Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
I ja nisam bio sretan nacinom na koji je otisao Tuchel strasno sam ga gotivio ali ono se nije moglo nastaviti.
Boehly je samo gresku napravio sto ga odmah nije najurio mada mozda je mislio da ne bi imao ledja navijaca jer ipak je covjek uzeo LP pa se cekao los niz da ga se rijesi. Pod gresku mislim na to da se jednostavno nisu slagali od pocetka iza kulisa i da je bezveze dovodio pojacanja covjeku kojeg nije imao namjeru ostaviti od pocetka.
Ovako je doveo trenera koji igra drugacije kad je sezona vec pocela i snalazi se bratko.
Potteru suditi na kraju sezone ne treba zaboraviti u kakvom je stanju ekipa bila kad je preuzeo.
Istina je da se neka pojacanja nisu snasla neki su povrijedjeni ali najveci problem je sterilan napad.
Odbrana kad je zdrava moze se tu napraviti zid jedan naravno James je tu najbitniji ali njegove povrede ubise i njega i nas.
Napad sa druge strane i zdrav i nezdrav je uzas isti igraci godinama isto igraju 3 razlicita lika pokusali da oni prorade.
Igramo pod Potterom lijepo na momente ima lijepih akcija ali dzaba pred golom isti ljudi.
Nkunku ce to promijeniti ali sta raditi ove sezone sta u januaru uraditi?
Da ne spominjem probleme na sredini nema prekvalitetnog igraca poslije Kove jer je Kante u bolnici non stop.
Gallaghera vise vidim prema naprijed iza napadaca ili tu negdje.
Cinjenica je da treba jos ulagati u ovu ekipu i to dosta posebno ako hoce da se igra visoki presing i neki tiki taka fazon.
Boehly je samo gresku napravio sto ga odmah nije najurio mada mozda je mislio da ne bi imao ledja navijaca jer ipak je covjek uzeo LP pa se cekao los niz da ga se rijesi. Pod gresku mislim na to da se jednostavno nisu slagali od pocetka iza kulisa i da je bezveze dovodio pojacanja covjeku kojeg nije imao namjeru ostaviti od pocetka.
Ovako je doveo trenera koji igra drugacije kad je sezona vec pocela i snalazi se bratko.
Potteru suditi na kraju sezone ne treba zaboraviti u kakvom je stanju ekipa bila kad je preuzeo.
Istina je da se neka pojacanja nisu snasla neki su povrijedjeni ali najveci problem je sterilan napad.
Odbrana kad je zdrava moze se tu napraviti zid jedan naravno James je tu najbitniji ali njegove povrede ubise i njega i nas.
Napad sa druge strane i zdrav i nezdrav je uzas isti igraci godinama isto igraju 3 razlicita lika pokusali da oni prorade.
Igramo pod Potterom lijepo na momente ima lijepih akcija ali dzaba pred golom isti ljudi.
Nkunku ce to promijeniti ali sta raditi ove sezone sta u januaru uraditi?
Da ne spominjem probleme na sredini nema prekvalitetnog igraca poslije Kove jer je Kante u bolnici non stop.
Gallaghera vise vidim prema naprijed iza napadaca ili tu negdje.
Cinjenica je da treba jos ulagati u ovu ekipu i to dosta posebno ako hoce da se igra visoki presing i neki tiki taka fazon.
Ne treba tu nista vise ulagat nego treba natjerat ljude u koje se ulozilo 300 miliona da igraju fudbal,a to treba da uradi menadzer.
Ne znam eto stvarno koga bi vi vise doveli da to pocne licit na nesto.
Ne znam eto stvarno koga bi vi vise doveli da to pocne licit na nesto.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako ne treba?
Ulozilo se jer smo izgubili bruku igraca vecina para na odbranu otisla.
U napad nista nismo ulozili samo Sterling a napad nam sterilan godinama odnosno nije ni blizu nivoa Liverpool i City.
Ne dovode Nkunkua bezveze.
Ja ne znam darkeru jel mi pratimo istu ekipu?
Fali nam i na sredini igrac ili dva. Imas Kovu i nikoga.
Jorgan ne moze tempo pratiti gallagher je za pozicije vise na terenu Ruben meh Kante u bolnici zakupio krilo citavo.
Prodati Pulisica Hakima i dovesti Nkunkua i napadaca ozbiljnog nekog i cao.
Na sredini hoce vec da se krpe u januaru spominje se dosta imena.
Ulozilo se jer smo izgubili bruku igraca vecina para na odbranu otisla.
U napad nista nismo ulozili samo Sterling a napad nam sterilan godinama odnosno nije ni blizu nivoa Liverpool i City.
