Hahahahhaha dobar dobar11plavih1992 je napisao/la:Moj sin već godinu dana muku muči sa jednom čibuljicom na licu. Pubertetlija, znamo kako to ide. Neki dan na ogledalu opet nešto pipka, cijedi.... a ja mu rekoh pusti više Aldina, proći će. On me čudno pogleda. Čiba će i proći ali naš Aldin je vječan
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
ovo jeste rečeno na suđenju. ali frajer je ubica i narkoman, i to koji se brani od dugogodišnje robije. ne baš pravi kontekst za govoriti istinu i samo istinu...
Što bi rekao Karkin, sud je tu da se laže.ChWilla je napisao/la:ovo jeste rečeno na suđenju. ali frajer je ubica i narkoman, i to koji se brani od dugogodišnje robije. ne baš pravi kontekst za govoriti istinu i samo istinu...

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pa u svojoj stvari imaš pravo i lagati i uskratiti odgovore koji bi te optužili.
Sutra pobjeda, naravno i jedna fina igra
Pa dobro, u najmanju ruku djeluje sumnjivo zato što je to uopšte pomenuo, dok sa druge strane ovaj drugi to uopšte nije negirao, ako se ne varam (površno sam čitao članak). Ne znam kakve su mu namjere i da li je istina ili laž, ali šteta je, samom sumnjom u sve to, nanesena našem klubu.
Što se tekme tiče ... Raduje i to da smo u utakmici sa GOŠKom konstantno stvarali pritisak (što nismo odavno) i uspjevali smo nametati svoju igru. Nije izgledalo pretjerano lijepo, uigrano i sl. ali se vidi napredak. Definitivno ovo sa Edisom je odličan potez uprave, iako sam na prvu bio sumnjičav. On je donio to nešto što je falilo da izgledamo ozbiljnije, bar meni tako izgleda.
Čelik se branio i protiv Slobode na Bilinom, ne vidim razlog zašto ne bi i sutra. Igraju na kontre, kroz sredinu, direktno idu na štopere. Tu smo mi najjači, Bogdanović je protiv GOŠKa bio strašan, jedan od najboljih na terenu (da mi je neko govorio da ću ga nekad hvaliti, slatko bi mu se nasmijao). Imamo vjerovatno jedan od najboljih štoperskih parova lige, tako da se nadam da se nećemo mnogo patiti. Iako je Čelik jedan odličan tim, vjerujem u pobjedu sutra, laganije nego smo navikli!
Što se tekme tiče ... Raduje i to da smo u utakmici sa GOŠKom konstantno stvarali pritisak (što nismo odavno) i uspjevali smo nametati svoju igru. Nije izgledalo pretjerano lijepo, uigrano i sl. ali se vidi napredak. Definitivno ovo sa Edisom je odličan potez uprave, iako sam na prvu bio sumnjičav. On je donio to nešto što je falilo da izgledamo ozbiljnije, bar meni tako izgleda.
Čelik se branio i protiv Slobode na Bilinom, ne vidim razlog zašto ne bi i sutra. Igraju na kontre, kroz sredinu, direktno idu na štopere. Tu smo mi najjači, Bogdanović je protiv GOŠKa bio strašan, jedan od najboljih na terenu (da mi je neko govorio da ću ga nekad hvaliti, slatko bi mu se nasmijao). Imamo vjerovatno jedan od najboljih štoperskih parova lige, tako da se nadam da se nećemo mnogo patiti. Iako je Čelik jedan odličan tim, vjerujem u pobjedu sutra, laganije nego smo navikli!
eto čak i da jeste, to je smiješno spram ljudskog života. tu je šteta napravljena. utakmice se namještaju svako kolo, namještaju se i u pravim državama. ali da navijač bude ubijen u udruženju navijača od "svojih"...to je već malo veći negativni kuriozitet i presedan. to zvuči k'o nešto iz brazila ili kolumbije.
Naravno, ne bih ulazio u to, samo sam mislio na ovaj dio zbog kojeg se i vodi diskusija ovdje.
mislim bilo je riječ o tekmi gdje smo mi gurali za titulu, a oni nisu mogli ni gore ni dole. namještena za nas očito nije bila jer je nismo dobili, a zašto bi bila namještena za njih?
Kladionica, ne pada mi ništa drugo na pamet, njima je samo novac bitan. Po meni, nas je ta utakmica (zajedno sa derbijem na Grbi) koštala možda i titule. Ali ne treba više o tome, to je samo priča rekla-kazala, tako da nema nikakve osnove dalje diskutovati.
-
- Kontakt:
[quote="shzna"]The South will rise again

Moramo se pomiriti sa tim da smo mi ispali iz borbe za titulu. Treba probati nesto kroz kup i to je to. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Znači li to sad da su i ovi sa ss. ba gnjide...milanribar je napisao/la:Normalno da je bitno jer je uprava dopustila da se ovo radi. Sto znaci ako dopustis nesto klosarima onda si ti isti klosar kao oni.
Mi se borimo tad za titulu, raja se nada pobjedi a oni stimaju ili pokusavaju. Bas nije slucajno da Hasanovic tu utakmicu fuli prazan gol, da malo poslije toga biva otjeran kao par njegovih suigraca i naravno da ne zaboravimo bombe po Grbavici. Onda dode neko napise sve je ok, koga briga sta narkoman govori. A ovamo to citaju ljudi i ugled kluba srozaju na niske grane. Sve je dobro ...
Da hoće ovi fenjerasi da zabiju po 1-2,3 gola. Bilo bi super
-
- Kontakt:
Dok ima matematike ima i tituleAsharaK je napisao/la:Moramo se pomiriti sa tim da smo mi ispali iz borbe za titulu. Treba probati nesto kroz kup i to je to.
Da je ostalo jedno kolo a mi na -3, da igramo sa 6 juniora, 2 kadeta, 2 pionira i Livajom protiv bilo koga, protiv sudija, protiv Saveza, sa gol razlikom -9, ja vidim titulu
05. - 07. Oktobar 1992
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja vise vjerujem ove sezone da mozemo do titule nego sto sam vjerovao 2010., cak i poslije sirokog brijega... polako... sve ce doci na svoje... jedan trofej ove sezone uzimamo sigurno... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.