FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 17 jan 2017, 13:43

e cuj zove ga na viber hahahahaahahahahah mozda je dulja focak pa konta da ce trosit hahahahahaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 jan 2017, 13:44

Treba hilmo uvesti tiraniju na forumu. Zabranjeno vrijedjanje i ismijavanje igraca, zabranjeno glumiti laznog insajdera, zabranjeno pisati o djevojkama fudbalera. Samo da se pise o Sarajevu. Tema bi bila daleko kvalitetnija jer je sad odron teski.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2017, 14:04

Lakoste je napisao/la:Treba hilmo uvesti tiraniju na forumu. Zabranjeno vrijedjanje i ismijavanje igraca, zabranjeno glumiti laznog insajdera, zabranjeno pisati o djevojkama fudbalera. Samo da se pise o Sarajevu. Tema bi bila daleko kvalitetnija jer je sad odron teski.
Tiranija nikom nikad dobrog nije donijela. Za malo konstruktivniju raspravu moramo se svi malo portuditi, ima ovih koji pišu gluposti, njih treba malo ignorisati a ne ulaziti u rasprave jer onda to vodi u novu raspravu i sve tako u krug.

Trabamo slijediti primjer @septere, @sabinha i nekoliko ovih novih, prije svega @hzzavidovići i sve će biti ok.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jan 2017, 14:10

@hilmo :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 17 jan 2017, 14:22

farukzidane je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:moze li neko potvrditi da je ibrakovic menadzer malom hadzicu!?
Da, ibrak mu je menadzer, sto...
nista, samo provjeravam izvor. dobro ga je onda ibrak ovjerio...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2017, 14:24

Pametan je on jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jan 2017, 14:25

Neko spomenu da probamo s dva špica. Teško vala s ovom postavom. Prvo, gubimo jednog jakog krilnog/desetku u startnih 11, a drugo, za tu formaciju treba ubitačna veza, jedan da trči za trojicu i drugi da bude k'o Lampard, da ima i tehniku i pas, i da može trčat'. Niko od naših veznjaka ne odgovara tim profilima. Po meni bi bilo bolje da ih kombinujemo, sjetite se utakmice protiv Mladosti kad Merso nije igrao. Više se igralo po zemlji, slale se lopte u prostor, kružilo se oko 16terca... tu bi Hadžić mogao odigrat svoju ulogu. Kad je Merso tu igra se na klasično bunarenje. Još ako Liivak znadne ubacit' kako Bog zapovijeda, Ahmetu treba neko da ga non stop hrani takvim centaršutevima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 17 jan 2017, 14:26

zlo87 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Svaka cast igracima i strucnom stabu! PONOS!

@zlo87, mozes li mi reci kakav je bio Gljiva ako si ga upratio?
ne mogu ti nista tacno reci, nisam ga bas upratio
:lol: :rol:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 17 jan 2017, 14:28

Sabinho je napisao/la:Imam osjecaj (nevezano za bilo kakve informacije koje kruze) da ovo sa Duljevicem nece na dobro. Imas igraca kojem se sigurno ide (sto je prirodno i ocekivano), i ljude koji trebaju pregovarati sa tim igracem, a koji sigurno ne ulijevaju tako puno povjerenja i ne cini se da bas najbolje znaju sta rade.
ide momku na zivce sto se bruka delegata hoce ugraditi u transfer, a njemu je u interesu da iskljucivo profitiraju on i klub.

ovo za lelica sto pise balkanfans je tu i tamo tacno. olimpic ce dobiti sicu na ruke, ali sarajevo nece traziti skolarinu za dvojicu nasih igraca koji su u olimpicu, plus ce preuzeti 8 milja nijazov dug prema hebibovicu.

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 17 jan 2017, 14:32

hilmo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Treba hilmo uvesti tiraniju na forumu. Zabranjeno vrijedjanje i ismijavanje igraca, zabranjeno glumiti laznog insajdera, zabranjeno pisati o djevojkama fudbalera. Samo da se pise o Sarajevu. Tema bi bila daleko kvalitetnija jer je sad odron teski.
Tiranija nikom nikad dobrog nije donijela. Za malo konstruktivniju raspravu moramo se svi malo portuditi, ima ovih koji pišu gluposti, njih treba malo ignorisati a ne ulaziti u rasprave jer onda to vodi u novu raspravu i sve tako u krug.

Trabamo slijediti primjer @septere, @sabinha i nekoliko ovih novih, prije svega @hzzavidovići i sve će biti ok.
Hvala Hilmo, moramo biti svjesni da smo svi navikli dok je Ibrak bio po milion imena i igrača se dovodilo u klub i u vezu sa dolaskom i tako je bilo na forumu koji sam ovdje čitao. A nekako sad sam više uzbuđen i jedva čekam te prijateljske i pojačanja jer će vjerovatno biti neki kvalitet. Ova situacija sa Duljom nije baš najbolja, ali teško da klub može raditi protiv sebe. Svi bi volili da produži on bar na 3 godine i da igra bar kao kraj polusezone. Nadam se da će nam sportsport omogućiti prenose iz Hercegovine. Da li nam Aco može dati neku naznaku vezano toga?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2017, 14:40

Po meni situacija sa Duljevićem će završiti ovako:
Neće u ovom prelaznom nigdje otići, neće produžiti ugovor i na ljeto ode džaba. Što se tiče njegovih igara na proljeće očeujem bar pola utakmica, tj. ovo do kraja regularnog dijela i 1/3 doigravanja, odigra onako kako najbolje zna. A onda vjerovatni pad i klupa jer će se čuvati za novi klub.
Gnjev navijača.