Ne dovode Nkunkua bezveze.
Ja ne znam darkeru jel mi pratimo istu ekipu?
Fali nam i na sredini igrac ili dva. Imas Kovu i nikoga.
Jorgan ne moze tempo pratiti gallagher je za pozicije vise na terenu Ruben meh Kante u bolnici zakupio krilo citavo.
Prodati Pulisica Hakima i dovesti Nkunkua i napadaca ozbiljnog nekog i cao.
Na sredini hoce vec da se krpe u januaru spominje se dosta imena.
Mi svaku utakmicu koju pocnemo ne znamo gde se nalazimo do 25min,ma fale pojacanja i to dosta pojacanja ali trebaju te kupovine imati smisla i da se proceni da li se uklapaju u stil igre a ne da se gomilaju uz qrac i zauzimaju platni spisak.
- wadethegreat
- Kontakt:
Novi trener nove zamisli ni on sam ne zna sta bi igrao konsatntno mijenja u toku utakmice.
Samo treba vremena po meni ovu sezonu mu dati top 4 osigurati sto dalje u kupovima a sljedece ostrije suditi nakon sto dobije pojacanja i predsezonu.
Covjek je dosao iz picke materine trenirao neke amaterske ekipe i sa njima cuda radio ne mogu nikako da ga samatram bezveznim trenerom.
Ova sezona je ionako usrana od pocetka sto igrom sto nedovoljnim ulaganjima u napad odnosno gubljenjem vremena na pogresne igrace gdje smo na kraju izvisili.
Pa i sari je dosao i imao kul pricu iza sebe,ne mora da znaci da ce uraditi nesto vise sa nama.E sada zavisi od uprave sta hoce,ako zeli romanov recept smenjuj i juri trofeje onda nece dugo da opstane,na duze staze mozda i moze da bude dobar izbor.
Treba im sad De Zerbija uzeti i vratiti im ovu prevaru na klupu 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Volio bih da grijesim, ali i ako zna znanje mislim da se poter nece dugo zdrzat, vidjet cemo... Prema naprijed to ne izgleda lose, ali standarno realizacija kita. Nazad smo danas smijesni bili, doduse nismo imali ni srece u nekim situacijama. Mislim da nismo zasluzili ovako visok poraz. Sta je tu je, mora se do SP uzet sto je vise bodova moguce, pa na proljece napast LP.
RIP PROBISVJET
Pa moras izgledat lose nazad kad igras krila na wb pozicijama ili recimo RLC-a, te Cucurellu na cb. Evo recimo Cucurelli je ovo sigurno cetvrta ili peta utakmica kako pocinje na cb od kako je Potter dosao i mislim da je nakon prve svima bilo jasno da covjek tu ne moze igrat-osim Potteru. 5 u odbrani je itekako znalo posluzit ali nije ti formacija s kojom ce se uzet liga i to sto prije treba batalit ako se hoce bit konkurentno u narednih par godina.
Znaci imas cini mi se 7,8 odbrambenih igraca ukupno od kojih su trojica povrijedjeni i ti opet inzistiras na petorici pozadi.
Ugl Arsenal i Njukas slijede. Obzirom na forme timova i to da nam je Arsenal u zadnjih par godina postao neka vrsta bogey tima, tesko je bilo sta ocekivat.
Znaci imas cini mi se 7,8 odbrambenih igraca ukupno od kojih su trojica povrijedjeni i ti opet inzistiras na petorici pozadi.
Ugl Arsenal i Njukas slijede. Obzirom na forme timova i to da nam je Arsenal u zadnjih par godina postao neka vrsta bogey tima, tesko je bilo sta ocekivat.
Koliko li košta onak Leao iz Milana..jedini pravi upgrade...dečko zvijer...stara priča..ali jednostavno poslije Drogbe i donekle Coste nemamo pravog poentera..igrača koji može složiti 20 plus po sezoni..Nama Sterling prvi strijelac a dao gol ni mi se ne sjećamo kada...Haland čini mi se 17 komada a mi svi zajedno 17 komada i dođeš na ovo što imamo
- wadethegreat
- Kontakt:
Leao I Nkunku.
Jeste krilo Leao ali Mislim da ima sve i za napadaca. I Nkunku je fleksibilan. Dva strasna igraca nadam Se da ce prije SPa objaviti sluzbeno Nkunkua.
Direktni dribleri Brzi end product sve sto nemamo…
Jeste krilo Leao ali Mislim da ima sve i za napadaca. I Nkunku je fleksibilan. Dva strasna igraca nadam Se da ce prije SPa objaviti sluzbeno Nkunkua.
