Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ne treba nam 23 igraca. Ne igramo ligu, igramo dvije utakmice u 5 dana i onda (najmanje) mjesec dana pauze. Nisu repke kao klubovi da moraju rotirat. Ali treba nam nesto duza klupa. 3-4 igraca nam fale.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
odlicna partija dans, dosta dobro je odigrao borio se mnogo...i sto je najbitnije odigrao je cijelu utakmicu nakon dugo dugo vremena, to je svakako pozitivno sto se tice njegove fizicke spreme...samo naprijed trupko 

Ala, asistirao i odmah kanonade epova na Ibrin racun .. Ibra moze biti Pasa kod Kasima. Kao sto je bio i u nista boljem Hajduku. Prvi ozbiljniji klub i nije mogao dvije tekme na klupi sastaviti. Pored Bilica, hajdukovca. Ja sam skontao kakav je Ibra nakon onih izjava da on nikada ne bi isao iz Splita, Hajduka. Covjek zadovoljan onim sto ima tako da tu nema velikih ambicija. Mada je imao/ima strasan potencijal al to je sve sto nam moze ponuditi.
slazem se i ja sam misljenja da se zadovoljio statusom koji je stekao u splitu i parama koje je zaradio vise ne igrajuci u rusiji i evo igrajuci u turskoj,ambicije su mu male mozda je mogao bolje,vjerovatno jest al eto tako jesamson je napisao/la:Ala, asistirao i odmah kanonade epova na Ibrin racun .. Ibra moze biti Pasa kod Kasima. Kao sto je bio i u nista boljem Hajduku. Prvi ozbiljniji klub i nije mogao dvije tekme na klupi sastaviti. Pored Bilica, hajdukovca. Ja sam skontao kakav je Ibra nakon onih izjava da on nikada ne bi isao iz Splita, Hajduka. Covjek zadovoljan onim sto ima tako da tu nema velikih ambicija. Mada je imao/ima strasan potencijal al to je sve sto nam moze ponuditi.
koje dvije utakmice ??Cartman je napisao/la:Ne treba nam 23 igraca. Ne igramo ligu, igramo dvije utakmice u 5 dana i onda (najmanje) mjesec dana pauze. Nisu repke kao klubovi da moraju rotirat. Ali treba nam nesto duza klupa. 3-4 igraca nam fale.
Ne pricam za ovaj put, nego generalno obicno budu dvije utakmice.zgembo89 je napisao/la:koje dvije utakmice ??Cartman je napisao/la:Ne treba nam 23 igraca. Ne igramo ligu, igramo dvije utakmice u 5 dana i onda (najmanje) mjesec dana pauze. Nisu repke kao klubovi da moraju rotirat. Ali treba nam nesto duza klupa. 3-4 igraca nam fale.
Asistencija Ibričića Ucheu za vodstvo Kasimpase u gostima kod Mersina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Ibricic u Zivotnoj Formi 

Dosta dobro gura Kasimpasa, ne gine im Europa Liga.
Treba ga staviti u prvu postavu protiv Grcke 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Takav nam treba protiv grckeTrumaTrums je napisao/la:Ibricic u Zivotnoj Formi

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Zar nije ovdje Ibro pokušao šutirati ? 

- velez_mostar
- Kontakt:
Sutirao, i ispala asistencija..nije lose 

ibro bi bogme masala mogo biti i jedan od kljucnih igraca protiv Starih Grka.
Send from samsung mobile.
Send from samsung mobile.
Ibro sa svojom Kasimpasom rusi Besiktas u gostima!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
dobar Ibro,usao je u formu! mislim da protiv Grcke moze uci u igru u drugom poluvremenu..uostalom sve zavisi od rezultata..
Najviše kritiziran igrač u repki. Čovjek otišao iz starog kluba gdje je bio više na klupi i otišao u ekipu koja je mislim 4 u prvenstvu Turske te se ustalio u početnih 11.
Bravo Senijade.

Bravo Senijade.
velike čestitke reprezemtaciji na pobjedi i ibričiću koji je jedan od najvažniji igrača.ibro čestitam ti 23.mart dan.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cujem da je ibricic, kao nas najvazniji i najkorisniji igrac, sinoc imao malih problema sa koljenom pa nije dobio ni minuta na terenu 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zabio ga Senahid!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.