i ja isto da podignem tiketNYKnicks Fan je napisao/la:Bas se veselim utakmici New York Knicks vs. Washington Wizards

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i ja isto da podignem tiketNYKnicks Fan je napisao/la:Bas se veselim utakmici New York Knicks vs. Washington Wizards
Nije bilo tesko pogodit ko ce da me citira.alfarouqaminu je napisao/la:i ja isto da podignem tiketNYKnicks Fan je napisao/la:Bas se veselim utakmici New York Knicks vs. Washington Wizards
legenda reala je napisao/la:SINGLE
20:00 Sittard - Almere 1 2.40![]()
SINGLE
21:00 Ath.Bilbao - Hercules 1 1.80![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:@Sanchez, 24 minute.
uh jbt, puno vas...ako ne prođe, lagano da se logout sa forumaGodfather je napisao/la:
Ispraticu i ja s cvajom pa sta dragi Bog da...makar za njonju da umanjim minus...
NYKnicks Fan je napisao/la:Nije bilo tesko pogodit ko ce da me citira.alfarouqaminu je napisao/la:i ja isto da podignem tiketNYKnicks Fan je napisao/la:Bas se veselim utakmici New York Knicks vs. Washington Wizards
Cujemo se vcrs tokom noci.
Ma ne sikiraj se...Sta god da odigram ne ide...Pa da probam sad i sa prepisivanjemmandraX je napisao/la:uh jbt, puno vas...ako ne prođe, lagano da se logout sa forumaGodfather je napisao/la:
Ispraticu i ja s cvajom pa sta dragi Bog da...makar za njonju da umanjim minus...![]()
'ajde de, sretno namGodfather je napisao/la:
Ma ne sikiraj se...Sta god da odigram ne ide...Pa da probam sad i sa prepisivanjem...Mozda upali...
mandraX je napisao/la:'ajde de, sretno namGodfather je napisao/la:
Ma ne sikiraj se...Sta god da odigram ne ide...Pa da probam sad i sa prepisivanjem...Mozda upali...
to nije kao sto ovi gore izbacuju, neka "dojava", niđe veze
čista analiza i praćenje istih klubova duže vrijeme
Pa kolko sam uspio da upratim za ovo kratko vrijeme na forumu, imas dosta dobre analize pa cu da te poslusam...mandraX je napisao/la:'ajde de, sretno namGodfather je napisao/la:
svakog poslusaj,al legendu nemoj,nema veze sa kladjomGodfather je napisao/la:Pa kolko sam uspio da upratim za ovo kratko vrijeme na forumu, imas dosta dobre analize pa cu da te poslusam...mandraX je napisao/la:'ajde de, sretno namGodfather je napisao/la:
![]()
Pametno za Medvjede, Luton - tu sam 'ajmo reci najsigurniji, nemogu dvije zaredom kiksati kući, "pali" su na treće mjesto, zaista u njih sam manje više najsigurniji...a ova dva para na golove, po statistici bi trebali ići over, a sad, da sam ubijeđen - nisam...odakle da ja znam hoće li oni biti raspoloženi sutra za igru i slično tome...ponavljam, po statistici bi trebali ići over, Sarpsborg - prvi na tabeli, tim koji najviše golova po meču daje u ligi, Asker - u dnu tabele, tim koji ubjedljivo najviše golova prima u ligilegenda reala je napisao/la:
ma jesu li sigurni ovi više na golove ,a Medveščak ću kp1(osiguram se )Luton bi trebo iako ovi engleski niželigaši nisu normalni
salim se legendo,ti si najbolji kladionicar,al posle harrya,jbg harry je tata ovde svimalegenda reala je napisao/la:hajde alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,idi tamo na teme Chat ili NBA ,ovaj ili onaj forumaš,ovo ili ono ,šta mislite o osobi iznad itd ,ova nije za tebe ,u Kanadi nema kladionica a i maloljetnicima zabranjen ulazak u![]()
![]()
![]()
![]()
mandraX je napisao/la:Pametno za Medvjede, Luton - tu sam 'ajmo reci najsigurniji, nemogu dvije zaredom kiksati kući, "pali" su na treće mjesto, zaista u njih sam manje više najsigurniji...a ova dva para na golove, po statistici bi trebali ići over, a sad, da sam ubijeđen - nisam...odakle da ja znam hoće li oni biti raspoloženi sutra za igru i slično tome...ponavljam, po statistici bi trebali ići over, Sarpsborg - prvi na tabeli, tim koji najviše golova po meču daje u ligi, Asker - u dnu tabele, tim koji ubjedljivo najviše golova prima u ligilegenda reala je napisao/la:
ma jesu li sigurni ovi više na golove ,a Medveščak ću kp1(osiguram se )Luton bi trebo iako ovi engleski niželigaši nisu normalni![]()
P.S. Ta Olimpija što igra protiv Medvjeda, ubjedljivo najgora gostujuća ekipa u ligi. Medvjedi su ih zadnju kući dobili 7 : 1![]()
Nemora me niko ispratiti, ne tjeram nikoga, samo kažem, po mojoj analizi i praćenju ovih klubova, ovo bi trebalo sutra izaći
Admir_Sa je napisao/la:imam nesh za veceras
randolph zach preko 20
carter vince preko 17
brand elton preko 14
minesota-houston preko 117 ili 118 mrsko mi trazit listic
Ja mislim da ovo pise dobra gudra , ne vjerujem da je cist ovako dosadanmandraX je napisao/la:kako si naporan jebote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.