a on je,vidim malo drukciji nick,kontam je li on,malo mi je trebalo da ga stignem
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
Prijedlog da napravite i muzicki kviz na koncept ovog filmskog.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- LlullSergio
- Kontakt:
Sjo filipa jes zajeban. Nije bio daleko od ovog 
Na početku "rage" zbog brzine, kasnije zbog nekih pitanja.
Ali generalno ovo sa brzinom treba ukinuti. Mada vjerujem da dosta ljudi i ne vidi tu opciju kad pravi.
Dobar inače.
Ali generalno ovo sa brzinom treba ukinuti. Mada vjerujem da dosta ljudi i ne vidi tu opciju kad pravi.
Dobar inače.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Donnie Darko
- Kontakt:
Može i o videoigrama.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kakva je ovo treba?haris123456789 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:16moze prvo moj brzo ce....glavni gradovi 23.30
226180
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najzanimljiviji kviz do sada. Donči očekivano. Imao sam 2. mjesto jedno vrijeme al yebat ga, brzopletost me koštala. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sutra ide redemption od strane Jefthe.LlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:15@Kajzere gledaj Jefthe kako dere filmove, imamo jos jednu prednost. Nas dvojica smo tute, ja bio 19. sa 105 bodova.
Ja 20., 102 boda.
Drzao se u top 10 prvih 15-20-tak pitanja dok su bila laksa pitanja. Kasnije potonuo ko Titanic. Mada Don't breathe znam sigurno i fulam bezveze. Djangu isto znam da nisu ona prva dvojica i pozurim na Jacksona, bila bi barem dvojba da nisam pozurio.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 26 apr 2020, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
10. mjesto iako mi je film uz tenis najmrza kategorija od ovih sto se vrte po ovim kvizovima (hemiju i biologiju ne racunam jer prezirem te nauke)..... s obzirom da sam bio 30 i neki na domacim filmovima ovo je odlican rezultat... doduse pola stvari sam nabo jer nisam znao ni da postoje...
Pritisnuo filip na kraju, ali realno odrekao bih te se da te neko pobijedi u ovome
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja fulo Steve Jobsa J*** ti sumpor.
Remember, remember the 5th of November.
daj taj književni da vidimo ko nije prepisivao lektiru
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
haris123456789
- Kontakt:
Zadnja izmjena: haris123456789, dana/u 28 okt 2021, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra ide ako opet ne pokradu sve termine.
41.21.1.
Taman sam se ponadao da ću moći podj.ebavat Donniea dok si bio prviBoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:19Najzanimljiviji kviz do sada. Donči očekivano. Imao sam 2. mjesto jedno vrijeme al yebat ga, brzopletost me koštala.![]()
Moj biser je bio 12 gnjevnih ljudi, jos si po engleski glasno odgovorim i stisnem 8 
- LlullSergio
- Kontakt:
Poucan kviz, saznali smo da Katie Holmes posjeduje solidan par dojki

U 12 onda moj kviz. 30 pitanja, vecinom elektrotehnika. Ima par random pitanja na pocetku.
Kod: 206430
Kod: 206430
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.