Crnkića i Saida kao nosioce igre sa Mihojevićem.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 17 jan 2017, 14:45

Hadzicu nije menadzer Ibrakovic, on je menadzer Veladzicu i Sadikuu.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2017, 14:46

Mozda je njemu porodica zasluzna za te stvari?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jan 2017, 14:49

hilmo je napisao/la:Po meni situacija sa Duljevićem će završiti ovako:
Neće u ovom prelaznom nigdje otići, neće produžiti ugovor i na ljeto ode džaba. Što se tiče njegovih igara na proljeće očeujem bar pola utakmica, tj. ovo do kraja regularnog dijela i 1/3 doigravanja, odigra onako kako najbolje zna. A onda vjerovatni pad i klupa jer će se čuvati za novi klub.
Gnjev navijača.

Crnkića i Saida kao nosioce igre sa Mihojevićem.
Vrlo moguće. Ako ne produži jasno je da će se čuvat' i izbjegavat duele. Trebamo promijenit kapitena, al' sad fakat nekog starijeg s autoritetom, nekog ko će znat' povest ekipu pred sjever poslije svake utakmice. Ja bih najradije Pavlovića ili Ahmetovića, može i Perica ako bude standardan, ovako u rotaciji ne bi išlo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 17 jan 2017, 14:52

Coromandel je napisao/la:
ovo za lelica sto pise balkanfans je tu i tamo tacno. olimpic ce dobiti sicu na ruke, ali sarajevo nece traziti skolarinu za dvojicu nasih igraca koji su u olimpicu, plus ce preuzeti 8 milja nijazov dug prema hebibovicu.
Mislim da se "školarina" plaća tek u slučaju potpisivanja profesionalnih ugovora. Koliko znam, većina Olimpicovih ugovora, pogotovo s omladincima, je amaterska. Onda nisam siguran ni da je Olimpic plaćao Hebibovića dok je bio na posudbi. Taj dug su možda premije? Ne kažem da iznosiš neistinu samo sam skeptičan iz navedenih razloga.

@franklampard - ja sam čuo da je svim igračima koji su bili dio naše kadetske reprezentativne selekcije i koji su igrali u Azerbejdžanu (mislim samo na igrače Sarajeva) Ibraković agent. To bi @aleksandar_veliki morao znati.

@hilmo - Mihojević je budućnost kluba. Crnkić nas je sve najprijatnije iznenadio i obzirom da se već adaptirao na naše terene očekujem da nastavi igrati u dobroj formi :thumbup: .
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 17 jan 2017, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jan 2017, 14:53

Duljević ako sad ne pređe za neko obeštećenje, ako ne potpiše novi ugovor s nama, ode đaba negdje, Ćala ga neće stavljati da igra u prvih 11, to je logično nekako. Razlog je što se on neće truditi, čuvat će se za novu sredinu, a ekipa se mora uigravati za evropu aBd. Nema se potrebe graditi ekipu oko igrača ako se zna da ide negdje drugo. Tako da mu je klupa ili prije tribina.

Ovo se treba ''zahvaliti'' bivšim klocevima u upravi oko produženja ugovora, kao i sadašnjim koji nisu u stanju da nađu zajednički jezik i da ga tuhnu za neku lovu. Ovi prvi nezainteresovanost, ovi drugi nesposobnost.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jan 2017, 14:57

Sto je to loginco? ima lik ugovor i nek igra. ako se ne trudi svaki put 500 KM kazna i to je to. ako hoce da se cuva za novi klub nek plati i nek ide u .....

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jan 2017, 15:03

Jest ima ugovor do 30.6.2017, al on igro ili sjedio na klupi ili tribinama, njemu svejdno ide redovna plata. Vazda se može vaditi na lošu formu, loša sprema ili čak u najgorem slučaju da se zakači. Dulji nije mana ni sekunde, i on se bezobrazno i nezahvalno postavio prema klubu na ovaj način, koji ga je digo visoko.

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 17 jan 2017, 15:05

hilmo je napisao/la:

Haj mogu razumiti kad Kenco provali da dolazi ovaj ili onaj,ali kad pocne govoriti kolika je komr plata ,lafo frajer nabroji desetorici nasih igraca kolike su plate,pa t9 ne zna ni zena koja radi u racunovodstvu ,ili kaze doso Estonac trazi 2000 platu hahahahahhahaa,pa kod nas ekonom toliko ima,a u Estoniji to zaradi za sedmicu da nista ne radi.Ili ovaj kad pocne ovo za Dulju da siri lazi i da pise gluposti cuj zove ga na viber ,ovo Hilmo moras sanlcionisati,da bez ijednog dokaza pise ove nebuloze

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jan 2017, 15:11

@MortemHZ Jesi bio na treningu?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kupus army, MSOZ101, pitar9876, Vanja8 i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []