Bas. Isto ko da neko javi da je Sloga Doboj zainteresovana za njega. Nije zabranjeno bit zainteresovan, ali nije ni malac lud da tamo ode.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2025, 11:19Jbt neki žnj account na twitteru imena Samsun Haber objavio ovo i niko sem njih i vi se odma uhvatili ko da je gotova stvar, a realnost je da od toga nema ništa.
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Hordas1990
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
-
General505
- Kontakt:
Mali je đilkoš što bi Ciro rekao, takve igrače je milina gledati.
Ali mora to jos okomitije biti, uvjerljivije, nadam se s godinama ako Bog da.
Imao je svije situacije odbijanac na 16m sam ostao ali nekako traljavo sutao s lakocom austrijanci blokirali a moglo je i moralo biti dosta opasniije jer on to moze itekako.
Isto tako u defanzivi daleko stoji od igraca da mu prostora da razmislja i jos vise otezao Malicu koji je ionako bio kao na streljani ipak treba uzeti u obzir da je na toj strani igrao njihov naibolji igrac Sabicer a mi bas tu najmladji i najtanji.
Ali mora to jos okomitije biti, uvjerljivije, nadam se s godinama ako Bog da.
Imao je svije situacije odbijanac na 16m sam ostao ali nekako traljavo sutao s lakocom austrijanci blokirali a moglo je i moralo biti dosta opasniije jer on to moze itekako.
Isto tako u defanzivi daleko stoji od igraca da mu prostora da razmislja i jos vise otezao Malicu koji je ionako bio kao na streljani ipak treba uzeti u obzir da je na toj strani igrao njihov naibolji igrac Sabicer a mi bas tu najmladji i najtanji.
Turska bi bila pogresan potez skroz. Iz te lige igraci dalje mogu ici na kiparsku ili u nekog grčkog drugoligasa. Pa bolje mu je da ostane u PSV nego da ide tamo, ti raznorazni turski "spor" klubovi su ono za penzije jedna-dvije godine i to je to. Najbolje po meni bundesliga, neki klub srednjeg ranga (ala freiburg, hsv, hoffenheim i sl) da redovno igra i stice iskustvo. Nesto kontam, i da ode u Gelsenkirchen, u Schalke kod Mirona ne bi bilo lose. Naredne godine ide bundesliga 
Samo ne u Tursku, nemoj molim te !
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
PSV bas kenja mogucom posudbom uopste pored Perisica, a nekada su holandski klubovi stancali Esmire. Zato 20 godina kur..ca nisu postigli.
Nek mu Kerim sredi Salzburg jer on ide. Gledajuci njega, Esmir bi tamo odavno imao prilican broj utakmica.
Nek mu Kerim sredi Salzburg jer on ide. Gledajuci njega, Esmir bi tamo odavno imao prilican broj utakmica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Bing [Bot], Confiance, EdinjoBos, General505, head88, Proximic, Serha i 61 gost.