Misliš li da su stvoreni jedno za drugo?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne igraj se insajdera kad svi znamo da to nisi. Postovi su ti na granici trolanja.benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Posto si ti procitao brdo knjiga,u koju ljubavnu pricu bi se najbolje uklopili kapiten i Hrustemovic?High je napisao/la:Misliš li da su stvoreni jedno za drugo?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja se ne sikiram u vezi Duljevića, Faruk Ihtijarević je rekao da ukoliko ne dođe konkretna ponuda da ne vidi razlog da Duljević ostane i potpiše produženje ugovora. 
benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Mislim da nije uredu ovako pricati i siriti neku pricu,ne kazem da ja nesto znam ali nesto ti ne vjerujem ali ovakvom pricom nanosis stetu i klubu za koji navijas.Ja ne znam ko ovkve price poteze i odakle krecu ,a u jedjen sam da su to lazi.Isto kao sto se povlaci prica da nemamo para ,zato sto nismo dovodili 10 igraca u ovom prelaznom roku.A najvece pojacanje u ovom prelaznom roku bice zadrzavanje svih igraca,a po meni ako ne mozemo dovesti neke od ovih top igraca ne treba nikog ni dovoditi,tu mislim na Stojceva ,Ordagica itd.Za ovog Livaka i nisam nesto jer sam misljenja da ako je stranac treba biti 2 ili 3 puta bolji od ovih da bi zasluzio da nosi dres Sarajeva,a on to nije a mozda grijesim ali hajmo vjerovati Cali i ss.
Ima on puno rada pred sobom, mora fizicki ojacat dosta , moras dosta moci podnijeti za spica koji se bazira na finisera(unutar 16m) tehniku i ostalo ne moze sada puno podici, ali snagu moze...Evander je napisao/la:Ako od ovog momka ne uspijemo napraviti igraca, onda smo fakat nesposobni debili.
http://abola.pt/clubes/ver.aspx?id=651155
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaci i Hrustemovic ide u HSV?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Duljevic hoce klauzulu da i Rustem ide s njim.Evander je napisao/la:Znaci i Hrustemovic ide u HSV?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A kako on zna da ima ponuda? Sta fali viberu? Da zakazuje sastanak ako on treba uraditi nesto za PR kluba, slikat se s navijacem? Pa Ronalda ne ninaju toliko....ma da ga je utopit pa samo najbolje o njemu da pricamo...benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kasne rijeci koje izgovoris preko viberaDenchiNL je napisao/la:A kako on zna da ima ponuda? Sta fali viberu? Da zakazuje sastanak ako on treba uraditi nesto za PR kluba, slikat se s navijacem? Pa Ronalda ne ninaju toliko....benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://www.telegraf.rs/vesti/1575604-na ... njega-fotoBesic je napisao/la:Posto si ti procitao brdo knjiga,u koju ljubavnu pricu bi se najbolje uklopili kapiten i Hrustemovic?High je napisao/la:Misliš li da su stvoreni jedno za drugo?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
Hrustem će na kraju završiti kao Laza.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima LelicBenkara21 je napisao/la:@kinosvra imal' na vidiku koga?
Za Handzica ne vjerujem a Obradovic i Ordaga nece doci sigurno ovaj prelazni rok.MACMUDAN je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Neće sad Stojcev doći niti je u igri, mozda na ljeto ali sad neće sigurno.
E ****a Handzic ,Obradovic,Ordagic?Babuka najavljuje ovu zadnju dvojicu
A koliko znam Cala hoce brzog spica a ne sidrasa ko Handzic i Obrad.
kinosvra je napisao/la:Ima LelicBenkara21 je napisao/la:@kinosvra imal' na vidiku koga?![]()
Nisam nesto ni za Lelica ,ali eto hajmo vjerovati Cali.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Amer Bekickinosvra je napisao/la:Za Handzica ne vjerujem a Obradovic i Ordaga nece doci sigurno ovaj prelazni rok.MACMUDAN je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Neće sad Stojcev doći niti je u igri, mozda na ljeto ali sad neće sigurno.
ZZ
Znaci nemamo vise imena da se nadamo i da nagadjamokinosvra je napisao/la:Za Handzica ne vjerujem a Obradovic i Ordaga nece doci sigurno ovaj prelazni rok.MACMUDAN je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Neće sad Stojcev doći niti je u igri, mozda na ljeto ali sad neće sigurno.
Moze Liivak biti napadac

Jazuk ga je tu metnuti.Lakoste je napisao/la:Moze Liivak biti napadac![]()
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako je zaista dobar onda ga treba iskoristiti na prirodnoj poziciji, a ne da ga upropastimo i da samo pokaže polovicu od onoga što zna..Lakoste je napisao/la:Moze Liivak biti napadac![]()
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 23 gosta.