Mislim da je Pidro puno bolji od njega.hilmo je napisao/la:Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
Zaboravio si dodati još samo Rastodera na lijevog beka.
btw. Baš me interesuje šta se sa njim planira, nije kod nas dobio priliku, a ugovor mu ističe na ljeto. Nešto nisam optimista da će ga pprodužiti. A dobar je bio u mlađim kategorijama. Šteta što smo mi uvijek pod imperativom rezultata i nismo mu dali pravu priliku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Orangina je nas navijac

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ne znam. Na Pidri je da se dokaže i nametne, ono što znam da je momak 1/1, vrijedan..MACMUDAN je napisao/la: Mislim da je Pidro puno bolji od njega.
A Hamza valjda ode na kontrolu neku.
hilmo je napisao/la:A ne znam. Na Pidri je da se dokaže i nametne, ono što znam da je momak 1/1, vrijedan..MACMUDAN je napisao/la: Mislim da je Pidro puno bolji od njega.
A Hamza valjda ode na kontrolu neku.
Aha kontam gdje ode u jeku priprema,je li ono neko sto je gledo treninge reko da ga je vidio da igra kad su igrali medjusobno ili citavo vrijeme trckara i ppsebno trenira?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hladno haha, pa dobro.. iskren da budem ne ocekujem ni ja ali lijepo je zazeliti dobrodoslicu nasem novom igracu, ipak ce igrati za nas klub.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
U koliko je danas trening?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam nekulturan, ili mozda samo razocaran. Sanjine dobrodosao, da se radujemo zajedno na kraju sezoneMortemHz je napisao/la:Hladno haha, pa dobro.. iskren da budem ne ocekujem ni ja ali lijepo je zazeliti dobrodoslicu nasem novom igracu, ipak ce igrati za nas klub.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
a zašto ne očekuješ ništa momak je mlad i prošao je školu inostranih klubova ako ne očekuješ ništa od njega onda i ne vjeruješ čali jer bez njegovog znanja on nije dovedenSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
Hilmo jedan centralni se mora dovesti. Gledam i kontam, uredu Mihojevic, Ivetic, Rustemovic mogu pokriti centralnog sa odbrambenim zadatcima Saric i Radovac su kao klasicni centralni pa mozda ima logike sto se trazi tip igraca Stojceva koji ce biti cmf ali nsa zadatkom da pomaze sredini. Mozda Cala nema u planu vise da igra sa slobodnom desetkom (Harisom), vec se ima u namjeri ponoviti formacija sa sredinom u vidu Gojko, Samir (u formi), Stojcev, kao u tekmi protiv Borusije, Borca u Banja Luci.hilmo je napisao/la:Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
Zaboravio si dodati još samo Rastodera na lijevog beka.
btw. Baš me interesuje šta se sa njim planira, nije kod nas dobio priliku, a ugovor mu ističe na ljeto. Nešto nisam optimista da će ga pprodužiti. A dobar je bio u mlađim kategorijama. Šteta što smo mi uvijek pod imperativom rezultata i nismo mu dali pravu priliku.
Ma mislim da se na Rastodera, Gljivu i ostale na racuna bas toliko, zato ih nisam ni stavio. U svakom slucaju jedan centralni nam je neophodan.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Sram te bilo, neznalice.joker90 je napisao/la:Proklet bio na božić 2010. svako ko misli da se titula može napasti sa Edinom Dinom Hrustanovićem kao glavnom polugom veznog reda!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
fks74 je napisao/la:a zašto ne očekuješ ništa momak je mlad i prošao je školu inostranih klubova ako ne očekuješ ništa od njega onda i ne vjeruješ čali jer bez njegovog znanja on nije dovedenSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
fks74
Ima hejbet stvari da popravi u igri, u olimpiku mu je prolazilo jer jedini zna uzeti loptu i proci igraca. U sarajevu ce se morati podrediti timu, morat ce postati timski igrac. Ko ga je pratio u olimpiku zna o cemu pricam
Ima hejbet stvari da popravi u igri, u olimpiku mu je prolazilo jer jedini zna uzeti loptu i proci igraca. U sarajevu ce se morati podrediti timu, morat ce postati timski igrac. Ko ga je pratio u olimpiku zna o cemu pricam
Kako se sjećam, najavljeno je da će odigrati dvije utakmice u Čitluku, te će se poslije znati da li će se potpisati ugovor sa njim.pitic je napisao/la:Znači ponovno smo počeli davati ugovore na 3 godine, a Estonac će na probi provesti i više od 10 dana kako je na početku najavljeno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako i treba.haris004 je napisao/la:Kako se sjećam, najavljeno je da će odigrati dvije utakmice u Čitluku, te će se poslije znati da li će se potpisati ugovor sa njim.pitic je napisao/la:Znači ponovno smo počeli davati ugovore na 3 godine, a Estonac će na probi provesti i više od 10 dana kako je na početku najavljeno.
Pa zasto Benkin broj,znas li ti koji je to teret i odgovornost ,momcino?

lakše je se uklopiti u ekipu gdje imaš više dobrih igrača u olimpiku nije imao zato je i morao sam da igra barem mislim da je takoSarajlijica1946 je napisao/la:fks74
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidjet cemo, nisam ga proglasio flopom ako nemam neka ocekivanja od njega. Kakav mu je centarsut, nisam nesto vidio da nabacuje. Moze li dobaciti do Mersefks74 je napisao/la:lakše je se uklopiti u ekipu gdje imaš više dobrih igrača u olimpiku nije imao zato je i morao sam da igra barem mislim da je takoSarajlijica1946 je napisao/la:fks74
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije dobra nam ova transfer politika !!! Opet iste greske ponavljamo , jedini pravi put je dovoditi najbolje mlade igrace iz lige s njima osvajati trofeje i onda ih prodavati . to je jedino ispravno , ovo sad opet sti radimo nije dobro sam Ihtijarevic kaze Cala imao zelju za domacim igracima uprava to nije ispostovala sad se ide u potragu za polovnjacima iz srb i hrv i onim sto su slobodni .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.