Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ssportasicaa_sa

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 12:35

Scof1eld je napisao/la:Reprezentativci BiH stajali su spremni za međusobnu utakmicu. Odjedanput je netko od igrača povikao:
- Šefe, nas je jedan manje...
Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao:
- Ajde, mali, ulazi u igru.
S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.
- Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen.
No nitko od reprezentativaca BiH nije mario, dečko je bio član momčadi kao i svaki drugi. U jednom trenutku 15-godišnji Alen dobio je loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao:
- Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol - sretno je izjavio Alen.
Sinu Ćirina prijatelja ovo nije prvi “nastup” za reprezentaciju BiH. Često mu Blažević, “trener svih trenera”, da priliku na treningu. Ovo je posve normalno u ovoj momčadi. Iako ih u subotu čeka vjerojatno najveća utakmica u povijesti, svi su opušteni u reprezentaciji.

Mogao si ljubavi jos malo vecim slovima pisati.. :mrgreen:

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 11 nov 2009, 12:36

ssportasicaa_sa je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Reprezentativci BiH stajali su spremni za međusobnu utakmicu. Odjedanput je netko od igrača povikao:
Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao:
S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.
- Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen.
No nitko od reprezentativaca BiH nije mario, dečko je bio član momčadi kao i svaki drugi. U jednom trenutku 15-godišnji Alen dobio je loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao:
- Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol - sretno je izjavio Alen.
Sinu Ćirina prijatelja ovo nije prvi “nastup” za reprezentaciju BiH. Često mu Blažević, “trener svih trenera”, da priliku na treningu. Ovo je posve normalno u ovoj momčadi. Iako ih u subotu čeka vjerojatno najveća utakmica u povijesti, svi su opušteni u reprezentaciji.

uze mi slova sa tastature :D (osim "ljubavi" naravno :D )
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 11 nov 2009, 12:36

begovic na golu je jedna od boljih cirinih odluka (ako se desi, naravno).hasagic jeste br.1 ali covjek ne igra a izgleda da bas i nije spreman. supic je u ovom trenutku u lošijoj poziciji. ako nista begovic brani a ROY KEANE ga hvali. ako stane na gol to ce biti nasa jedinica u iducih par godina.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 nov 2009, 12:37

et smanjeno je :D:D:D a jbg.. ovo moze samo u nasoj repki da se desi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 11 nov 2009, 12:45

evo jos jedne :D
[youtube][/youtube]
"Like a krme in Teheran."

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 12:50

Lejla eno ti salihovica na kompjuteru

sto posto ima msn :D

Da ga dodamo :lol: 8-)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 11 nov 2009, 12:51

na ss.ba kazu hasagic nije spreman a na reprezentacija. net da je spreman. e sada , kome vjerovati? nekako mi je nelogicno da info navecer bude ja nije spreman asutradan da je sve ok!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 11 nov 2009, 12:54

adn_sah je napisao/la:[youtube][/youtube]

Reko da se malo opustimo. nekako je atmosfera previse napeta. Ja sam se zaista najezio. Narocito ovaj prvi komentar EVO NOCI EVO LUDILA. Ja mislim da je to bilo protiv norveske
ovom covjeku treba dici spomenik!! i bas mi je zao sto vise nije na komentatorskoj poziciji!
ne znam zapravo ni da li je na tv uopste.. bitno je da je belmin karamehmedovic uvaliuo svoje veliko dupe kao direktor sportske redakcije na drzavnoj tv.. covjek koji je specijalista da prenose jedrenja, yebo te..
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 nov 2009, 12:54

Reko da se malo opustimo. nekako je atmosfera previse napeta. Ja sam se zaista najezio. Narocito ovaj prvi komentar EVO NOCI EVO LUDILA. Ja mislim da je to bilo protiv norveske
ubjedljivo najaci komentator steta sto ga sad nema

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 12:57

gibi72 je napisao/la:
ssportasicaa_sa je napisao/la:

uze mi slova sa tastature :D (osim "ljubavi" naravno :D )

Hahaha, citam ti misli..to nesto mora da znaci! :mrgreen:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 13:07

Hahaha, citam ti misli..to nesto mora da znaci! :mrgreen:[/quote][/quote]

Da niste rodjaci :P :mrgreen: po rijecima :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 nov 2009, 13:09

svaka čast za stavljanje ovog klipa, lijepo se prisjetiti nekih utakmica na kojima je baho bio komentator.....naježio sam se gledajući ovaj klip :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 13:14

TheManiacs je napisao/la:Hahaha, citam ti misli..to nesto mora da znaci! :mrgreen:
[/quote]

Da niste rodjaci :P :mrgreen: po rijecima :D[/quote]

Hahaha maniacs, mora da smo neka rodbina, jel' ? :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 13:18

Mirza_Hordas je napisao/la:

svaka čast za stavljanje ovog klipa, lijepo se prisjetiti nekih utakmica na kojima je baho bio komentator.....naježio sam se gledajući ovaj klip :D

Kao da smo tada igrali baraž, fakat je bilo ludo, a vazda po donjem dijelu tabele (izuzev Danske) :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 11 nov 2009, 13:20

Mogao si ljubavi jos malo vecim slovima pisati.. :mrgreen:[/quote]

uze mi slova sa tastature :D (osim "ljubavi" naravno :D )[/quote]

Hahaha, citam ti misli..to nesto mora da znaci! :mrgreen:[/quote]

Haj znaj, sve je moguće ;)
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

thwkiel
Kontakt:

Post Postao/la thwkiel » 11 nov 2009, 13:22

ima li neko frenkvencije ovi kanala
jel na ovim kanalima prenose utakmicu

ESPN Dos- ESPN Latin America-- MaXimo 2- MEGA Channel- RTP International (slobodan na Astri i Hotbirdu)- RTP Madeira- SuperSport 2 (DigitAlb)- SuperSport 3 (ZA)- SuperSport 3A- SuperSport 3N- TVi Portugal- TVR 1

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 nov 2009, 13:23

Ljudi.. jos tri dana.. uff ko' ce docekat'.. :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 11 nov 2009, 13:24

Baha i Marijan sada rade na Sport Arena televizij. I taj program ce od nove godine biti i kod nas, trenutno samo u srbiji. Njih dvojica komentarisu fudbalske utakmice. tako samo pricto u dnevnom avazu rije neke 2-3 sedmice

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 nov 2009, 13:29

Haha, najjace na svijetu kad smo dali gol Belgiji, na sta je Baho tada mislio pa je rekao "dvaaaaaa" umjesto "gol" :mrgreen: Uvijek se ovome mogu smijati, legenda lik :D
Support Velez, It's logical! ★

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 13:34

gibi72 je napisao/la:Mogao si ljubavi jos malo vecim slovima pisati.. :mrgreen:
uze mi slova sa tastature :D (osim "ljubavi" naravno :D )[/quote]

Hahaha, citam ti misli..to nesto mora da znaci! :mrgreen:[/quote]

Haj znaj, sve je moguće ;)[/quote]

Nikad' se ne zna ti iz Bihaca ... :D :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.