve ok kako vi predstavljate ne bi se desilo sranje. Par dezurni budala uvijel sve znaji.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 24 okt 2015, 11:24

dejavu je napisao/la:
jeza...SWRA

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 okt 2015, 11:37

cikazubo je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
jeza...SWRA
Jarane brada mi se najezila SWRA

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 okt 2015, 11:39

The South will rise again!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 okt 2015, 11:55

Izgleda dobro Tiagu ide bosanski, bio je na pressu :mrgreen: jedva cekam video
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 24 okt 2015, 12:07

dejavu je napisao/la:
ah covjece, kakva jezaa...
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 okt 2015, 12:30

dejavu je napisao/la:
tekst :tokralju: video :thumbup:

A sutra aBd ocekujem jednu dobru tekmu i naravno nasu pobjedu.Nadam se samo da Enis nece biti lijevo i da ce Mladenovic igrati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 24 okt 2015, 12:53

Sutra tekma, veoma, veoma vazna...Nece biti lako, Celik ima solidnu ekipicu, mogu nam zagorcati zivot ako ne budemo pravi, ako ne budemo na 120 posto...Mladenovic ne igra, Memija najvjerovatnije isto tako...Treba nam dobar start utakmice, treba nam i koliko toliko neka podrska s tribine...Ako dobijemo otvaraju nem se ponovno neka mala vrata za proboj ka vrhu...Kao sto Edis rece ponoviti dio stvari s treninga i bit ce ok...Zato sutra cvrsto, jako sa malo brzim protokom i imat cemo, sigurno, 6-7 dobrih prilika...Nadam se samo da cemo 1-2 iskoristiti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 19 gostiju.