Direktni dribleri Brzi end product sve sto nemamo…
-
- Kontakt:
Kukurelja koji bi trenutno bio zamjena Estupianu u Brightonu je plaćen 65 miliona.
Igramo bez klasičnog napadača i bekova.
Iz nekog nepoznatog razloga RUBEN LOFTUS CHEEK je neizostavni dio startnih 11.
Thiago Silva od 50 godina najbolji stoper ekipe, iskeširaš za Koulibalya (jedno 5 godina prekasno), dok sa druge strane ne daš veći ugovor Rudigeru koji je bio stub prošle sezone.
Imamo dva golmana od kojih nijedan nije svjetska klasa, prepuni kikseva.
Također ne znam iz kojeg razloga su tu još uvijek Pulišić i Hakim, prvog u USA poslati, drugog u Maroko.
Izborit ćemo LP, jer je i konkurencija užasna ove godine za preostala dva mjesta (3. i 4.) - dakle imamo sreće, ali ovo je horor za pratiti trenutno.
Igramo bez klasičnog napadača i bekova.
Iz nekog nepoznatog razloga RUBEN LOFTUS CHEEK je neizostavni dio startnih 11.
Thiago Silva od 50 godina najbolji stoper ekipe, iskeširaš za Koulibalya (jedno 5 godina prekasno), dok sa druge strane ne daš veći ugovor Rudigeru koji je bio stub prošle sezone.
Imamo dva golmana od kojih nijedan nije svjetska klasa, prepuni kikseva.
Također ne znam iz kojeg razloga su tu još uvijek Pulišić i Hakim, prvog u USA poslati, drugog u Maroko.
Izborit ćemo LP, jer je i konkurencija užasna ove godine za preostala dva mjesta (3. i 4.) - dakle imamo sreće, ali ovo je horor za pratiti trenutno.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Niko ne krije da je uzas bio prelazni rok,zbog toga je i smenjeno dosta ljudi,ridiger nije hteo da ostane celsi mu je ponudio vise novca od reala,nije hteo da ostane,golmani brane odradjuju posao ne moze tako da se kaze,kada jedan padne u formi dodje drugi i brani neverovatno to nije problem,hteli su da prodaju i pulisica i zijeha ali vec si oterao lukakua i wernera ne mogu svi da odu u jednom roku.Na poteru je jedino da postavi igrace na svoje pozicije,pa ako nemas stopera uzmi iz mladog tima bolje ce da izgleda od nekih drugih igraca kojima to nije prirodna pozicija i ne mogu da je odrade.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nije istina to za Rudigera nego bivsa uprava na celu sa Marinom nije htjela da ga zadrzi covjek je bio spreman ostati to mu je bio prioritet.ZOGLI je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:29Niko ne krije da je uzas bio prelazni rok,zbog toga je i smenjeno dosta ljudi,ridiger nije hteo da ostane celsi mu je ponudio vise novca od reala,nije hteo da ostane,golmani brane odradjuju posao ne moze tako da se kaze,kada jedan padne u formi dodje drugi i brani neverovatno to nije problem,hteli su da prodaju i pulisica i zijeha ali vec si oterao lukakua i wernera ne mogu svi da odu u jednom roku.Na poteru je jedino da postavi igrace na svoje pozicije,pa ako nemas stopera uzmi iz mladog tima bolje ce da izgleda od nekih drugih igraca kojima to nije prirodna pozicija i ne mogu da je odrade.
Imas intervju sa njegovim menagerom.
Nebitno kako god to je posao bivse uprave ali tako je bilo.
Kepa je odlican ove sezone tako da ne znam otkud ta prica.
Radi se remont trebat ce nam jos jedan ljetni prelazni da se stvari ustabile.
Odraduje Boehly strukturu kluba tako da ici ce sve brze i bolje.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve su prilike da ovu sezonu završimo između 7.-10.mjesta. Ali hajd nismo dugo.
Nismo odavno EL osvojili.Pensioner26 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:55Sve su prilike da ovu sezonu završimo između 7.-10.mjesta. Ali hajd nismo dugo.

- Pensioner26
- Kontakt:
Neka, i to je za ljude.TheShed je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:00Nismo odavno EL osvojili.Pensioner26 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:55Sve su prilike da ovu sezonu završimo između 7.-10.mjesta. Ali hajd nismo dugo.![]()
![]()
Onaj debeli na posudbi u Interu se opet povrijedio.
Upakovaće ga u lijepi paketić s mašnom i poslati ga nazad u Chelsea na kraju sezone.
Upakovaće ga u lijepi paketić s mašnom i poslati ga nazad u Chelsea na kraju sezone.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Karma sta ces
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.